Empire: Total War - részletek és új látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 28.
  • Képek
Link másolása
Huszonhárom új képpel frissült az Empire: Total War galériája, melyek adnak egy kis ízelítőt abból, amire a februárban megjelenő stratégiában számíthatunk.
Huszonhárom új képpel frissült az Empire: Total War galériája, melyek adnak egy kis ízelítőt abból, amire a februárban megjelenő stratégiában számíthatunk.

 

Az ókor és a középkor után a 17-18. század mutatkozik be a Total War széria keretein belül: a játékmenet alapvetően a régi lesz, ám számos újdonság vár azokra, akik a Shogun, a Rome és Medieval után úgy dönt, hogy az Empire mellett teszi le voksát. Az ipari forradalom révén először jelennek meg a komolyabb tüzérségi fegyverek, először vívhatunk tengeri ütközeteket és először zajlik több kontinensen a küzdelem. Sajnos a megjelenésig még sokat kell aludni, de remélhetőleg az új képek enyhítenek valamit a várakozás fájdalmain.

5.
5.
371466
Hát mindjárt össze csinálom magam, a Medieval 2 is cool, akkor ez...abba se tudnám hagyni!:D
4.
4.
rafik
Az ilyenek miért nem jelenek meg x360-ra?? :((
3.
3.
ruszrob
Pont ebben az időszakban jelentek meg az állandó hadseregek...

Több ezres seregek helyett inkább több tízezres seregek csaptak össze (olykor százezres:-) Nem akartam okoskodni, csak gondoltam jobb, ha tisztázzuk a dolgot...:-)
2.
2.
MetalLord
ez cool lesz :) mindig is szerettem a total war-okat csak monnyuk itt remélem nem lehet majd csinálni több ezres seregeket, mert ebben a korban már nam nagyon voltak olyan hatalmas méretű összecsapások....
1.
1.
AKI94
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...