Age of Conan - új tartalom a nagyoknak

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 15.
  • Letöltés
Link másolása
Az Age of Conan egyik legnagyobb hibája volt, hogy kevés újdonságot tartogatott azok számára, akik elérték a maximális ötvenedik szintet.
Az Age of Conan egyik legnagyobb hibája volt, hogy kevés újdonságot tartogatott azok számára, akik elérték a maximális ötvenedik szintet.

További hat kép az új kiegészítőről

A high-end tartalom hiánya konkrétan a kritikusoknak sem tetszett, no meg a játékosoknak sem volt érdeke továbbidőzni az Age of Conan meseszép világában, miután gyakorlatilag "végigjátszották" a játékot. A súlyos hiba feltűnt a fejlesztő Funcomnak is, akik új kiegészítőt adtak ki a játékhoz, amely egyrészt a legnagyobb extra tartalom egy csomagban a játék megjelenése óta, másrészt pedig új missziókat, karakterek, ellenfeleket, történeteket és területeket tartogat a nagyok számára. Kíváncsiak vagyunk, miként reagálnak erre a rajongók, de annyi már most biztos, hogy a Funcom ezzel és a tervezett további két hasonló addonnal mindent megteszt azért, hogy ismét fellendítse az Age of Conan játékosok gyarapodásának mértékét.
1.
1.
Optimus Prime
Azt hittem a hírből, hogy valami új felnőtt tartalommal akarják bővíteni a játékot. De nem. Bár szerintem ezen az sem segítene. Csodálom, hogy ekkora sikere is van, ha van, mert ezt csak hallani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...