Wrath of the Lich King - aratott az első napon

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard gondozásában készült World of Warcraft: Wrath of the Lich King megdöntött minden rekordot az első nap eladásait tekintve, ami nem kis szó.
A Blizzard gondozásában készült World of Warcraft: Wrath of the Lich King megdöntött minden rekordot az első nap eladásait tekintve, ami nem kis szó.

Ugrás a galériához

Több, mint 11 millió játékos kalandozik világszerte Azeroth világában, ahol hatalmas kihívások várnak akár az újoncokra, akár az igazi hardcore játékosokra. A november 13-i megjelenésével a World of Warcraft második kiegészítője, a Wrath of the Lich King megdöntött minden PC-s eladási rekordot az első napot tekintve. Nem kevesebb, mint 2.8 millió példány talált gazdára 24 óra leforgása alatt. Úgy tűnik, talán napjaink legnépszerűbb PC-s játéka a nagyszerű MMORPG, a World of Warcraft. Reméljük a jövőben is hasonló minőségű játékokkal kényeztet majd bennünket a Blizzard, s hasonló rekordokról számolhatunk be.
14.
14.
riccsi
hatred te egy luzer vagy

nőzésben vagy bulizásban dönts rekordokat

neked nincs életed

13.
13.
HATRED
ezeket az óraszámokat hallva már nem naon érzem magam wow kockának :'( még a 10 óra az sima de a 20 meg 30... úgyhogy most hétvégén rekord döntésre készülök (természetesen egyéni) 36 órát akarok wowozni folyamatosan kivéve amikor szarok meg hugyozok am minden mást úgyhogy pls drukkoljatok hogy ne szunyáljak be alatta. :D
12.
12.
SGT_PETER
11.
11.
Bivalypali
Én is csak húzom 80-ig!! Nehéz fejlődni de jók a questek. Lassan megleszek 73 (aki tudja a nevét a Launh party győztesének az írjon rám:abrahati@freemail.hu)
10.
10.
Seib
#3

az semmi. hát az alap h ilyenkor nicns suli. én 21 órát, haverom 36 órát túlta zsinórba hajnali 2től amikor fel tudtunk lépni.
9.
9.
Dari
igazabol 10 ora az nemsok, az én rekordom 32, nem wowwal de mmoval... sose ertem az ilyen hireket mikor valaki kifekszik 20 ora wowozas utan...



on: semmibajom a wowwal csak a penzem jobban is el tudom kolteni =)
7.
7.
Bally King
WoW-ozhatnékom támadt ettől a hírtől. Aztán eszembe jutott, hogy gamecard+wotlk 18 rugó, el is ment tőle a kedvem. Már vagy fél éve nem nyomtam.
5.
5.
uszy
nyugi már szerintem viccnek szánta! Ott a smile jel a végén.
3.
3.
MT Raze
Hát igen, a mai kockák nem kispályásak ám. Am 2#-vel egyetértek, téleg kezd népszükségletté válni a wow...
3.
3.
Hunner
#3

Ezt mutasd meg a nyelvtantanárodnak és 100%, hogy ez téged nem fog fenyegetni, mivel minden délután mehetsz korrepetálásra :)
2.
2.
bolondgyerek
A WoW manapság már tömegcikknek számít! Lassan úgy fogja venni mindenki mint a kenyeret.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...