Új Bámulnivalók az Apple-től

  • Írta: Avium
  • 2004. július 31.
  • Hír
Link másolása

Az Apple újabb TFT monitorcsaláddal rukkolt elő a közelmúltban. A csalad tagjai, egy 20, egy 23 es egy 30 colos monitor. Az igazi érdekesség a 30”-os darab, amelnynek optimális felbontása 2560x1600 pixel. Vezérléséhez minimum egy GeForce 6800 Ultra-ra van szüksége a kedves felhasználónak, viszont a reklámszakmában az a mondás járja, hogy nem létezik “túl nagy” monitor.

5.
5.
Avium
inkabb mondjuk azt: megerne :) sztm nemsokan vannak akik magancelra megtehetnek ekkora monitor vasarlasat.. ez inkabb a nagy reklamugynoksegeknek keszul...
4.
4.
Myko Alto
Én aztat mondom: MEGÉRI! :)
3.
3.
Avium
nem akarok hasrautve arat mondani.. de tudni kell h az apple gyartmanyu monitorok mindig extra jo minoseget kepviseltek es ennek megfelelo volt az ara is.. anno egy 21" (nem TFT) olyan 600e+afa volt.. most egy 21" TFT-ert tuti elkerik ezt a penzt (de szerintem tobbet is) akkor mennyi lehet a 30"? Hat en olyan egymilla+afa-ra tippelem a bevezeto arat.
2.
2.
Shifty
Ja és mennyit kóstál a kicsike?:D
1.
1.
Myko Alto
AVi, te itten fájdítod a szívemet ezerrel! Majd meghalok az ilyen mocsikért! CSODASZÉPEK! Egy olyan kis 30 colost elviselnék itthonra! Az lenne a Home Entertainment Central központi eleme! Pc, Tv, DVD, Ps2, minden mehetne rajta! Fúúúúú.... hát ettől most kész vagyok! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...