Bayonetta - képeken a kecses boszorkány

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 30.
  • Képek
Link másolása
Néhány kép érkezett az unalmas vasárnap estére, mégpedig a Bayonetta kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a hősnőt, valamint néhány ellenfelét.
Néhány kép érkezett az unalmas vasárnap estére, mégpedig a Bayonetta kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a hősnőt, valamint néhány ellenfelét.

A játék leginkább a Devil May Cry sorozatra hajaz, ám a vagány Dante helyett egy női főszereplővel boldogít bennünket, kinek becses neve Bayonetta, s ő egy dögös boszorkány. A pokol legádázabb teremtényeivel kell majd szembeszállnia, hogy megmentse a világot a pusztulástól. Akrobatikus képességeivel könnyűszerrel elbánik bármilyen ellenféllel, aki az útjába merészel állni. Sajnos megjelenési dátum még nem ismert, reméljük hamarosan egy gameplay videóval is gazdagodhatunk majd.

Ugrás a galériához

10.
10.
vergil
Chocho:dehát most azért mért kell a hozászólásaimt törölni mert úgy írom hogy ku.va jó?:Dnah mind1 am meg hisz utána semmi durvát nem irtam sztem:Djah és nekem naon bejön a játék mert nagyon JÓ lesz sztem mert a Devil May Cry-re fog hasonlítani de olyan NAGYON JÓÓ sztoryt mint a Devil May Cry-nek van sztem nem tudnak kihozni belőle de naon reménykedek benn:P
9.
9.
Chocho
vergil: A hozzászólásaid törölve lettek. Néha el lehet engedni magunkat egy kicsit (az elsőt épp ezért kíméltem meg), de amit utána csináltál, az nem volt szép. Tessék normális stílusban válaszolni!



Turley: Ne flamelj kérlek, és a trollokat sem kell feltétlenül etetni. Bízd a moderátorokra!



Most pedig ha kérhetem, a játékról szóljon a téma. Köszönöm.
8.
8.
Dcrysis02
Örömmel látom hogy ilyen I.Q. bajnokok is irkálnak ide.
6.
6.
Optimus Prime
Állati jó képek, nagyon jó játéknak tűnik. Főleg, ha DMC stílus lesz. A főhősnő is tetszik. :P Jól látom, hogy egyes ellenfelek gyakorta meztele vannak? Túl kicsik a képek, alig látni.

PC-re gyanítom nem jön.
4.
4.
JcGross
Istenkém! Mért úgy írja mindenki, hogy devil may cry-hez? Az HOZ.

cry="kráj"

De rengeteg ilyen hiba van és már nagyon idegesít. Bocs.

Amúgy a game nem nagyon érdekel. Szép-szép de úgyis csak boxra jön.
3.
3.
vergil
Alap hogy kurva jó lesz meg sztem is a Devil May Cry-hez fog hasonlítani szal a Devil May Cry is kurva nagy játék NAGYON FASZA és télleg ha rá fog hasonlítani akk baszott jó lesz és remélem hogy rá fog hasonlítani
2.
2.
Kyuubi
Erre kíváncsi leszek...
1.
1.
air 2
Ezt is a Capcom heggeszti???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...