Nagy Játékbolt Mustra 2008 - ma este a GK-n!

  • Írta: Daks
  • 2008. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Játékboltokat jártunk egész héten, hogy megnézzük, mivel készülnek az üzletek az ünnepekre. Tesztvásárlás és értékelések ma este itt, a Gamekapcson!
Játékboltokat jártunk egész héten, hogy megnézzük, mivel készülnek az üzletek az ünnepekre. Tesztvásárlás és értékelések ma este itt, a Gamekapcson!

A nagy játékbolt mustránk során arra voltunk kíváncsiak, hogy az egyes boltokban mennyire kedvesek az eladók, tudnak-e  segíteni az ajándékválasztásban, milyen tippeket adnak a tanácstalanoknak, és természetesen megnéztük azt is, hogy mekkora az üzlet kínálata, milyen a vásárlótér hangulata. Voltunk Budapesten, Szegeden, Szolnokon, de még Bécsben is, az egyes állomásokon pedig a legkisebb utcai konzolboltoktól egészen a hypermarketekig mindent végigjártunk. Hol érdemes vásárolni, és mi az, amit jobb, ha kerülünk? Ma este kiderül itt, a GK-n!
19.
19.
T3te
Sziasztok

Szolnoki és 576 vásárló lévén döbbenve olvastam ezt a cikket. Van benne igazság (de nem annyi ami tényleges, ezt jól megmondtam :). Vázlatosan és kifigurázó módon tudok erre a cikkre csak válaszolni (ahogy ti is tettétek).

Az első pár mondaton elmosolyodtam amikor eltévedtek a mi kis Óriási üzletházunkban :P. Sajnos komoly térképészeti ismeret kell az üzlet megtalálásához mert csak minden szinten minimum 2 helyen (nem számoltam pontosan) megtalálható az üzletház üzletei, elhelyezkedéses. Elnézést a gúnyos megjegyzésekért ha bár ti is ezt tettétek. Vagy az én fülem ment tönkre, vagy ti nem vettétek észre hogy az üzletben nem szól semmilyen zene :O Sajnos kívülről szűrődik be a hang... :( Tehát így megkönnyebbülve kereshettem tovább a leírásotok szerint: "húszas évei végén járó, mackós testalkatú, tarkopasz, szemüveges és melegítős fiatalember" akit sajnos nem találtam :(. Ahogy elolvasgattam a hozzászólásokat nem is csoda. Mivel a fiatalember betanító kolega volt Kecskemétről és nagy valószínűséggel kecskeméti ismerősével beszélgetett vagy vásárlóval (melyik a valószínűbb?). A boltfelmérés megtörtént most jöhet a vásárlás. 3 méternyi EVM játékok sajnos nem nyerték meg a választásomat (amit ti nem találtatok meg sajnos de legközelebb ha jöttök segítek) így továbbmentem az újdonságok és az akciós termékek felé. Többször is segítséget kértem szerepjáték ügyben és sikerült egy olyan játékot vennem ami tényleg megérte a pénzét.

Ironikusra sikerült ez a kis hozzászólás :( Nem lázadozni szeretnék de jobban szeretnék igazságot olvasni mint üzletfikázásokat.

Üdvözlettel: Tete

(rendszeres gemkapocs olvasó, 576 vásárló és picit csalódott)
18.
18.
Pukhi-zik
kit érdekel miylen az eladó? aki ugy megy be h eleve rá akar hagyatkozni annak régen rossz.
17.
17.
watto
16.
16.
Gael
ezt hol tudom elolvasni emberek?
15.
15.
biolencse
19: Lehet nem volt elég érthető, ezért elnézést kérek. Így azonban újfent leírom. Két héttel ezelőtt (amikor megkaptátok a feladatot) nem találkozhatott azzal az eladóval, akiről írt, ugyanis a mackós, kopasz, szemüveges fickó november elsején volt utoljára a szolnoki boltban.
14.
14.
MikeReem
18: Zoenn majd minden bizonnyal pontosabban megindokolja az ertekeleset, azt azonban ketlem, hogy a valosagnak nem megfelelo dolgokat irt volna le. Amikor bement, akkor az az elado volt ott es az altala emlitett dolgokat tapasztalata. Barmely mas egyszeri vasarlo tert volna be akkor, valoszinuleg hasonlo kiszolgalast kapott volna. Tehat az infok valosak, de sajnos az nem all modunkban, hogy minden bolt eladoival jo ismerosi viszonyt apoljunk, igy a kep nyilvan nem teljes.

A kiegeszitesedet talan meg beirhatnad a cikk hozzaszolasai koze is, hogy a tobbi olvaso ne csak a hir kommentek kozul ertesuljon a masik ket elado pozitivabb hozzaallasarol.
13.
13.
biolencse
17: Elhiszem, hogy azon bolt tesztje egy egyszeri látogatáson alapult, de hogy az nem most volt, az is biztos. Azért írtam, mert szívesen veszitek a kiegészítést. Nem számonkérés volt, hogy miért nem valósak az infók, pusztán megemlítettem, hogy a leírtak nem igazán felelnek meg a valóságnak.
12.
12.
MikeReem
16: Azon bolt tesztje egy egyszeri latogatason alapult, termeszetesen hozzaszolasok formajaban szivesen veszunk minden kiegeszitest.
11.
11.
biolencse
Mast3rmind: Nem az értékelléssel van a probléma. A 7/10 valóban jónak mondható. A sajtószabadsággal én is tisztában vagyok, minthogy hasonló a munkaköröm, mint nektek. A probléma azzal van, hogy mackós testalkatú, kopasz, szemüveges már nem dolgozik a szolnoki 576-ban. Valóban volt egy ilyen eladó, de ő a kecskeméti üzlet alkalmazottja, ő tanította be az itteni srácokat. Megjegyzem a két eladó fiút jól ismerem. A bunkóság, mint az a cikkből is kiderült egyáltalán nem jellemző rájuk. A "tanító mester"-rel viszont nekem is volt személyes konfliktusom, amikor éppen vásárolni akartam valamit. A kínálatról pedig annyit, hogy a boltok polcai tele vannak konzolokkal. Nem igaz az, hogy csekély a kínálat. Ne értsen félre senki, nem szemrehányóan jegyeztem meg ezeket, csupán mint egy információt közöltem. Nem haragszom én senkire és remélem ti sem rám, amiért leírtam a konkrétumokat.
10.
10.
Mast3rmind
Most látom csak, hogy 10/7-t kapott a szolnoki bolt. Nem értem hol itt a probléma. Vannak ennél rosszabb szegedi és pesti boltok.
9.
9.
Mast3rmind
13: Nincs teljesen igazad. Ezt olyan szempontból merném vitatni, hogy a leközölt információk maximum 2 hetesek, hiszen ekkor kaptuk meg a "feladatot". Jelenleg sajtószabadság van Magyarországon. Mi nem kötelezünk és nem erőszakolunk rá senkire semmit. Csupán véleményeket osztunk meg az olvasókkal. A "megkárosított üzlet", pedig ezeket elolvasván akár javíthat a dolgozók morálján vagy a boltjának kialakításán. Jövőre természetesen több pontot kapnának így. Ez nem tőlünk függ.
8.
8.
biolencse
Valóban érdekes cikk. Ám de! Megtévesztő! A szolnoki 576-ról írtak egyáltalán nem állják meg a helyüket. Több, mint egy hónapos információkat közölt az író, ami szerintem egy karácsony előtti időszakban, és úgy általában sem etikus. Megtéveszti ugyanis a fogyasztót, megkárosítja az üzletet, ha netán ezen infókat olvasva valaki úgy döntene, nem megy oda vásárolni. Tudom, miről bezsélek, hiszen sűrűn látogatom azt az üzletet és az eladókat is jól ismerem. Még csak a személyleírás sem stimmel.
7.
7.
tds
Nagyon jó és érdekes cikk, még több ilyet =)
6.
6.
Asher
Minden gémet külföldről érdemes rendelni, 6-7 ezer is lehet a diffi itthonhoz képest. Ami magyar azt szoktam magyanhonban venni egyedül.
5.
5.
Pain
9: Az biztos, sztem kicsit sok a 17.990 egy GTA IV-ért. Máshol annyiból már 2 játékot is veszek...
4.
4.
Giga0509
7:ott a pont! meg még auchan,ott csak elektronikai cuccot nem szabad venni (pl: ps2...:/)
3.
3.
Dcrysis02
Hol érdemes vásárolni?Ahol olcsóbb kedves GK Staff,ahol olcsóbb :)))
2.
2.
t.roli
Én az xstationról szoktam vásárolni, online bolt, de eddig több olyan játékot beszereztek nekem, amit már MO.-n nem is lehet kapni, köztük a Star Wars Battlefrontot is.
1.
1.
thurands
Kiváncsi vagyok:). Nálam egyenlőre az 576 a favorit, no meg persze a tesco :D (ott vettem az orange boxot:D).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...