Gyűjtői változattal jelentkezik az X-Blades

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az oly népszerű divatot az X-Blades készítői is követik, s egy bőségesen megpakolt gyűjtői változattal kedveskednek a legnagyobb rajongók számára.
Az oly népszerű divatot az X-Blades készítői is követik, s egy bőségesen megpakolt gyűjtői változattal kedveskednek a legnagyobb rajongók számára.

Ugrás a galériához

A PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő kaszabolós játék gyűjtői kiadása mindhárom érintett platformon elérhetővé válik, különbség is csak egy kevés lesz közöttük. A csomagban egy 22 centiméteres szobrot találunk az X-Blades hősnőjéről, Ayumiról, valamint kapunk mellé egy CD-t, egy színes-szagos képeskönyvet, egy posztert és egy hosszú útmutatót. A már említett különbség ezúttal a számítógépes játékosoknak okoz örömet: ők ráadásként még egy X-Blades egérpaddal is gazdagabbak lesznek. A bejelentés szerint a játék január 14-én jelenik meg, többek között magyar felirattal is.

10.
10.
SWBF2
9.
9.
Shadowman
De cukiii a csaj:D:DEzért érdemes lesz letolni:D:DImádom az ilyen gammákat amiben csini lánykát kell irányítani:D:DMellesleg anime fan vagyok!!Azért is teccik a csajszika benne:D:DVárom szeretettelXDXD
8.
8.
Optimus Prime
#10: más aránytalanság nem tűnt fel? :) Például a... fehérneműnek vagy ruhának számít amit visel? Engem egyébként Julie-ra emlékeztet a Heavy Metal FAKK2-ból.

Média ügyben van pár videó a GT-n: http://www.gametrailers.com/game/10177.html
7.
7.
jeti93
Teljesen normális méretekkel rendelkezik szerintem. Bár ennek a megállapításomnak lehet, hogy köze van ahhoz, hogy manga-fan vagyok
6.
6.
peterpal7
Cuki a bakancsa :D! A szobrot elfogadnám! ;)
5.
5.
tyler001
Keelll ha ojan lesz mint a DMC jóhogy kellll :::::::::::D de ha N3 filingje lesz azse baj...Fantasy Powa ::D
4.
4.
Gael
mindjart megjelenik,de meg mozgo kepet nem lattam rola.Valaki tud ilyesmirol?Remelem olyasmi lesz,mint a Havenly Sword,es nem mint a DMC.
2.
2.
Optimus Prime
A hír és a csaj láttán pont egy szobor jutott az eszembe. :)

Gondoltam, ha már gyűjtői kiadás... A játék nem tűnik csúnyának, ránézésre DMC stílus, erősen anime designnal.
1.
1.
Danyell86
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...