Harmincöt új F.E.A.R. 2 kép a galériában

  • Írta: tjames
  • 2008. december 23.
  • Hír
Link másolása
Harmincöt új kép látható a jövő év horror-FPS-éből, a Project Origin alcímen is ismert FEAR 2-ből. Szerintem velem együtt sokan várják már, hogy Alma megborzongtasson!
Harmincöt új kép látható a jövő év horror-FPS-éből, a Project Origin alcímen is ismert FEAR 2-ből. Szerintem velem együtt sokan várják már, hogy Alma megborzongtasson!

Ugrás a galériához

39.
39.
wigyory
Megfigyelés,lopakodás-becserkészés,megsemmisités, komoly fegyver-teli tár, MEHET!!!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
38.
38.
Doc.
sztem se lesz gyenge :)
36.
36.
bledzer
Alig várom hogy rámöntsék a málna szóószt s üvöltve osszam a skúúlót:D jooo lesszzz
33.
33.
McDuff
Dcrysis02: mindent leírtam a topicjába!van olvasni valo rendesen,rem segítettem és téged is felvílágosítottam pár dologban,elsőként abban h ezt nem nevezném semminek amit ott találsz!
32.
32.
McDuff
38: az engem is érdekelne,én épp most tolom ujra,mert azt eddig még csak 2x jáccottam ki xD angol tudásom nem a legjobb,a játék nem magyar,szal én se vágom...még ha nem is hivatalos folytatása az 1nek(mert h ez lesz az)attol függetlenül jo lenne tudni h mik történek.gondolkodtam azon h megveszem eredetiben,mert az honosítva van,csak járna hozzá a perseus mandate,ami viszont 1 rakás szar xD
29.
29.
geri871
Én is végigvittem a fear összes részét de naon tetszett.
27.
27.
Dcrysis02
Félreértések elkerülése végett szerintem a játék 7 pontot simán kap összességében.A történetre meg úgy értettem hogy itt is a játék 90%-ban csak darálsz(eljutsz valahová,hopp a célpont mozgott és most 20 Km-el arrébb van egy épületben)és a játék utolsó 10%-ban zúditanak rád szinte mindent.(van egy kislány aki bosszúra vágyik.Nem mondod??)Végigjátszottam a játékot,és szerintem nem jó a történetvezetése.Hisz még most sem tudunk sokat a történetből,(és az ugye rohadt fontos info lesz a következő részben hogy ki volt Alma apja,testvére,akik ugye már halottak igy semmi szereplésük sem lesz már flashback-et leszámitva.)És még kevesebbet fogunk megtudni a Point Man sorsáról...mert hát ugye nem vele leszünk a következő részben.
26.
26.
ACDC 4ever
úgyhallottam hogy a vége felé vmi lehetetlen pálya van

(vagy legalábbis kurva nehéz)
25.
25.
klemid
11,16:Én kb. 2 hónapja játszottam elöször a játékkal gondolom ezért nemtetszett mert nem egy mai játék meghát az egészet nem értettem, föleg aszt hogy olyan katonák vagy mik jönnek akik láthatatlanok lesznek egyszerre stb.Meghát a fegyver kezelése se tetszett ahogy sok játékban sem az hogy amikor közelebre célzol akkor nem olyan mint pl. a CoD-ba hanem csak a meléhez emeli a fegyvert.Ha amikor kiadják akkor játszok vele biztos tetszik de igy nemtudott lekötni.Ahogy elnézem a 2. részt elég jó lessz!
24.
24.
wabbit
a f.e.a.r. minden részét végigtoltam (akadt köztük egy orosz mod is xd) és jók. persze az első volt a leghangulatosabb =) akinek nem tetszik, az valszeg nem FPS fan.. tehát maradjon bátran a barbiháznál, és verje rá slowmo-ban.. písz!
17.
17.
amd33
Gu3at tw hülye vagy az 1 nagyon jó volt szeritnem a kettő még jobb lesz,és ha neked nem tetszik az nem jeletni azt hogy szar játék és hogy msának nem tetszik.Rengeteg parát hozott rám anno és toltam sokat is multiba és szerintem a Fearbe volt a legjobb Ai amit eddig láttam...
15.
15.
Dcrysis02
23:.....látom te sem találtad meg a topicot.Ha az én kérésemre irtad le.
14.
14.
crytek
alma a kiscsaj valami génkezelt lányka aki hatalmasan erős telepatikus kepésségékkel rendelkezik. csináltak egy programot origin néven melynek két prototípusa született. az origin ha minden igaz abbol allt hogy almat tovább kezelve gyereket szulettek vele. igy szuletett a csoka akit el kell kapnunk, aki kepes telepatikus uton iranyitani a clone sereget. ő volt a második prototípus, az elso kilete a vegen sejtheto de a legeslegvegen a credits utani telefonbeszelgetesbol derul ki:) vagyis jomagad a fohos az. ezert kapod a jatekban folyamatosan a telepatikus üzeneteket almatol is és a második prototípustól is, és ezert vagy képes a slow-mo ra is. tehat gyak ti egy nagy csalad vagytok:) nah igen am csak kozben tortent valami gebasz es jegeltek a projectet. teltek az évek es úgy gondolták újra nekiesnek az originnek. azthiszem ekkor "eled" fel újra alma aki telepatikus úton irányítani kezdi a második prototípust, hogy bosszút álljon a rajta kísérletező es gyermekeit elvevő tudós brigádon. ekkor kerülünk a képbe (gondolom nem véletlenül minket valasztanak a háttérben manipuláló egyenek:) gyak tesztelik az első prototípust vagyis minket) feladatunk hogy megállítsuk a telepata tábornokot.



alma wade a fodoki egyik lanya ugyvan. a szoke csaj az a masik lanya. mi(a kari akit iranyitasz) es a telepata commander az meg alma gyermekei tehat nekunk nagyapank a fodoki es nagynenenk a szokepicsa:) tehat mondhatjuk azt hogy elegge beteg egy csalad:D
13.
13.
SWBF2
10.
10.
shooter1234
Nekem tetszett az első rész is, és az Extaction Point is. A F.E.A.R. Perseus Mandate -t viszont nem volt alkalmam kipróbálni :(
10.
10.
shooter1234
9.
9.
watto
kb elvittem az 1-et a játék feléig, hát, félelmeteset nem találtam benne, eszetlen időlassítós lövöldözés.. nekem ez jött le

azért a 2-t kipróbálom.. hátha
8.
8.
tjames
#9: Kalap szar? Hát te nem vagy komplett az biztos.
7.
7.
Dcrysis02
8:Ok,meséld el.Ird le a topicjába.
6.
6.
klemid
8:sztem is nemvolt semmi története és egy kalap szarvolt az elsö mert elég értelmetlen volt de ez biztos jólessz.Mármint a 2.
5.
5.
McDuff
3: Vmi storyt?ezt te sem gondolod komolyan...jáccottál te az előző résszel?ugyan meséld már el a storyját a te szavaiddal,mert ugy látom h te ezt 1 mondatban eltudnád intézni.az első 2 pályát megcsinálva lehet h én is csak azt tudnám mondani amit te,me ugy látom te nem vitted végig...én 4x vittem végig az első részt és még én magam sem tudnám teljesmértékben elmesélni a storyját,nem azért mert nincs,hanem mert annyira nem sablonos az egész és sok csavar van benne,meg szálak,teljesességel bonyolult az egésznek az elmesélése is.nekem is csak segítséggel sikerült rájönnöm az egész történetre/kerettörténetre és még így sem tiszta minden...és itt sztem 1-2 ember van rajtam kívül aki nagyjábol eltudná mesélni h mik történnek a játék során,és biztos lehecc benne h nem azt fogják mondani h előjön a sötétből 1 kislány és azt mondja h "húúú"...
4.
4.
bitbandita
Hát nem tudom... a karakterek jól néznek ki, de a környezet, a pályák elég sivárak szerintem. Mintha az első részt látnám.
2.
2.
Dcrysis02
Csak remélem hogy most valami sztorit is kapunk a szép játékhoz.Nem csak abból áll egy történet hogy előmászik valahonnan egy fekete hajú kislány "hu"-t mondván,és ezzel kivágva minket az ablakon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...