K.O.T.O.R. Macintoshra!

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása

GK - Macintosh felhasználók figyelem! Mostmáraztán nem mondhatjátok, hogy a fene sem foglalkozik veletek, ugyanis az Aspy Media bejelentette, hogy inmáron beta fázisba került a tavalyi év játéka, a Star Wars: Knights of the Old Republic, aminek megjelenését szeptemberre jósólják.Egyébként nem ez lesz a LucasArts első Macintoshra kiadott játéka, hiszen a Jedi Knight: Jedi Academy és az Indiana Jones and the Emperor´s Tomb is megjelent rá!

 

A játék követelményei között szerepel a Mac OS X.10.2.8 oprendszer (vagy régebbi), PowerPC G4/G5, I GHz vagy annál gyorsabb processzor, 256 MB memória, 4 GB szabad tárhely, az elengedhetetlen 3D kártya (ATI Radeon 7500/nVidia GeForce 2 vagy annál jobb kártya, minimum 32 MB VRAM-mal) és egy DVD lejátszó.

 

Kiváncsi leszek majd a statisztikákra, ugyanis nagyon sok Mac felhasználó van világszerte és hát ez a játék ugyebár igencsak jóra sikeredett! Remélem veszik majd, mint a cukrot, ezzel is alátámasztva Lucas mesternek, hogy igenis megéri ilyen játékokat készíteni!

2.
2.
Myko Alto
Jah, vannak még sokan mások, de a LucasArts oldalán csak Classic felirat volt, ami gondolom ezeket takarja!
1.
1.
Avium
meg a Rebel Assault 1-2, XWing, TieFighter, XWing vs TieFighter, Dark Forces.. soroljam?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...