Még 2010-ben is biztos lesz a Playstation 2 helye

  • Írta: Daks
  • 2009. január 14.
  • Hardver
Link másolása
Már évek óta a nextgen konzolok uralják a játékpiacot, ám a Playstation 2 úgy bebiztosította a helyét, hogy még 2010-ig biztos jönnek ki rá új játékok.
Már évek óta a nextgen konzolok uralják a játékpiacot, ám a Playstation 2 úgy bebiztosította a helyét, hogy még 2010-ig biztos jönnek ki rá új játékok.

A Sony előző generációs játékkonzolja az Egyesült Államokban épp a napokban érte el a bűvös 50 milliós eladott példányszámot, a SCEA hardver marketingese, John Koller pedig a következőket nyilatkozta a helyzettel kapcsolatban. "A PS2 üzletág megölésének egyetlen módja, ha leáll a támogatás" - ez viszont minden bizonnyal még egy jó darabig nem fog megtörténni, lévén a Sony tavalyi szoftvereladásainak 25%-át tették ki a PS2-es címek. Koller a Gamasutra magazinnal elmondta még, hogy "a 2009-es és 2010-es lineup gondoskodik róla, hogy még ne búcsúzzunk el a konzoltól."

Nem kell tehát aggódniuk a Playstation 2 tulajoknak, még két évig biztosan toppon lesz az öreg masina is. Az idei felhozatal változatlanul jól indul, lesz új SingStar és Guitar Hero, aztán jön a Ghostbusters, a The Beatles, mindezek előtt pedig februárban végre elkészül a legújabb Lara Croft játék, a Tomb Raider: Underworld átírata is.
10.
10.
Slik
Ok bocs Cas$h nem tudtam hogy nem lehet beszélni erről :P De amúgy is csak demo-ról beszélt szóval az nem illegális :)
9.
9.
@darkking@
Nah még mielőtt átmegy a hsz fal chat-be :)



Nekem is megvan még aps2-m attól független hogy ps3.-on nyomom de ha már nem lessz rá játék én aakkor sem adom el (Pláne mert akkor méginkább nem tudnám eladni :) ,de ez mellékes...)De akkor ugy mondom ha a végét járja sem adom el... én nagyon szerettem,és ahogy emlitették lejebb eszméletlen mit kinem hoztak a masinából.. pl a godofwar... meg hasonlók.. és hozzám nőtt nagyon :) ps az mindig ps marad :)
8.
8.
Ca$h
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek, mint a lenti ábra is mutatja... értelmetlen ezzel próbálkoznotok... >:/
7.
7.
Daks
ezt ne itt beszeljetek meg please
6.
6.
Slik
Örülök hogy segíthettem :D De megy is ? :D
5.
5.
Slik
pkornel írtam neked egy privit ott van a válasz :)
4.
4.
Gael
9:nem sok,legalabb is nem fog drasztikusan valtozni,max az ev vegere.Sok jatek van fejlesztes alatt,de ki tudja mennyi eli meg a kiadast
2.
2.
SGT_PETER
Még az én ps2-öm is meg van lehet elö kell pakolnom megint :D
1.
1.
metafenomÉN
3#pedig nem könnyű "jó áron" eladni mostanság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...