Fényképek a Budapest-Bamako Rally startjáról

  • Írta: Daks
  • 2009. január 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Látogatóink nagy része valószínűleg annyira rajong a négykerekűek iránt, mint a játékokért. Ezzel mi is így vagyunk, ezért mentünk ki a Budapest-Bamako starjára!
Látogatóink nagy része valószínűleg annyira rajong a négykerekűek iránt, mint a játékokért. Ezzel mi is így vagyunk, ezért mentünk ki a Budapest-Bamako starjára!


A rajt ceremónia 8:45-kor kezdődött a budapesti Felvonulási Téren, innen indult útjára az a hatalmas konvoj, mely immáron több versenyzőt mozgatott meg, mint a Dakar. A világ legnagyobb amatőr rallyjára ezúttal is több olyan autócsoda nevezett, melyek láttán az ember azt hinné, csoda ha a városhatárig nem robbannak le. Aztán lehet, hogy a 7632 km hosszú versenyben épp ezek alázzák majd meg a modern nyugati, és japán terepjárókat! Kiderül. Addig is következzenek a képek!

Ugrás a galériához

20.
20.
ipuapa
ÜDV MINDEN CSEPEL TŰZOLTÓAUTÓ RAJONGÓNAK ÉS A TÖBBI BAMAKÓ FIGYELŐNEK! FRISS HÍREK A TBC TEAM-RŐL

Az igazság ismét eljő!

A bedobott hátsó ablak story

Nem homokot olvasztottak üveggé, és nem is plexi-t használtak. Hanem jófajta nylonzsák és egy kis ragasztószalag

mentette meg a skacokat a sivatag ablakon átérkező veszélyeitől .

A legfrissebb infó szerint (09.03.perc)



{ minden ok. este buli volt a tatuin bolygón sok mindenkit megismertünk , minden király .

A DHL-es labdát élvezik a "kisniggerek" a sivatag közepén vagyunk .

Az akkuval minden rendben sikerült az energia felhasználást a két akksin egyenletesen elosztani, egész éjjel ment az állófűtés reggel a királygép pöcc-röff indult. A szelepállítás kiba...ott jó lett úgy suhan mint még soha, tudjuk tartani magunkat a középmezőnyben. Sajnos nem volt térerő ezért nem tudtunk még képet és videó küldeni de hamarosan bepótoljuk. Csuda dolgokat örökítettünk meg.



Üdvözlet mindenkinek odahaza a barátoknak és a segítőknek: KÖSZÖNJÜK! }

19.
19.
boldi89
TJames : igen mi adtuk el nekik van egy autókeresekedésünk és sikerült nekik megvenni egy igencsak instabil mitsubishi L200ast igen csak nagyot mosolyogtunk rajta mikor közölték velünk hogy hova is akkarnak menni vele igyhát irtunk nekik egy kis litát hgy mit is kell megcsinálni az autón hogy egyáltalán pestre feltudjnak vele menni. Majd egy kis átalakitást is javasolt nekik faterom aki régen rallyzot és elég sok ismeröse volt a dakaron röviden ennyi :-)
18.
18.
whabaky
First Aye:

Start: Budapest - Január 17 9:00

Cél: Bamako - Január 31 11:00

Gt14:

Úgy van az egész, hogy vannak szabályok, igen. Amúgy van aki véresen komolyan veszik és mindenképpen 1. akar lenni (mert van ilyen is), de pl aki Magyarországról megy, azok nem igazán ezért hajtanak.

Nem tudom ki mennyit tud erről a Bamako rally-ról, de röviden tömören leírom.

Először is egy nagy buli (új emberek - új helyek megismerése), és nagyon sokan (szinte mindenki) ajándékokkal, és adományokkal indul el. Ami azt jelenti, azért, hogy a kissrácoknak oda ki tudjanak vinni egy kis gyógyszert/kaját/ruhát, vagy bármit amit a saját illetve a szponzor pénztárcája megenged, inkább lemondanak a napi ruházkodásról (mármint a versenyzők), meg ilyen dolgok...



Tehát már csak azért is jó ez a Bamako, mert kisebb berkekben (tehát ahol nem vérre megy) jó a hangulat, jó buli, egymást segítik a csapatok (pl egy defektnél, vagy homokban elsüllyedt autónál). Na és persze örömszerzés azoknak, akik kint vannak és még fele annyi sem jut mint másnak.
17.
17.
Guppi
James: Alapítani kéne egy GK-s Team-et és közösen összedobni a lét. :D
16.
16.
tjames
Tavaly indultak egyBKV busszal. Az mekkora 5let volt!!! :) De a kispolákkal nekivágni sem lehetett szar! :)
15.
15.
tjames
hogy érted hogy ti? családod, vagy pedig van valami használtautó kereskedéstek?
14.
14.
boldi89
Én is ott voltam még találtam is egy olyan kocsit amit mi adtunk el:) csodáltam is hogy nekivágtak ennek a kemény útnak vele.
13.
13.
tjames
Ha sikerül félretennem rá, egyszer mindenképp szeretnék nekivágni. De hát sajna ez sem olcsó mulatság...
12.
12.
Daks
Ja, és felmentek az autók a podiumra, a speaker kislany mondott roluk par mondatot, hogy kik ők, milyen team, honnan jottek, milyen autojuk van, aztan a rendorok megallitottak a forgalmat, es mehetett a versenyzo. A Hosok tererol az andrassyra ment, onnan nem tudom az utvonalat :)
11.
11.
Daks
Meseljek? A latnivalokon kivul ket nagy elmenyem volt, az egyik, hogy a pilotak kozott setalgatva hallottam, ahogy a menetrendet beszelik. Forgattak a terkepet, mondtak egymasnak, hogy mikor ernek a komphoz, hanykor fognak kikotni afrikaban, meg ilyesmi. Nagyon hangulatos volt. A masik, mikor indultak az autok, es a felesegek, meg a gyerekek integettek nekik, meg kiabaltak hogy vigyazzatok magatokra, hivjatok, ovatosan menjetek. Az egyik feleség (v. barátnő) még a pódiumra felhajtás előtti másodpercben is odament adni egy csokot az uranak :).
9.
9.
Dcrysis02
Hajrá Veszprém!!A Boxról is írhattatok volna múltkor egy hírt.Madár az orosz ellen emberesen helytállt. :)
7.
7.
Gael
7.
7.
tjames
Akit nem érdekel, ne nézze.

Daks: további infókat is plíííz!!!!!
5.
5.
Daks
hát ferfi tema tudod.... auto, games, csajok... :)
5.
5.
tjames
Ja, és HAJRÁ VESZPRÉM! ! !
4.
4.
lac15
mi köze a Bamako rally-nak a GK-hoz??

am megy a fönököm is XD
3.
3.
tjames
Egyszer én is indulni szeretnék :) Baró lehet!
2.
2.
Bloodrose
Engem pl. abszolult hidegen hagynak a Bakamó rallysok a gamekapocs oldalon, de élőben biztos jó lehetett. :D
1.
1.
whabaky
Jenő, te mész elő :D

Hajrá Sipos, gyerünk Radóék, menni fog az az L200 :)

Gyerünk Veszprém megye :D

Ha valakit érdekelnek a tavalyi évről képek/videók, vagy idei friss képere lenne majd kiváncsi, vagy netalántán, csak megnézné az egyik csapatot, akkor látogass el a: http://vebatura.gportal.hu/ -ra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...