Halo 3: ODST - nem árt majd óvatosnak lenni

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 21.
  • Hír
Link másolása
Kiegészítőről lévén szó többségünk valószínűleg nem is várna többet az ODST-től néhány új karakternél és a kiegészült történetnél, ám a Bungie szerencsére nem éri be ennyivel.
Kiegészítőről lévén szó többségünk valószínűleg nem is várna többet az ODST-től néhány új karakternél és a kiegészült történetnél, ám a Bungie szerencsére nem éri be ennyivel.

Ugrás a galériához

Joseph Staten, a játék rendezője árult el néhány érdekességet a GamePro magazinnak, az információkból pedig kihámozható, hogy a Halo 3: ODST egy egészen más játékstílust követel majd meg a rajongóktól. A kiegészítőben nagyobb hangsúlyt kapnak a lopakodós jelenetek, amelyek nyilván nem Splinter Cell-szerű küldetéseket takarnak, inkább arra kell gondolni, hogy érdemesebb csendben maradni, ha szeretnénk túlélni - ebben hangtompítós gépfegyverünk nyújt majd segédkezet. ODST-katonaként lemondhatunk az eddigi spéci páncélzatunkról, amely képes volt regenerálni önmagát, továbbá mozgásunk is lassabb lesz, tehát nem tudunk csak úgy elmenekülni ellenfeleink elől. Márpedig a Brute nevű lények új taktikája miatt nem jönne rosszul a nyúlcipő: ha kell csapdába csalnak majd minket és többen fognak össze ellenünk, hogy magukra is vigyázzanak. Staten szerint az ODST alapszabálya a következő: "Vigyázz, hova lépsz!" Megfogadjuk, becsszó.

10.
10.
Scoo
Nem azt mondtam, hogy csúnya, csak egy GoW2 után a Halo 3 grafikáján van mit csiszolni. Rengeteget kell rajta dolgozni, hogy felérjen a mai színvonalhoz (főleg a karaktereken, mert azok elégé pocsékak közelről). Persze nem csak a graf számít.

De ha nekem nem hiszel nézd meg a két képet:

Halo 3: http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/821/821912/halo-3-20070923025019057.jpg
GoW 2: http://www.gamerhotline.com/wp-content/uploads/2008/05/assault4.jpg
9.
9.
boxgamer12
11: má megbocsáss de szép a halo3 azért nem járunk ám olyan elöl vagy te má 2012-ben jársz???
8.
8.
Scoo
Úgy tűnik pont azokat az extrákat rakják be a játékmenetbe amiket kedvelek. A grafikára kíváncsi leszek, mert bizony mai szemmel a Halo 3 nem szép (tegnap toltam végig, szóval friss az élmény)
5.
5.
boldi89
Remélem nem fogok csalódni benne !
4.
4.
boxgamer12
igaz h nem ide tartozik de sztem sokak nevében kösz=)
3.
3.
PACALT007
tudom h nem ide tartozik de ha jól olvastam akko Battlefield Heroes honlapján lehet kérni BETA kulcsot újra!

szóval lehet próbálkozni!

Mellesleg ez már jó jel és véleményem szerint hamarosan BETA nélkül is élvezhetjük a játékot
2.
2.
boxgamer12
bazz má naon várom......:D:D

1.
1.
Kyuubi
Jaj de jó lesz! Már szinte nem is bírok várni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...