Nem lesz Section 8 Playstation 3-ra

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A TimeGate Studios által fejlesztett Section 8 az eredeti tervek szerint elkészült volna a Sony konzoljára is, ám ma leállították a PS3-as verzió fejlesztését.
A TimeGate Studios által fejlesztett Section 8 az eredeti tervek szerint elkészült volna a Sony konzoljára is, ám ma leállították a PS3-as verzió fejlesztését.


A Section 8 remek szórakozásnak ígérkezik mindazok számára, akik kedvelik a csapat alapú lövöldözős játékokat. Két csapat, a pirosak és a kékek harcába csöppenünk majd, s rajtunk is múlik a harc kimenetele. Az eredeti tervek szerint PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készült a játék, ám a Sony konzolja ezúttal kimarad a mókából, s csak a két rivális platformra fog megjelenni a Section 8.
29.
29.
koffein
34: fu gec igy neked is kasza sikered van :--------------c
28.
28.
ferrari123
27.
27.
Gael
22:az elterjedesuk nincs egyenes aranyban a minosegukkel,azaz nem rossz minoseguek a japan jatekok,hanem a nyugati tomegszaron felnott hulyegyerekek nem tudjak megerteni oket.A legszinvonalasabb jatekok tobb kategoriaban is mind japo jatekok,de ez szubjektiv,es te nem az vagy aki ezt megertene.Az en esetemben 50:50 a nyugati es a japo jatekok aranya,ezert is a PS3 a fo konzolom,es a nyugati szarokkal elarasztott boxot meg alig hasznalom.A PC meg megint egy masik sztori,mert ott meg meg sem tudnak mozdulni a fejlesztok,ami kicsit is probal kitunni az atlagbol csufos veget er.
26.
26.
Kelcsi66
Megszoktam már hogy mindent arra a szarládalowgeci xboxra hoznak ki-.- csak azért mert májkroszoftos fos...hányinger keltő az a szánalmas "konzol" 10 darabból 9 szar...GG
25.
25.
Dcrysis02
35:Látom te még mindíg nem jöttél rá.Ok.Nem,én továbbra is tartom azt a véleményemet amit ezelött mondtam.G Logan már megértette mire akartam kilyukadni.Neked most nem árulom el.Törd a buksid.Hátha rájössz.
24.
24.
G Logan
Igen sajonos ebben igazadd van. bár szerint azért legalább 5 japán cim jön ami biztos kasza siker lessz legalább is enyi már biztos be van jellentve a ezévre.
23.
23.
Dcrysis02
31:Van néha olyan igen.Jó példa erre az NFS:Undercover.Sz*r,de veszi a nép mint a cukrot.Hiába mondom hogy sz*r,ha rohadt sokat eladtak belőle.Igen sok az összecsapott játék.DE csak az EA-tól szokhattuk azt meg,(meg kisebb Európai stúdióktól,de az nem USA)de úgy látszik az is tudja már mit csinál.(Dead Space,fölösleges programok törlése:Tiberium Batman:DK)A Microsoft meg azt csinálja amit a másik cégek.Terjedni,terjedni,terjedni.Azért veszi meg a maradék exkluzív címeket mert az is több pénzt hoz.Amúgy 50 milkót perkáltak a GTAIV DLC-ért is.Megszokott hogy a Microsoft fizet az exkluzív címekért,ez nem új dolog.
22.
22.
enalevi
hat en amugy se vettem volna meg.a graf a kepek alapjan nem a legkidolgozottabb.KILLZONE 2!

ha trabim van neked meg mercid ugy is a trabi a jobb!ezt allitjak a boxosok. PS3 a kiraly
21.
21.
G Logan
De hogy sokal több játékot gyárt és ad el az USA . Én ezt alá irom ebben igazad van ebben . De én azt mondom hogy amit kojima mondot az faság . Példará a Microsoft akik igen mélyen a zsebébe nyult hogy legyen a konzoljára FFXlll, vagy Tekken és még sokan mások és ezt tutti nem a japánok miat vette mivel ott szinte minden népszerübb a boxnán.Népszerük amerikábba is a japán játékok és ismertek bár részben tényleg igazad csak szerintem azért adnak el több usa játékot mivel ha meg figyelted a japán kiadok minimum 2évig fejlesztenek egy játékot de ez akkár lehet 4 -5 (mgs4,gt5, re5) évés mig az usa minden éve uj rész és uj cimek , kontár munka .
20.
20.
boxgamer12
hát ez van nekünk boxosoknak jólesz :D
19.
19.
Dcrysis02
26:Csak éppen te tértél el a tárgytól mert ez nem optimizálási kérdés.Gazdaságilag az USA dob ki a piacra több játékot,míg japán játékokból évente egy-két nagyobb,minőségibb játék van.2008-Metal Gear Solid 4 2009 Resident Evil 5.Míg amerikai címekből nézd meg mennyi ugyanilyen kaliberű játék van.Semmi köze ennek a portoláshoz.A Gametrailers meg egy oldal ami a TRAILEREKből áll.Maguk a kiadók látják el anyaggal az oldalt.Ha az Alan Wakeből küldenének 20 videót 10 napon keresztül azokat adagolnák a népnek.A Street Fighter IV-ben van mit tudom 40 karakter,egy bemutató videóba három fér,akkor mennyi videó jön ki úgy,hány napon keresztül fogják azt nyomatni?A felsorolásod abszolút nem hasonlít az enyémhez.Nem érted mit akartam vele elmagyarázni,igaz?
18.
18.
G Logan
22. Mégmindig nem értek egyet , mivel a világ csucstarto legtöbbet eladot játéka a Mario , a világ legsikereseb és egyben legtöbbet eladot konzolja a ps2 amit nem soká levált a wii serintem mind a kettö japán . De mivel cimeket soroltál én is sorrolok : Soul Calibur 4 , Virtua Fighter 5 , Dead or Alive , Tekken 6 , Street Fighter 4 .Mortál kombat vs Dc .5 Nagy sikerü verekedös játék mig a Usa 1 . A gametrailrersen is agyba föbe mutsák a japán gémeket . De amugy féllre értetted az egészet mivel én a elsö kommentem arra gondoltam hogy legaláb a mit be jellentenek meg is kapjuk és egy idöben mindkettö platformon portolási hibáknélkül.
17.
17.
Asher
Hát ez elég égő, de nem igazán zavar, úgyis bukás lesz, így ránézésre is.
16.
16.
hkjanos
N00b TimeGate xD! Nem igaz, hogy nem képesek csinálni egy p3-as verziót, ez elég gáz szerintem.
14.
14.
Dcrysis02
17:Nos,most nem térek ki arra hogy a hülyeséget nem j-vel írjuk és így tovább.Lehet hogy népszerűek a japán játékok,de közel sem annyira elterjedtek mint az amerikaiak.Hiszen ezt még a Metal Gear Solid sorozat megalkotója is bevallja.Itt nem azt nézzük hogy nekünk mi tetszik,ezt globális szinten értik.Itt azt kell nézni hogy az MGS4 sem tudta lekörözni rajongói szinten a Halot vagy a Grand Theft Auto sorozatot,a World of Warcraftot,Call of Duty-t,Gears of War-t, vagy a Simst.Kojima mondta hogy amit japánban sokan vesznek,amerikában kevesebben,más az ízlésük az embereknek mindenhol.Tegyük így a piaci helyzetet:Mondjuk Amerikában fejlesztenek 2008-ban 200 játékot amiből 60(minden platform)sikeres lesz.Japánban sokkal több a fejlesztő,hisz olyan MMO-k,és másik fajta játékok vannak amikről itt Európában vagy Amerikában még soha nem hallottak.Japánban mondjuk fejlesztenek 2008-ban 400 játékot amiből 40 kerül ki sikeresen ami a nagyobb kiadók alá tartozik.(Konami,Kojima Productions,Namco,Sony,Square Enix Holdings,Capcom...)és Amerikában is megveti a lábát.2009 legvártabb játékai is Killzone 2,Alan Wake,Sims 3,Diablo 3,Halo:ODST,God of War 3,Call of Duty 6 vagy 5..,Heavy Rain,BioShock 2,Mafia 2,Uncharted 2,Resident Evil 5,Final Fantasy XIII, Jelen esetben 11 a kettő ellen,ami nem jó arány japánra nézve.Lehet még megjelenik az év folyamán 2-3 nagyobb japán cím,de egyre jut 2 amerikai fejlesztés.Japánban igen,több játékot fejlesztenek és adnak ki,de a legtöbb országon belüli marad ami miatt érthető módon kevesebbet adnak el mintha az egész világon árúsítanák őket.Amerikában több sikeres játék születik kevesebb mennyiségű fejlesztésekből.Gazdasági szempontból nézve az amerikai játékpiac többet termel.Ezért nem rughatnak még labdába a japán játékok az amerikai játékok mellett.





14.
14.
Dcrysis02
Áhh,vazz kicsit hosszú lett XD
13.
13.
Daks
minden napra jut egy section 8 hir :)
12.
12.
G Logan
Most nem azért de ez Timegate studio név nekem semmit nem mond. Capom kapásbol tiz siker cim.
11.
11.
G Logan
12 ténylghüjeséget irtál, aval hogy nem rugnak labdába pl: a capcom és a konami játékai nagyon népszerük amerikában de ha verekedösröl beszélünk a namco is. nem hiába pájázik a microsoft is a japán cimekre mivel nem akkar ugyjárni mint a régi boxal. A PC nél már más a hejzett oda ilik amit irtál a konzolnál semmi képen sem. De a lényeg nálam inkább az hogy a a japán kiadok egyszere agyák ki a cimeket és igényesen nem csak az egyik gépre optimizálják , mindkétgépre ugyan olyjan szépen futt, az amerikai kiadoknál nagyon sokknál nem modhato el.
10.
10.
Dcrysis02
14:Kojima mondta egy interjúban.Azt írtam hogy az amerikai játékok mellett nem rúgnak labdába globális szinten.Sok japán játék van,de kevés minőségi.Van pár nagy durr pl. MGS.

De itt az interjú is:

http://www.edge-online.com/news/kojima-declares-new-western-direction
http://www.gamedaily.com/articles/news/kojima-calls-western-markets-better-balanced-contemplates-quitting-being-japanese/?biz=1
9.
9.
Optimus Prime
Hát lehet szemétül hangzik, de PC-re jön! :)

Mindez idáig féltem, hogy esetleg a PC-s verzió kiesik a két erősebb platform miatt.
8.
8.
Dcrysis02
7:Talán azért mert a Sony japán cég és ott több stúdióval áll kapcsolatban mint Amerikában az amerikai cég,a Microsoft.Ott valszeg több támogatást is kapnak.Meg a PS3 játékainak többsége japán fejlesztőktől van amik sajna nem rúgnak labdába a nyugati fejlesztésű játékok mellett.Kojima is nem bírta eléggé hangsúlyozni hogy szeretné ha a japán játékok globális szinten is elterjednének mint az Amerikai programok.
7.
7.
Gael
6.
6.
koffein
mostmär aztän elhuzhatnak a picsäba az ilyen fejlesztök köszi
5.
5.
G Logan
Érdekes modon a japán kiadok kitudják adni a játékokat PS3 ra ráadásul egyszere mindkét platformra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...