Starcraft 2 - Néhány hónapon belül indulhat a béta

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 hamarosan elérkezik abba a stádiumba, amikor elindulhat a béta teszt a Battle.net 2 lebutított változatán keresztül.
A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 hamarosan elérkezik abba a stádiumba, amikor elindulhat a béta teszt a Battle.net 2 lebutított változatán keresztül.

Ugrás a galériához

Hatalmas tömegek várják már a Starcraft második eljövetelét, amikor a stratégiai játékok egyik legkedveltebbike visszatér a monitorokra. A Blizzard egyik embere elárulta, hogy előreláthatóan néhány hónapon belül elkezdődhet a tesztelés a második generációs Battle.net egy lebutított változatán keresztül, amelyet később fognak bővíteni. Reméljük valóban olyan jó lesz a Starcraft 2, mint azt sokan várjuk.
16.
16.
én csak azt remélem, hogy nem lesz fizetős...

ez a 3 részre osztás eleve pofátlanság, nem rosszból de egyszer már belebukhatna a blizz is a hülyeségeibe.

dio3 6 részletben lesz kiadva, vagy mi?? :D

jah, meg az is fizetős lesz, 10e/rész, havi 2e huf játék. ??

nesze neked battle net 2.0
15.
15.
kankadi
amugy befejeztem mert ugyse fogtok konzolt venni és én se pc-t... minek is vitázunK?
14.
14.
kankadi
14: én modnom h nem vitázni akarok.... ne küldd el a levelet lécci (mért is kérem) mert semmit sem csináltam... jo, a star warsnál elmentem messzire, de nem fogok többet küldeni... csak elmagyaráztam... nézd meg a 38. kommentet ott! elmagyarázom h miért is mennek a viták és elmondom h mind2 megéri megvenni (vagyis pc+konzol)
13.
13.
Aramisz93
#10: Reméljük is mert ez a levél le van mentve nekünk. Fel használható :D



Amugy ilyen kommentekkel aminek kapcsolódási értéke a hírhez egyenlő a nullával mehetnének fórumba, a hozzáillő topicba. Gondolok a TFU-s hírre is.



hírhez: Nekem valahogy alábbhagyott a lelkesedésem a játék iránt akkor, amikor bejelentették, hogy szétdarabolják .
12.
12.
Dcrysis02
12:Nézd meg a F.E.A.R.-r Bobby,éppen fordítva van a dolog...
11.
11.
kankadi
én ezért nem ruházok be több multiplatform játékra mert ha jön pcre IS akkor tuti h nem kapunk jo játékot... de ami konzol exkluziv... azok mind szépek jok és rendkívül erős élményt adnak... de ami készül pc-re is... azok a játékok lesüllyednek (elnézést a kifejezésért) a pc szintjére... a konzolbol sokkal többet lehet kihozni mint egy pc-ből de ami kijön pc-re is azt nem csinálják jobbra konzolon... ezért is jobb a motorstorm 1 és a 2 is mint a pure... nem a járművek miatt nem a grafika miatt hanem a kihasználás miatt... ha a motorstorm 1 és 2ben csak quaddal mennél sokkal jobb élmény mint a pure esetében
10.
10.
kankadi
8: épp ellentétesen... ha kijön konzolra egy játék... és átportolják pc-re egy időben vagy később, tök mind1... akkor meik lesz a jobb? gta4 esetében: konzolos... gow esetében: konzolos(nem annyira látszik a kül. de szabb maradt a konzolos
9.
9.
kankadi
7: nem azért mondtam... azota már megváltoztam.
7.
7.
laca009
6 persze és ezért mert te konzolra akarod akkor a pc-st is CSESZÉK EL MINT A RED ALERT 3-AT ? MERT KIADTÁK KONZOLRA ? ne reménykedj mert ennyi d3 se fog konzolra jönni mert egy hülye sincs a bliz-nél ott vannak a nagy elmék akik látják azt hogy egy stratégiai játékkal mit művel egy konzolos ver...
6.
6.
Dcrysis02
6:Bobbyyyy XD Diablo III Deja Vu!
5.
5.
kankadi
eltudnék iet képzelni konzolon... jonak igérkezik, remélem kijön konzolra!
4.
4.
laca009
>.> uhh akkor kicsi tábora lesz a bétának
3.
3.
Dcrysis02
Állítólag zárt.Rendkívül válogatósak az urak.Mázlija van az embernek ha bekerül.
2.
2.
laca009
nyitott vagy zárt ? vagy sign up-os lesz ? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KIRÁLY
1.
1.
SniperMaister
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristeeeeeeeeeeeeeeen

;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...