Újabb PSP-s Grand Theft Auto-t szeretne a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Chinatown Wars alcímmel hamarosan boltokba kerül az első DS-exkluzív Grand Theft Auto-játék. Érthető, hogy a Sony sem akar lemaradni, s újabb PSP-epizódot akar.
Chinatown Wars alcímmel hamarosan boltokba kerül az első DS-exkluzív Grand Theft Auto-játék. Érthető, hogy a Sony sem akar lemaradni, s újabb PSP-epizódot akar.



John Koller, a Sony marketingese szerint a Liberty City Stories és a Vice City Stories a kézikonzol legkeresettebb játékai közé tartozott, így szinte biztos, hogy lesz majd új PSP-s GTA, amelyről a tárgyalások jelenleg is zajlanak a fejlesztő Rockstarral. A rivális Chinatown Wars-zal kapcsolatban is tett az úr egy megjegyzést: érdekes lesz nézni a játék pályafutását a boltokban, hiszen a DS közönsége általában a 12 éves korosztályból származik, márpedig ez a rajongói bázis nem egyezik a felnőtteknek szóló GTA-éval. Lehet, viszont mi úgy gondoljuk, a Sony-nak van miért aggódnia, hiszen a Chinatown Wars például nagyobb bejárható területet ígér, mint a PSP-s játékok, emellett pedig több játékmenetbeli újdonsággal is vásárlásra csábítja a játékosokat. Hosszú távú következtetéseket nem mernénk levonni, a játék március 17-ei megjelenése után mindenre fény derül majd.
20.
20.
Forezke
Chinatown Wars Stories hahahahaha
19.
19.
Auchen
én ds tulaj vagyok és arra a következtetésre jutottam , hogy a psp tulajok nem veszik észre, hogy ds is lehet netezni, ds-el is lehet zenét hallgatni, ds-sel is lehet filmet nézni már bocsánat
17.
17.
Gael
16:igy van,en is ezt tapasztalom.En most 32 vagyok,es siman hasznalom a PSP-t mint hordozhato jatekgepet,medialejatszot,e-book olvasot,fenykepalbumot es meg netezni is szoktam rola(Skype rendszeresen).Eleg sok ismerosomnek van ebben a korosztalyban,mig DS senkinek,csak az ocsikeknek,meg a hugicaknak.ZeWa baratunk kicsit el van tevedve a dologban.Az Iphone meg az ITouch egyenlore szarul teljesit erre nyugatabbra,mert az Apple teljesen elkurta ket dologgal.

1:egy orszagon belul,csak egy halozat arulja hivatalosan,es a legtobb esetben csak korlatozott netelerest adnak hozza

2:nem engedik a kulsos gyartoknak az IPhone-ra valo fejleszteseket,csak szerzodott partnerek termekeit szerezheted be ra.



A trendi fiatalsag statuszdarabja lett az IPhone,de a hasznalata igen lekorlatozodik zenehallgatasra es telefonalasra,nemi netezessel.
16.
16.
ZeWa
16: Szerintem meg inkább iPhone-t vagy iTouchot vesz.
15.
15.
Aramisz93
#15: Az én tapasztalatom szerint a 25+ korosztály sokkal gyakrabban vásárol PSP-t. Más is a játék orientáltságúk mint a 15 éveseknek. Ezért sokkal jobban eladható egy GTA egy PSP-n, mint egy DS-en, hiába remek gép mindkettő.
14.
14.
ZeWa
laca009: PSP-t ugyan úgy csak a 15 év alatiak vesznek, esetleg akik szeretnek zenét hallgatni másra nagyon nem is jó.. Nem is ismerek éret embert akinek PSP-je van. A DS-el nincs semmi baj olyan mint ha az iPhone-t hordanád le mert csak kicsik meg kemény arcok vesznek olyat...szánalom a köbön^^
13.
13.
Mathia$
Az már kb 2 éve fent van a GK-n és még az van írva hogy ps2re majd pspre adják ki! XXXDDD
12.
12.
orange
GTA San Andreas Stories talán?
11.
11.
Aramisz93
#2: Te olyan dolgokat állítasz amik nem igazak. Hát beszarok rajtad komolyan xD Először olvasni tanulj meg és csak utána írogass.
10.
10.
Vincenzo
Újabb PSP-s Grand Theft Auto-t szeretnék én is:D az előző 2 rész is nagyo jó volt, felőlem jöhet egy San Andreas Stories is(bár a R* elvileg már lenyilatkozta régebben, hogy olyan nem lesz), de felőlem egy teljesen új várost is csinálhatnak PSP-re vagy akár egy GTA IV féle Liberty City-t is...ha DS-re meg tudták csinálni, akkor PSP-re gyerekjáték lenne.
9.
9.
bolondgyerek
OFF:Mi a szent szarnak javítsátok ki egymást? Kit érdekel, hogy rosszul írta le azt az 1 nyomorult szót! Komolyan mondom, hogy annyira hülyeségek miatt tudjátok felcukkolni egymást.Ez nem helyesírasi oldal,ahol arra csurog mindenkinek a nyála, hogy most kibe tudjon belekötni, mert rosszul írt valamit.

ON: Ki kell aknázni DS-t is jó játékokkal,+ szerintem nem lehet rossz a DS es GTA sem, mert olyan újdonságok is vannak benne amik egyik konzolos és PC-s GTA ban sem voltak.Valaki biztos megfogja venni...

és gondoljatok bele, hogy nekünk PSP tulajoknak is jó, hogy jön DS re mert amint látjátok a Sony nak nem tetszik ezért egyezkedik már a R* is hogy legyen az ő kézik.-ra is játék....
8.
8.
Doc.
9:ja igazad van,amugy nem hiszem h te sosem irtál el semmit :P de azért kösz hogy kijavítottál
7.
7.
janos941127
ez a fos csinatown szar áááá hogy ez mekkora hülyeség!? 6-7 éveseket ilyen szarokkal bombáznak?XD meg az ilyen 15-16+ nem jáccik ilyen hülyeségel... baromság az egész -.-'
6.
6.
lac15
komolyan mondom mint az ovodában:D
5.
5.
Doc.
4: oké: jó lenne ha a san andreas stories jönne... :)
4.
4.
laca009
3 legalább írd le rendessen... san andreas stories...
3.
3.
Doc.
jó lenne ha a san andreas storys jönne :D
2.
2.
laca009
1 ez igaz a wii-t is ilyen 6 éves gyerekeknek veszik meg a ds-t is.



de lényeg örülök hogy jön egy új gta psp-re:)
1.
1.
Mathia$
pfff persze 12éves korig nintendo aztán jön a megvilágosulás :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...