A GDC-n mutatták volna be a LEGO Rock Band-et

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 7.
  • Pletyka
Link másolása
A LEGO Rock Band készültéről még az év elején kezdtek el pletykálni, ám a híreket azóta sem erősítette meg senki, noha két hete erre majdnem sor került.
A LEGO Rock Band készültéről még az év elején kezdtek el pletykálni, ám a híreket azóta sem erősítette meg senki, noha két hete erre majdnem sor került.



A Game Developer Conference során ugyanis a Rock Band játékokat jegyző Harmonix is tartott volna egy előadást a népszerű ritmusjáték fejlesztése során szerzett tapasztalatairól, amelyben a fenti kép is helyet kapott volna illusztrációként. Nos az előadásra nem került sor, az utólag kiszivárgott ábra alapján viszont biztosra vesszük, hogy a rendezvényen erősítették meg volna a LEGO Rock Band készültét, amely a tervek szerint még idén, a Rock Band: Unplugged és a The Beatles: Rock Band között jelenik meg. A játék tehát félhivatalosan már létezik, remélhetőleg hamarosan tényleg bemutatásra kerül!
9.
9.
laca009
8 miért nem igaz? igy lenne ingyér xD
8.
8.
BADTrane
7: jajám ^^



6: hahaha :D



5: nem tom csak gondolom abból hogy az RB se jött PC-re, Ha azzal nem fáradtak hogy ide adják PC-re akkor a Legos RB-nek sincs sok értelme PC-re (habár lehet ez ilyen rejtet reklám lesz hogy ha a gyerek meg nő át térhessen a sima RB-re ^^ És All Platformos lesz de majd meg látjuk).



4: Jah az is lol lenne :D



De az faxa lenne ha mászkálós lenne a játék és a végén boss harc helyet egy egy koncert lenne persze liszensz-elt számmokal :D
7.
7.
Slik
Jahh LEGO Racer az jó volt :D
6.
6.
laca009
5 minek kéne ha egyszer a sima rock bandot is kidobhatnák oszt ingyenes patch a lego skinekhez... ennyi .. meg minek kéne hogy most körök meg csíkok helyett kocka legok csúszanak le...
5.
5.
JcGross
3: honnan tudod, hogy nem jön PC-re mikor még be se jelentették? Egyébként valaki örülne neki. Erre nem gondoltál?
4.
4.
Octagon
vagy lego Island-ot összedobni nextgen-es grafikával :)
3.
3.
BADTrane
2: jah, de legalább PC-re nem jön. Ménem csinálnak Valami faxa nextgen-es Lego Racers-t??? Az egyben volt aztán tuning XD Ako most milyen jót lehetne csinálni ma i technikával.
2.
2.
Slik
Én bírom a LEGO játékokat de ez nagyon rossz ötletnek tartom...
1.
1.
Well
Azért az ilyen ...:) nem kéne éegót csinálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...