X-Blades - megérkezett a PC-s demó

Link másolása
Megérkezett a Gaijin új külső nézetű, kaszabolós játékának a PC-s demó változata, melyben két pálya és a tutorial érhető el a végleges verzióból.
Megérkezett a Gaijin új külső nézetű, kaszabolós játékának a PC-s demó változata, melyben két pálya és a tutorial érhető el a végleges verzióból.


A Gaijin játéka a múlt hónapban jelent meg PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, ám nem hozott páratlan sikert. Valószínűleg a kiadó ezért is ajándékoz meg minket eme demóval húsvétra - ennek mérete 792 megabájt, s az alsó tükörszerveken keresztül érhetitek el.

12.
12.
kishipo2
Sziasztok..Legyetek szívesek tudnátok írni egy e-mailt a cdlkey/sorozatszámmal? ^^ kishipo@indamail.hu nagyon szépen megköszönném.
11.
11.
tyler001
sztem ez a game....kicsit ratyi amihez képest irták estébé... végigjátszottam..(full game-t) nemtetszet...nem olyan mint a DMC nem lehet hozzáhasonlitani...bespawnol 1 pályára.. kiütöd az enemyket és mehetsz át a köv. pályára..olyan bloody palace filing csak kakibb és 1 csaj tangába rohangál..ennyi ^^
10.
10.
MT Raze
Nem azért, de szerencsétlen hölgyet még csak tisztességesen kinézőre se bírták megcsinálni, úgyhogy megpróbálták eldani a hátsójánál fogva (he he)

DMC 4 marha jó játék volt, leszámítva hogy Dante már annyira arc hogy el se fér szegény a monitoron... a sztori röhejes volt, leszámítva hogy Nero Devil Bringerje egész kúl lett. De a játékmenet pótolt rendesen.
9.
9.
klemid
9:Ne low-ozzunk!!!Amugy énis amikor elolvastam a kommentet akkor mondom irok erre mert szar a játék és fél éve jáccik vele.Ugyhogy szaarul fogalmazták meg.Ennyi.
8.
8.
Optimus Prime
Danténak vagy Nerónak nincs ilyen hátsója. :)

A leépítő kritikák után rosszabbra számítottam. A grafika szép HDR, blur, meg minden és elég jól optimalizált. Egyedül a szörnyek némelyike fest úgy, mintha Quake III-mal renderelték volna őket.
7.
7.
n1m
tény, hogy nem lett olyan jó mint a DMC4, de ezzel is el lehet lenni ;)
6.
6.
janos941127
a kipróbálás 2-3 nap :D nálam :D tomynál is kb.. :D egész bejött a játék 1 darabig mondom magam eleszek vele 1 darabig! de szará untam magam! átlépsz 1 kapun 20 perc fight megint lépsz kapun 20 perc fight és ezt ismételve 3x utána jön 1 boss azt átvezető vidi és előről az egész! ez qva szar lett szerintem :/ DMC4 is the Hack&Slash King! vagy hogy kell írni:D
5.
5.
shyfter
6: Az 1. hsz szerint már fél éve játszól vele, a kipróbálás 15-20 perc játék.
4.
4.
ZeWa
6#: Szerintem 5 úgy értette hogy mért játszol vele FÉL ÉVE ha egy rakat fos? ultra low...^^
3.
3.
Balint603
1: -Miért játszasz vele ha nem tetszik?
2.
2.
n_csacsi
ezt én se vágom, hát én letöltöttem a teljes játékot és játszottam is vele...mondjuk személy szerint a Devil May Cry 4 ehhez képest isten játék...sztem ezt naon elszúrták :S
1.
1.
tyler001
én má fél éve a full-al jáccok és 1 rakat fos az egész játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...