Mafia 2 - Az első ingame jelenetek

Link másolása
Megérkezett az első Mafia 2 videó, amiben ingame jelentek is helyet kaptak, és a játék producere, Denby Grace is mesél nekünk egy kicsit a játékról.
Megérkezett az első Mafia 2 videó, amiben ingame jelentek is helyet kaptak, és a játék producere, Denby Grace is mesél nekünk egy kicsit a játékról.


A több, mint öt perces videóban láthatjuk az egyik misszió jeleneteit, valamint az új fedezék rendszert is szemügyre vehetjük, némi tűzpárbajjal megspékelve. Az új játékban a környezet is sok szerepet fog kapni: asztalok fedezékként, tűz, víz figyelemelterelésként és egy nyitott ablak is segítségünkre lehet majd a Mafia 2 gyilkos világában.
40.
40.
FeroxX
ja amugy mindkettő másképp jó szal vita lezárva :D
39.
39.
FeroxX
jah én is remélem, hogy nem arcade-osítják nagyon el.. én pont szerettem a Mafia 1-ben, hogy igen a kis szar autó az tényleg szarul ment :D ezért igazán lehetett értékelni a jobb verdákat, meg az egész játékhoz passzolt a reális "történelmi" feeling =)
38.
38.
Octagon
én alapjában nem értem h miért kell hasonlítgatni :S minek az állando rivalizálás??? mindkettő játék nagyon is megfér egymás mellett.. mindegyik nagyon jó a maga módján sztem tartsuk ezt szem előtt
37.
37.
ZERO88
37: Értettem a történtét! De nem fogott meg!

Nekem is a GTA részek jobban tetszenek , a hangulata és a poénok miatt! Nem tudom de ez a játék úgy mint az első rész nem érdekel!

36.
36.
koopasz
34: Értetted a történetét az első résznek? Én kb fél éve játszottam ki és azt hittem már régi ratyi játék. De nem így volt végig nagyon bírtam az egészet. Az egynek a története 500 oldalas a kettőnek viszont állítják, hogy már 700-800 oldalas története van. És több fajta képen belehet fejezni majd a játékot.
35.
35.
JcGross
32: nem is mondtam semmit a grafikáról. Miért hiszi mindenki, hogy csak a graf a lényeg? Egyébként meg egyáltalán nem GTA sztem, azt se értem miért fikázzák, pedig pár hónapja még a legjobb játék volt. Az egy legalábbis nem volt GTA, csak egy misszió játék volt, amiben volt freePlay opció. De NEM VOLT OPEN WORLD. Az open world azt jelenti (legalábbis szerintem), hogy missziók KÖZÖTT oda mehetsz ahova akarsz és több opció is van a szabadidő eltöltésére (pl GTA bowling, darts, street race, anno még (kill) frenzy stb).
34.
34.
koffein
33: köszönöm a linket
33.
33.
ZERO88
Én nem tudom hogy miért de ez a játék nekem nagyon nem tetszik!

Meg nem is értem aszt a rajongást ami körbeveszi! Én játszottam az előző részel és az sem valami nagy szám! Nem értem hogy ezen a játékon mi az a különlegesen nagyon jó!

31.
31.
koffein
30: hät igen egy ilyen videon nagyon meg lehe ällapitani, hogy jobb e mint a gta4 ahol a pixelek nagyobbak a videon mint egy karakter feje.

Ajänlom neked,hogy vedd szemügyre a karäcsonyi maffia trailert HDben. Na ott van mit nezni mert gyönyörü.
30.
30.
Pierce
Na,ahogy elnézem itt már folyik a GTA vs Mafia -.-".Egyett kel azokkal értenem akik azt mondják h a Mafia, nem GTA.Nem értem mért kel is lefosozni a GTA-t,hisz egy remek játék...Na de vissza lényeghez,nagyon de nagyon várós! Tuti Vétel XBoxra:).Am meg csak nekem hiányzik a az interface úgy értem a km/h...?!:D
29.
29.
JcGross
29# eddig én is ezt gondoltam. De csak eddig...
28.
28.
amd33
Emberek fogjátok már fel hogy a mafia nem gta koppintás elöbb kezdték el anno fejlezteni a mafia-t mint a gta 3-mat.És a mafia mindig is jobb lesz mint a gta-k...
27.
27.
coderman
Én meg azt remélem, hogy legalább olyan jó lesz a története meg a hangulata, mint az első résznek, mert az páratlan volt az összes játék között. A kocsi irányítás szar volt, de engem nem érdekelt, még mindig a Mafia a legkedvesebb játékom.
26.
26.
TargetCJ
Remélem az irányítás nem lesz olyan szar arcade mint a legtöbb GTA koppintásban (mert a vidi alapján olyannak tűnik).
25.
25.
Mathia$
Jaja megjelenés engem is érdekel!
24.
24.
barosg
Gyerekek, FANTASZTIKUS LESSZ :))) Mikor jelenik meg pontosan?

22.
22.
amd33
Számomra a mafia 1 még mindig több élményt nyujt minta gta 4...
21.
21.
klemid
Sztem még várjunk az öszehasonlítással amig kijön a game.Nehogy ezis olyan legyen mint a FarCry.
20.
20.
Balint603
Nekem nagyon tetszik! Napról Napra várom a híreket!:P
19.
19.
rolandka26
Uraim!Azért kicsit viszafogottan ezekkel a gta 4-es dologgal!Sok volt már az igéret, hogy lesz jobb és eddig még senkinek sem jött ösze!!Bár ha sikerülne akkor csak mi lennénk a legboldogabbak!!Tehát mafia2 VS gta4!!
18.
18.
wildláma
17: én is így gondolom, de ő nem a GTA 4-re értette szerintem, hanem úgy írta hogy GTA for ever, szóval a gta mindörökké, és nem gta4 örökké :D
17.
17.
Quigglez
@16 A motorja támogatja a PhysX-et.
16.
16.
amd33
13:Gta 4 Te most tényleg viccelsz gta 4 elbujhata sunyiba:D Amúgy is még mindgi mafia 1 ever majd ha kijön a 2 ....
15.
15.
Dcrysis02
Nekem csak a mozgások,animációk tűnnek merevnek,így,az Euphoria után,ami a GTAIV-ben volt.Jó lenne ha itt is azt használták volna.De lehet lesz PhysX támogatottság,az is jó lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...