HWSW: Népnevelő iWiW-alkalmazások

  • Írta: Daks
  • 2009. április 22.
  • Hír
Link másolása
A múlt heti dizájnváltás után ma hajnaltól éles üzemben elindult az iWiW minialkalmazások első csoportja. A premierre 26 alkalmazás készült el - írja a HWSW.
A múlt heti dizájnváltás után ma hajnaltól éles üzemben elindult az iWiW minialkalmazások első csoportja. A premierre 26 alkalmazás készült el - írja a HWSW.

A tegnapi díjkiosztóval zárult alkalmazásfejlesztői versenyre összesen 50 nevezés érkezett. Tíz munkát technológiai okok miatt ki kellett zárni de ezzel együtt is látszik, hogy már az indulás pillanatában több tucat alkalmazás áll készen vagy majdnem készen arra, hogy harcba szálljon a felhasználók kegyeiért.

 A legtöbb alkalmazás más szolgáltatások integrálását veszi célba, szintén sok program próbál valamilyen eredendő problémát funkcionálisan megoldani, és természetesen induláskor is látszik, hogy az online játékok és az önkifejezésre alkalmas eszközök a Facebook után az iWiW-en is hódítani fognak. A fejlesztői versenyen három győztest hirdettek, akik a kiírás szerint a "legizgalmasabb" alkalmazásokat készítették. Az elbírálás szempontjai között a legfontosabb az volt, hogy ki mennyire innovatív, mennyire használja ki a rendelkezésre álló lehetőségeket, illetve jól néz-e ki. A győztesek közé Pfenninberger Ádám "Egymás szemében" alkalmazása, Körmendi Gergely "iWorld" nevű virtuális világa és Kispál István "Petfarm" nevű tamagochi-programja került.

Minden, amit tudni lehet az iWiW alkalmazásokról
Csak a HWSW-n!
10.
10.
tombar
namostmár nyugott szívvel alszunk.ezt is megértük... csak kár hogy kb kúrvamindegy...
8.
8.
tjames
ezt is tisztáztuk! :) LOL
6.
6.
Takuma Sato
5.
5.
Mathia$
4nek szántad azt az 5-t, igaz 6? :D
4.
4.
Mathia$
Én nekem is a gk a favorit, második a gs ;)
3.
3.
tjames
2.
2.
tjames
Mi ez, fizetett hirdetés? :)

Én már rég nem foglalkozom az iwiw-el...valamikor hetekig felé sem nézek. Ma épp igen... :) de nagyon ritkán.

Tök hidegen hagy. Sőt a vetélytársais meghívóket (hi5, vip...) úgy törlöm mint a huzat :)

Elég nekem a GK mániám, minek még egy fanpage? XD
1.
1.
suti_88
elég megosztó oldal az iwiw....sok fórumon ócsárolják...de sztem nincs ezzel baj, a vérfrissítés is jól jött...legalább színesedett picit az egész...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...