Massive Action Game - Az első gameplay videó

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 30.
  • Videó
Link másolása
A Sony a minap bemutatta az első gameplay videót a sokak által várt játékról, amely a Massive Action Game nevet viseli és egyszerre akár 256-an csatázhatunk.
A Sony a minap bemutatta az első gameplay videót a sokak által várt játékról, amely a Massive Action Game nevet viseli és egyszerre akár 256-an csatázhatunk.


Még tavaly jelentette be a Sony forradalmi online játékát, ahol nem csak néhány játékos, hanem egyszerre akár 256 harcos küzdhet egymással, egy háború sújtotta világban, ahol a csapat győzelme mindennél fontosabb. A mozgóképet elnézve jónak tűnik, hogy egyszerre ennyien részt vehetünk majd a harcokban, reméljük, hogy a végleges változat is hasonló lesz.
45.
45.
Paradoxx
Srácok wow szerven több ezren tolják egy szerven akkor ,hogy is van ez?:) 256 piskóta...
43.
43.
klemid
43:De csal itánnam!:D
42.
42.
Slik
lol The Dude a COD4egyik legjobb jumposa :/
41.
41.
Petike x
The Dude: Egy dolog az hogy mit ír néhány "alapból technofil" kommentelő, és egész más dolog milliónyi kevésbé fanatikus gamert meggyőzni.
40.
40.
The Dude
Peti: De hiszen mindenki azt teszi nem? A hozzászólásodban is leírtad az idézőjeles véleményed a játékról,ami arra enged következtetni,hogy Te magad is meghajoltál azelőtt a bizonyos technológia előtt :)



De egyébként értem,hogy mire gondoltál-a félreértések elkerülése végett-csak gondoltam ezt megemlítem,mivel tetszett a hozzászólásod ;)

39.
39.
The Dude
Tudod,Dcrysis,elismerem,hogy van igazság abban,amit mondtál,de ez nálam abból ered,hogy én valódi "Sony rajongó" lennék,noha én ezt inkább márkahűségnek hívom.Videójátékos pályafutásom a PlayStation-nel kezdtem,s az eddigi konzoltörténelem is azt mutatja,hogy a fennáló legsikeresebb brand-ről van szó és úgy gondolom,hogy sem a minőségre,sem pedig a technológiára nem lehet panasz,ami ezt,vagy akár a Sony márkanevet illeti,persze ez még nem feltétlenül indok az istenítésre,ezt belátom.Az én indokom a háttérben leginkább az,hogy nagyon jó kapcsolatom van a Sony magyarországi képviseletével,s ebből adódóan nem is lenne könnyű megválni a hűségtől,pláne,hogy nem kevés összehasonlítási alapom van más márkák terén is.(a Sony-val szemben).Ami azt illeti,megígérem,hogy nem szervezek a jövőben sem semmilyen "Sony kampányt",de egyet nem árt,ha mindenki letisztáz magában: ez a konzol még korántsem érte el teljesítőképességének határait,s én mindössze azt szeretném,ha ezt mindenki figyelembe venné,s észbentartaná,amikor megjelenik egy vadonatúj játék ezen a konzolon.Mindössze ennyi,s általában ennek a figyelmen kívül hagyása okozza mindig a problémák,illetve viták MAG-ját.

Én csak ennyit szerettem volna,elnézést,hogy már az elején nem így kezdtem.

38.
38.
Petike x
Biztos vagyok benne hogy nem fog laggolni, a Sony nem kezdett volna bele ha nem lenne valamiféle tervük.



Viszont szerintem nem lesz nagy durranás, megint úgy tűnik hogy a Sony ugyanabba a hibába esik mint az egész PS3-al, hogy inkább magát a technológiát akarják eladni, és nem a szórakoztatást.



Az egész videóról üvölt hogy: "OMG! 256 játékos!!! Ennyire faszán megcsináltuk!!! Statisztikailag kimutatható hogy jobb minden másnál!!!! A Cell hatalma!!!44!!"





Ez rendben is lenne ha TECHNOLÓGIAI terméket reklámoznának, (pl. videókamerát, TV-t,) aminek alapból az a célja hogy technológiailag fejlettebb legyen a konkurenciánál.

De a játékok SZÓRAKOZTATÓipari termékek, és ezt a csúcstechnológia vagy segíti, vagy nem.

Azt kéne megindokolniuk, hogy a 256 játékos révén szívesebben fognak-e ezzel játszani az emberek mint mással, nem csak elvárni hogy mindenki meghajoljon a felsőbbrendű technológiájuk előtt.
37.
37.
Lachgas
@ klemid - pontosan!!!



kiváncsi vagyok én is erre a MAG-ra!!!



ja amugy megtudná valaki mondani nekem h magyarba milyen a leggyorsabb internet ???? ( érzem h valamelyik paraszt be akarna szólni és ezért leirom h nem magyarba lakom )



meg lenne még 1 kérdésem! ha a 28MB-os kábelt beleteszem a PS3-ba akkor ki is fogja majd használni vagy nem ???



elöre is kössz a választ

Mit freundlichen Grüßen :D
36.
36.
klemid
De abba nemgondoltok bele hogy minek csinálnának egy olyan játékot ami lagol?Nevetséges!
35.
35.
Dcrysis02
31:Dude,a múltkori beszélgetésünknél én is ugyanezt vettem észre,igaz te közted és a PS3 között.Valahogy én is azt érzem hogy eléggé erősen hiszel a PS3-ban,néha nagyobb buzgósággal mint azt ahogy kéne.De most hagyjuk ezt.Szócsata,OFF vége,ha neked is megfelel.
34.
34.
The Dude
Nem,Klemid,attól tartok,hogy Te nem érted,hogy én mit írtam az imént,ráadásul az én írásom éppen egy válasz volt Dcrysisé-ra,szóval ezt inkább hagyjuk.
33.
33.
megalonagyix
te szentséges isten.. 256.. nekem még a 62 player serveren is laggol
32.
32.
klemid
Jah és megbocsássatok te ha vki asztmondja erre a játékra hogy nemvalami jó akkor én mértne mondhatnám pl. "a világ legjobb FPS-e lesz"?
31.
31.
klemid
31:Látom még mindig nem érted a viccet...xD
30.
30.
The Dude
Nem Dcrysis,ez így nem igaz. Nekem alapjában véve semmi bajom Veled,csak szó ami szó néha túlságosan is elvakult vagy a számítógépet,illetve a számítógépes játékokat illetve,még akkor is,ha esetlegesen egy adott témában vagy játékkal kapcsolatban nincs is igazad,csak Te ugye nekem nem hiszel,s ebből van mindig a szócsata.A saját érdekeltségikörödet tekintve pedig úgy látom elvakult vagy-hiszen más kommentjeidet,fórumos írásaidat is olvasom-és ez be is vallom Neked,nekem nem tetszik,de ez nálam még nem ok arra,hogy beszóljak Neked,hiszen mindenkinek joga van az egyéni vélemény kinyílvánításához,a vélemények pedig szubjektívek.Én-mint már írtam-nem akartalak megbántani,vagy sértegetni,de bevallom,hogy én a PlayStation tábort erősítem,noha nem feltétlenül vagyok fanatikus.Nekem speciel ez a játék már az első gameplay után ha nem is tökéletesnek,de legalább 95%-osnak tűnt-számomra-s ami pedig az idézetet illeti,ha jól emlékszem azt írtam,hogy "a MAG pedig a világ legjobb online FPS-e lesz, ÉN ERRE SZÁMÍTOK"-a nagybetűs részt pedig külön kiemelném.

Ami azt illeti-mégegyszer mondom-nem akartalak verbálisan bántalmazni,egyszerűen nem tartottam jogosnak a játékról alkotott véleményed már rögtön a legelső egy perces trailer után-ami mint hamar kiderült,csak egy szerencsétlen félreértés hibájából született.



A hibámért mégegyszer elnézést,a szubjektivítás lehetőségét pedig továbbra is fenntartom.



Üdvözlettel:



The Dude
29.
29.
klemid
29:Én nem emlékszek ienre.:P
28.
28.
Doc.
28:SA MP-be nekem lagolt imikor pár százan voltak bent :D
27.
27.
klemid
Uristen!Holéltek ti?Én még a GTA Sa-ban is nyomtam legalább 250 emberrel ne poénkodjatok már.Ha laggolna akkor minek csinálnák?
26.
26.
Paradoxx
23: Biztos hallottál már az ONLive nevű rendszerről amit a napokban jelentettek be. Nem szeretném taglalni mire képes de annyit elmondhatok ,hogy olyan szintű tömörítést használ ami lehetővé teszi a hatalmas adatáramlást úgy ,hogy nem is kell hozzá örült nagy net (se föl se le). Szerinted ha ők megoldották akkor más nem fogja? Igaz a technológia nem éppen a lagg megszüntetésére szolgál de lehet benne fantázia...
24.
24.
Dcrysis02
24:Azért ismerd be,alig vártál hogy beszólhassál. :) A régi kis "vitára" visszanézve nem is lepődnék meg.Meg azért annyira durva jelzővel sem illettem a játékot.Mondhattam volna hogy sz*r,vagy gagyi,vagy tudom is én.Még ha nem is én "szóltam" volna be,akkor mást teremtettél volna le a véleményéért.Bezzeg hogy te a MAG-ot a "világ legjobb online FPS-nek" tartod mielött még bármi konkrétat is láttunk a programból az teljesen rendben van,nemde? :)
23.
23.
The Dude
Nos,azért is írtam,hogy ha komolyan gondolja,mivel ok nélkül nem szerettem volna hibáztatni.Mellesleg az esetleges hibámért előre kértem elnézést,úgyhogy mosom kezeimet Dar János.
22.
22.
demon68
256 emberből 1-nek nem elég gyors a nete ahhoz hogy egyszerre frissítse a 256 embert, akkor mindenki laggol. valószínűleg az emberek 90%-ának nem elég gyors hozzá a nete
21.
21.
Dcrysis02
20:Bezony,bezony,látom Dareal rájött egyből.Őszintén,azért mondtam ezt,mert meglepett a játék.Sokkal rosszabbra számítottam.Azt hittem kicsinyke kis MAG lesz mint oly sok játék.De szépen kezd csírázni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...