Aliens vs. Predator - hivatalos képek és egy trailer

  • Írta: Daks
  • 2009. május 20.
  • Videó
Link másolása
Befutottak az első hivatalos screenshotok a Rebellion műhelyében PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő új Aliens vs. Predatorból. A látnivalókat egy premier trailer kíséri!
Befutottak az első hivatalos screenshotok a Rebellion műhelyében PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő új Aliens vs. Predatorból. A látnivalókat egy premier trailer kíséri!


A SEGA megbízásából készülő játékban mindhárom fajt irányíthatjuk majd, az embereknek, az idegeneknek és a vadászoknak azonban nem csak többjátékos módban bújhatunk majd a bőrébe, mindenkinek külön single player kampánya is lesz. A történet szerint a BG-386-ra érkező telepesek különös piramist fedeznek fel egy bányaterületen, az épületbe belépve pedig az alienek és a predátorok harcának kellős közepébe csöppennek.

Ugrás a galériához

54.
54.
kreepmastah
De mi lesz a Colonial Marines-el? Bevolt jelentve hogy hűdejólesz aztán az AVP3 előbb jelenik meg:D Nagyon várom egyébként eztis!
53.
53.
Mycrobi
Én imádtam az AVP 2 játékot úgyhogy várom már ezt. Mondjuk én jobban örülnék ha azt folytatták volna valahogy, de multiba jól lesz majd tolni. Máig emlékszem milyen király volt Aliennel a másikra ugrani és széttépni.
52.
52.
Micro Face
Végre egy új AVP játék. Már ez eddigi AVP játékot már kezdem unni. Jól jönn egy kis változatosság.
51.
51.
gamerplayer
Egy picit felturbózhatták volna a történetet

Amugy lesz multi?

50.
50.
forgonati
Hú, ez aztán a komoly trailer. Gyakorlatilag 3 másodperc volt az egész, a többi csak felirat. Mondhatom, ebből aztán marha sokat láttunk...
49.
49.
wildláma
De mit kell szapuli már? Mindenki hogy nagy szar lesz, az 1. AVP filmet dolgozzák átt. Elolvastátok a hírt? nem hinném, vagy csak felületesen mert úgy szól "...a BG-386-ra érkező telepesek különös piramist fedeznek fel egy bányaterületen..." ami azt jelenti hogy NEM a Földön lesz a harc haben a bg386-on ami nem Földnek hangzik sülthalak. Az 1 részben voltak katonák? nem csak szaros tudósok. ERGÓ SEMMI KÖZE AZ 1. RÉSZHEZ! max a piramis de az azért mert a perdik ott szórakoztak az alienekkel
48.
48.
pdonor
Ez geci jó lesz, már az AVP 1-2t is imádtam :) A legjobb koliba 1v10-en tolni amikor mki keresi azt az egy predátort :D Sztem jónak ígérkezik... bár a videóból sokminden nem derül ki...

(tipikusan az a játék amit hajnali 1kor kell maxra tolt fejhalltatóval sötétbe multizni) :)))



Mondjuk jó lenne egy kooperatív mód



Let's Rock!
47.
47.
Giga0509
46.
46.
Hunszi
inkabb Give war a chance de azert jo meglatas en eszre se vettem :D
45.
45.
megalonagyix
ha jól látom az első képen a faszi ruhájára az van írva: Give me a chance? :D
44.
44.
MangaBoy
Igaza van Tillának vannak job történetek is pl ott van a szülö bolygoja az aliennek és plussz a természetes ellensége ami nem a predator .
43.
43.
pjoco
Még jó hogy lesz benne singleplayer is mert engem az jobban izgat!
42.
42.
FeroxX
41.
41.
Tilla25
Annyi fasza történet van a AVP universumba, miért pont az elsö részt kelett nekik elöhozniuk. Egy külön áló történetel nagyobb sikereket lehetne elérni. Ott van például a trilógia (örjöngö halál, A bestia és a háború) Eltudnák képzelni egy olyan játékot hogy ember létedre a predatorok között fejlődnél és úgy lépnél fel a ranglétrán hogy minél több embert és alient levadásznál. Ez még multiplayer sztorinak is jó lenne.
40.
40.
ChainGun112
a képek elég komolyak (már ha ezek in-game képek)
39.
39.
shyfter
Én legalábbis story nélkül is tuti vevő vagyok rá mert nem fog számítani mikor haverjaim próbálom szétlőni. :D
38.
38.
shyfter
38: Ez egy multiplayerre kihegyezett játék lesz mint az előző részek. Történet nélkül is jöhetne, ezzel multizni fognak nem a story miatt veszik meg.
37.
37.
pjoco
Igen ha a film kaki ez is az lesz! Érdekes meglátásod van!

Amúgy manapság sorra jönnek ki a rossz játékok szóval meglehet érteni hogy egyesek igy állnak a dologhoz!
36.
36.
Lachgas
szerintem kaki lessz mint a két film
35.
35.
tjames
Jut eszembe mennyire szerettem a fegyver visító hangját ! ! !

http://www.youtube.com/watch?v=brEzYdLrPws&hl=hu
34.
34.
Tilla25
Már kezdtem örülni hogy van még egy olyan játék amiért érdemes befektetni egy új generációs konzolra. Képeket végig nézve azt mondtam hogy ez tökéletes, de jöt az elözetes és mindentöl elvete a kedvemet. Sajnos ez egy újabb filmadaptáció, nem hiába diszeleg ott az elején a filmstudio névjegye. Pedig kezdtem örülni hogy végre egy önáló történet lesz. Kapják be a készitök hogy nem tudnak egy önáló törénetet csinálni!!!!!!!!!!
33.
33.
pjoco
Emléxem az első részre! Rohadt nehéz volt mert nem volt mentés se checkpoint! Volt mikor úgy megijedtem hogy pár perce pihenni kellett! :D Egeret is elhajítottam! xD

Várom nagyon és a Rebbelion fejleszti nem a Sega szóval nem lesz szar mint az Ironman vagy Hulk! Remélem!
32.
32.
simon 555
Mikor jelenik meg?:)

Durva lesz multiban Predatoral kinyirni a marine ket:D
31.
31.
tjames
Hát ez nagyon jónak ígérkezik!
30.
30.
megalonagyix
aliens meg a predator az külön fasza.. :D a film tetszett, de mégsem annyira mint a kettő :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...