SW: The Old Republic - Újabb ingame jelenetek

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 25.
  • Videó
Link másolása
Újabb, 5 és fél perc hosszúságú ingame jeleneteket vehetünk szemügyre a Bioware által fejlesztett, Star Wars: The Old Republic nevet viselő MMO kapcsán.
Újabb, 5 és fél perc hosszúságú ingame jeleneteket vehetünk szemügyre a Bioware által fejlesztett, Star Wars: The Old Republic nevet viselő MMO kapcsán.


Sok MMO-t kedvelő játékos várja már a Bioware produktumát, amely kicsit felrázhatja az állóvizet az online szerepjátékok világában. A Star Wars: The Old Republic a két oldal harcát mutatja majd be, s a játékos választhat, hogy kinek az oldalára áll. A legújabb videónak köszönhetően 5 és fél percig élvezhetjük a játék ingame jeleneteit, amelyek igazán nagyszerű hangulatot árasztanak.
26.
26.
RedScyther
Ne felejtsük el, hogy volt egy igen sikeresnek mondható Guild Wars nevű játék, melyben csak a játékot és a kiegészítőket kellett megvenni, mint egy offline játéknál, havídíjat nem kellett fizetni. Véleményem szerint ha ezzel a rendszerrel próbálnák megoldani a fizetést, akkor mindenki boldog lenne.
25.
25.
ChainGun112
10:ezt nem nagyon vágomxD
24.
24.
Skippyke
Ez a játék már pedig mikro tranzakciós lesz. Ha fizetős lenne, már kapnátok az arcotokba a video elején a SOE logot, ami hál isten nincs. A jtáék egyetlen célja, hogy szeletet hasítson ki a wow sikeréből. A BioWare sosem az a cég volt amelyik az "übermeggazdagodásalegfontosabb" stratégiát követi, hanem hogy játékai szórakoztatóak és sikeresek legyenek, amit alá támaszt az is, hogy a játékaiban annyira nincs másolás védelem, hogy még CD kulcsot sem használnak sok termék esetében. És ha megnézitek hány MMO hal el, azért mert fizetős, akkor a %-ok drasztikusak, így csak a mikro tranzakció jöhet szóba. És attól, hogy az "én kicsi pónim" japán versiojú MMO is mikros, és szar a közösség, nem írnám le előre, hogy itt is az lesz.
23.
23.
AKI94
és biztos lesz tort szerver :D
22.
22.
sunstreaker
Cimbik!! ez csak az 1ik kotor, lesz egy másik is ami, nem netes, és nem havidíjas. és nem mmo...
21.
21.
dareal
19 azért egy ingyenes és egy fizetős mmo kozött hatalmas a különbség. mind a játékosok tekintetében, mind minőségben.
19.
19.
dareal
13 sajnos ezt is rosszul tudod, lesz havidíj

anno volt egy félreérthető kijelentés, de egy szóval sem mondták, hogy nem lesz havidíj. arról volt csak szó, hogy mikrotranzakció IS lesz.
19.
19.
dareal
17 így igaz. annál szarabb megoldás a földön nincs.
18.
18.
Vistaboy
Elmehet a fenébe az, aki először találta ki - és aki hallgatott is rá -, hogy a K.O.T.O.R.-ból MMO-t kell csinálni. :(



Havidíjat tuti nem fogok fizetni érte. Van más, ingyenes MMO, amivel játszhatok, ha éppen olyan kedvem van.



A játék első két része megvan eredetiben, és azóta ronggyá játszottam. Ha MMO lett volna, tuti nem vettem volna meg - csak ha havidíjmentes lett volna.
16.
16.
HomoLudens
Nyugodtságvan fizetni biztos kell. :)

A Pletyka abból indúlt ki hogy volt egy vita hogy nelegyen havi díj helyette mikrotranzakció (Ami egy utolsó gusztustalan szar rendszer)
16.
16.
Callation
6:A wow fanok is megveszik majd biztos a játékot és szerintem sokan ezzel fognak majd játszani mert kevés jó MMO jött ki aminek Star Warsos stílusa van. Csak akkor lesz gáz ha egyszerre jön ki a kotor mmo és vmi szuper grafikai újitásokkal és egyéb új csecsebecsékkel rendelkező kiegészítő a wowhoz
15.
15.
Batri
15: még nemtudni pontosan..énis azér kérdeztem, mert múltkor a hirben azvolt hogy nemlesz...de egy ekkora cimnél furcsa...
14.
14.
Dansz
Ha viszont ez igaz hogy nem lesz havidíja akkor minden zsíír xD
13.
13.
megalonagyix
12.
12.
g.man580
#11 sztem ugyan annyi lesz a feltőltőkártya mint a wownál.Eredeti holnapon faq-ba azt írják hogy majd később adnak erről infót!
11.
11.
Batri
Büntetni fog^^

a havidijról még mindig semmi hir?
10.
10.
dareal
3 rossz hírem van, kb fél éve azt mondták, hogy nem lesz kotor 3, mert ez kotor 3-4-5-6-7-8-9.

9.
9.
LiMiT
Emberek, ez csúnyán oda fog baszni az hétszentség!!! :D Must have!
8.
8.
HomoLudens
7#A gépigényről senkinek fogalma sincs majd megjelenés előtt 3-4 hónappal talán , de mivel idén még tuti nem lesz kiadva még sok türelemre van szükség.
7.
7.
erossa91
en is kivancsian varom, vegig vittem a masodik reszt elsot meg nem de azt is szeretnem es kivancsi vagyok a gepigenyere is majd :D esetleg ha valaki tudja az ekuldheti nekem privibe a gepigenyt vagy valami reszleges hirt xDD
6.
6.
suti_88
hát nem tudom...sztem marha jól néz ki, jónak is tűnik a játékmenet...bár még így is kétséges, hogy mekkora szeletet tud kihasítani a wow tortájából...biztosra veszem, hogy nem fog elhalni idővel a játék..és abban is biztos vagyok, hogy simán nyert ügye lenne, ha a wow-al egyszerre indult volna....a kérdés nem az, hogy áttudja-e csábítani a wow-fanokat, mert ez sztem nemigazán fog menni....a kérdés az, hogy az egyébként nem mmo-s játékostársadalmat eltudja-e csábítani...
5.
5.
megalonagyix
a karakteranimáción még finomíthatnának :D
4.
4.
megalonagyix
anyaa... ez megválaszolta nekem, mi lesz az év játéka... számomra :D
3.
3.
megalonagyix
2# szerencsére a 3 is development alatt van :D
2.
2.
Ghost
Azt azért szögezzük le, hogy ez nem a KotOR harmadik része, hanem egy MMO, amely szintén abban a világban játszódik. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...