Crackdown 2 - Megújul Pacific City városa

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei E3-on jelentette be a Microsoft, hogy készül a nagysikerű Crackdown folytatása, amelyet ezúttal másik csapat fejleszt, s megújul a jól ismert Pacific City is.
Az idei E3-on jelentette be a Microsoft, hogy készül a nagysikerű Crackdown folytatása, amelyet ezúttal másik csapat fejleszt, s megújul a jól ismert Pacific City is.


2007-ben jelent meg a Crackdown, amely különös látványvilágával és játékmenetével ejtette rabul a játékosokat. Sokan vártunk már a folytatás bejelentésére, s ez meg is történt az idei E3-on. A második részt már nem az előző fejlesztőcsapat, a RealTime Worlds fejleszti, hanem a Ruffian Games. Az új csapat tagjainak fele olyan emberekből áll, akik dolgoztak az első epizódon, így nem kell attól félnünk, hogy nem tudják megteremteni a megfelelő hangulatot. Az is kiderült, hogy a távoli jövőben láthatjuk ismét Pacific City városát, így egy teljesen új térkép fogad majd bennünket. Egyelőre ígéretesnek tűnik a játék, jó lenne már mozgásban is látni.
5.
5.
eriked
zsííííííííííírrrr!

má annyira várom baz megőrülök de majd csak 2010be jön és sztem ez is februárba addig meg megőrülök

má vannak róla gameplay videók és k...a jó

szét van esve az egész város má az egészet ismerem de igy nagyon kiváncsi leszek rá

áááááááá!
4.
4.
muerte1980
Nagyon jol nezett ki eddig is de az e3 as videokon leesett az allam, es remelem lezs mgayarszinkron, szerintem az elozoben is jo volt
3.
3.
zsizsi
2: magyar felirat még talán belefér de a szinkron megint elrontaná. azér az alagútban csak ne szólaljon már meg hogy "jé innen látni a házunkat" ;)
2.
2.
ChainGun112
jól néz ki. rem ez is lesz magyarul:D
1.
1.
brolin10
Ha ez a kép a megújult város terve akkor nagyon király lesz.Repülő autók meg minden.Várom:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...