Comic-Con 2009: Command & Conquer 4 videó

Link másolása
Két éve, hogy az EA munkatársai neki fogtak nagyszabású tervüknek, mi szerint a Command & Conquer sorozatot felélesztik hamvaikból és talán most végre sikerül is nekik.
Két éve, hogy az EA munkatársai neki fogtak nagyszabású tervüknek, mi szerint a Command & Conquer sorozatot felélesztik hamvaikból és talán most végre sikerül is nekik. A C&C univerzum utolsó fejezete érkezik meg 2010-ben közénk. Éljen Kane! Éljen a Testvériség!

10.
10.
Karidzs
3,7: Ha valaki cikket közöl a C&C ről és nincs tisztában azzal hogy miként kell helyesen írni Kane nevét, az frankón szarjon sünt. Függetlenül attól hogy szerkesztő, admin, vagy esetleg moderátor-e avagy sem. pont. De már látom kijavította. ;)
9.
9.
rododendron
lehet, hogy a szerkesztő direkt írt kain-t!
8.
8.
Ragadozojoe
Hát remélem feledhetetlen rész lesz ha ez lesz az uccsó :S Meg h a tiberium mindenfele fog terjedni :) Am a scrinnekkel mi lett?
7.
7.
koffein
2:eleg közeli rokona lehetsz a szerkeztönek ha agyhalottnak hivod.
6.
6.
t.roli
"és talán most végre sikerül is nekik" a 3 mal is mondjuk sikerült nekik, elég sok rajongója lett a sorozatnak a fiatalabbak körében is.



Amúgy tényleg Kane, mint ahogyan azt pofátlan módon közölték előttem, abban viszont igazad van, hogy Kane lehet, hogy Kain, és több ezer éves. Nem tudhatjuk :/ Még!
5.
5.
tommy93
Na jo kis video.Talán a két oldal összejátszik egymással
4.
4.
Theodor
3.
3.
klemid
2: Azért nemkellett vni igy beszólni...
2.
2.
Karidzs
Az nem Kain hanem KANE te agyhalott !!!! :D
1.
1.
Racsika
Innentől mindegy milyen a játékmenet, csak a storyért végig kell nyomni! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...