S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat képek és hírek

Link másolása
Oleg Yavorsky, a GSC GameWorld PR igazgatója ismét nyilatkozott egy rövid interjúban, a legújabb S.T.A.L.K.E.R. kiegészítő és az Xbox 360-as port kapcsán.
Oleg Yavorsky, a GSC GameWorld PR igazgatója ismét nyilatkozott egy rövid interjúban, a legújabb S.T.A.L.K.E.R. kiegészítő és az Xbox 360-as port kapcsán.

Oleg az orosz stalker-portalnak adott interjújában elárulta, hogy a július 25-i exkluzív kijevi bemutató célja, ahol élőben lehetett  kipróbálni a Call of Pripyat legfrissebb verzióját, hogy a fejlesztők kapjanak egy kis rajongói visszajelzést, véleményt az eddigi munkájukról. Minden bizonnyal fog majd pár kép és videó kiszivárogni az eseményről, így érdemes lesz figyelni a játékkal foglalkozó oldalakat. Továbbá azt is elárulta, hogy a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Xbox 360-as portjának megjelenése vagy a sorozat második részével egy időben, vagy pedig csak annak megjelenése után fog bekövetlezni. Arra a kérdésre, hogy kívánják-e a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot több platformra átportolni, Oleg csak annyit felelt, hogy nem csak PC-re és Xbox 360-ra, hanem Playstation 3-ra, Wii-re és PSP-re is van engedélyük fejleszteni, és hogy egyben egy PSP-s játék már fejlesztés alatt áll, de még nagyon kezdetleges állapotban van.

Ugrás a galériához


A Macro Rosia által múlt héten bejelentett S.T.A.L.K.E.R. Online nevű játékhoz Olegnek annyi hozzáfűzni valója volt, hogy mivel a stúdió nem a GSC GameWorld tagja, nem hinné, hogy legálisan használhatnák a S.T.A.L.K.E.R. nevet projektjükhöz, így lehet jogi útra fogják majd terelni a dolgot, ha a felek nem tudnak megegyezni. Az interjú során pár új képet is felfedtek, melyek az idén ősszel PC-re megjelenő Call of Pripyat nevű kiegészítőből származnak.
10.
10.
a3a
#3 én személyszerint a psp- s portra leszek kíváncsi



#7 csak megjegyzem, hogy a játékban én nem találtam ak47-est, a 7.62-es kalibert használó fegyver az a Dragunov svd1 és 2 volt, amitől nekem azonnal meghaltak egy felsőtestet ért találat után.
9.
9.
Teuton
Az lenne jó ha la lövedékeknél is lenne két csík, mint a többi tárgynál is: Átütőerő és Leterítőerő, és annak megfelelően viselkednének. Fejlövéstől nálam is tisztességesen megfekszenek, nem tom mi lehet a gond nálad.
8.
8.
drat576
6: ha belejössz akkor egy headshot-tal simán kinyírható bárki, meg kell állni egy pillanatra , leguggolni rácélozni és leadni egy lövést vagy egy sorozatot, tuti halál
7.
7.
OldM4n
6: Ebben igazad van. Az első mod amit beszereztem, az az instant kill. SOKKAL életszerűbb. Mert nekem (fegyverszakértő voltam évekig) senki ne magyarázza, hogy egy AK 7.62, páncéltörő-gyújtóval töltve, bárkit fejbelövök vele, az még szaladgálni akar... pfff, na persze, a Wolfenstein Übersoldatjai legfeljebb. Ja, nevezett lőszer átlövi a T34 tank (!!!) páncélzatát. Sisakban nincs esélyed.
6.
6.
Martin14
nekem nem jönnek be a Stalkerek :/

alig lehet lelőni az ellenséget ez elég lehangoló pedig a feeling az megvan
5.
5.
Teuton
Én is csak reménykedni tudok abban hogy jó lesz, mivel nem vagyok a GSC tagja hogy személyesen garantáljam a dolgot :D
4.
4.
drat576
a SoC tetszett, de a Clear Sky nagy csalódás volt, remélem ez jó lesz
3.
3.
Fr33K
Érdekes hogy az Alap game nagyon nehezen akart megjelenni, most meg már f*ssák az újabb részeket kifele... Mindenesetre egy XBox portnak örülnék.
2.
2.
Croniel
Szép fejlődésnek indult eza játék kezdve az SOC utána a Clear Sky, nagyon gyönyörű volt csak azok a fránya bugok voltak elviselhetetlenek.

Reméljük ezeket észbeveszik a fejlesztők aztán akkor jobban "élvezhető" lesz eza játék. Csak így tovább :D
1.
1.
gamerplayer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...