A GRiD fejlesztőinek véleménye az új NFS-ről

  • Írta: ATi0021
  • 2009. augusztus 14.
  • Hír
A Codemasters-es Ralph Fulton komoly elismerésnek veszi, hogy az EA érkező játéka, a Need for Speed: Shift ennyire hasonlít az általuk készített GRiD-re.
A Codemasters-es Ralph Fulton komoly elismerésnek veszi, hogy az EA érkező játéka, a Need for Speed: Shift ennyire hasonlít az általuk készített GRiD-re.

A GRiD keresztezte az árkád és szimulátoros versenyzést, amivel komoly elismerést szerzett tavaly májusban. Az azt követő Need for Speed: Undercover eladási mutatói gyengék voltak, talán ezért is döntött úgy az EA, hogy idén három eltérő stílusú Need for Speed játékot készít el. Az első a Need for Speed: Shift, mely a Slightly Mad Studios gondozásában készül, a második a World Online, mely egy kizárólag PC-re szánt ingyenes online játszható MMORG lesz, és végül a Nitro, mely árkád versenyzést biztosít a Wii és DS tulajoknak.

Az EA ezen döntéséről kérdezte a VideoGamer.com a Codemasters-nek dolgozó Fultont, aki a következőt felelte: "Nem tudok véleményt mondani arról, hogy más cégek mit is csinálnak, de hiszünk benne, hogy a márka túléli és virágozni fog..."

Fulton jelenleg a Colin McRae: DiRT 2 készületeivel foglakozik, az interjút pedig a következő mondattal zárta: "Csak egy dolog van, amit a Shifttel kapcsolatban szeretnék mondani. Mint a GRiD-et készítő csapat tagja: ez számunkra hízelgő és komoly elismerés az EA részéről."
18.
sada 18
még annyit hogy eladásilag jobbán áll az nfs mint a grid de meglehet nézni hogy a gridet a mai napig mennyien játszák és mindenki egyre törekszik enyém az első hely
17.
sada 18
én nem tudom nekem megvan már durván a GRID egy éve és nem tom lerakni a joystikot a kezemből letőltöttem a nfs shift-et és elhánytam magam a szoba közepén ez váratlan fordulat volt ez a játék sztem a gt és a grid keveréke
16.
krizsa22
Én nem tom kihogy van vele de sztem olyat kéne csinálni mint a porsche vagy az undergroundok amivel játszot az ember és nem azért játszot vele mert need for speed hanem azért mert jó játék azt a hangulatot kéne visszahozni és azt a minőséget!!
15.
Ragadozojoe
Szerintem a 3 megjelenő rész után hidegre kéne tenni ezt az éves NFS mennyiséget és vagy 3-4 évig fejleszteni egy részt akkor talán-talán egy minőségibb darab lenne... Esetleg a hírnevét is visszahozná... esetleg.. xD
14.
bledzer
Az biztos hogy nagyon oda kell majd tegyék magukat a fejlesztők hogy annyira jó gamma alegyen a SHift mindt a GRID, Mikor az első Shift gameplay videt néztem az első szavam a haverhoz az volt hogy ,,ez tisztára grid,,
12.
Hofi3
trialboj: Kell a nyalóka :) Hátha ők is az EA-hoz kerülnek. Nem akarják magukat elásni. Megnézem majd ha megjelenik, de erősen kétlem, hogy labdába rúg a Grid mellett.
11.
Dj Lyon
Azért ne bízzátok el magatokat. Lehet,hogy megbánjátok,amiket mondtatok,lehet,hogy ezek a részek szarrá verik a GRID-et.
10.
dzsiádzsó
NFS HP2 óta hányadék minden rész, de kisebbségbe leszek ezzel a véleményemmel hiszen mindig vezeti az aktuális borzalom belőle a listákat. Nyilván egy kicsit is értelmes valamit magára adó, vagy igényes játékos bottal nem piszkálna meg egy NFS részt se :D:D, de hát a többség sajnos nem ez, idióta hülye gyerekek akik hétvégén remélhetőleg csak a fára, és nem egy másik kocsiba csavarodnak.

Dühömet remélem meg értitek, nagy barátkörbe mozog, és sajnos ismertem olyat akit NFS bűvölete vitt a halálba, más kérdés, hogy mellette ült még 3 jó barátom is....Ugyanakkor jó kis fika ez a kódmesterektől, akik évek óta legdurvább cuccokat pakolják elénk, és labdába se rúg sz@ros EA melletük. És borítékolható, hogy a következő NFS ugyanolyan sza... lesz mint elődjei, már láttuk belőle videót a szimulációhoz köze sincs, ha meg a Grid, PGR párosa mellé akar érkezni sok szerencsét :D:D:D
9.
n_csacsi
9: igazad van az előző részek pocsékok voltak, a most wanted-dal lezárult az NFS hírneve...a többi rész amolyan "mellékvágány" volt...talán az Undercoverrel akarták visszahozni a régi nevét, de az is csak 1 Fast And Furious (Halálos Iram) koppintás volt...én azért nem kívánom, h dögöljön meg az NFS név, én csak annyit várok el, hogy a mostani Shift és-ha hihetünk a pletykáknak-az nfsu 3 hozza vissza a régi hírnevét ennek a játéknak.
8.
klemid
Aszerintem ez egyáltalán nem hasonlít a Grid-re... Ami aztilleti nekem jobban is tetszik ez.
7.
mephi
Húúú de jó lesz nekünk, 3-4 NFS egyszerre! Biztos mind kiváló munka lesz, bár az utóbbi időkben mindegyik pocsék volt, most lesz 3 ilyen is egyszerre...

Te jó isten, mekkora szemét volt az Undercover, remélem tanultak belőle. Bár az EA erre nem képes elég ha a FIFA sorozatot megnézzük.

Az EA-nál már rég fel kellett volna ébredniük, előbb utóbb nem elég a név...

"Nem tudok véleményt mondani arról, hogy más cégek mit is csinálnak, de hiszünk benne, hogy a márka túléli és virágozni fog..."

Szívből kívánom, hogy végre megdögöljön ez a sorozat, és valami olyannal álljanak elő autós játékok piacán, ami tesz is le az asztalra valamit és nem csak a zsebünkből vesz ki, mert bárki bármit mond, az utóbbi NFS játékok rosszak voltak...
6.
Naridar
Azért a Shift se lesz kutya. Ha olyan lesz, mint a GRiD, csak hétköznapibb kocsikkal, tuti beszerzem.
4.
ATi0021
5 - Épp ezért várok végre egy igazi, jó NFS-t. Criterionba még nem csalódtam.
3.
bencsizy
4: igen, a criterion készít egy NFS-t, sztem jobb lenne egy burnout 6

ök egy NFS-hez túl jók! :)
2.
ATi0021
2: Az a titkos negyedik, még nincs bejelentve hivatalosan.

Amúgy azt már tudjuk félig hivatalosan, hogy a Criterion készít egy NFS1-en alapuló részt. És pletyka szinten pedig hogy a BlackBox csapat is készít valamit 2011-re. Sokak szerint közkívánatra egy Underground 3-mat. De ez csak pletyka. :D
1.
trialboj
Jaaaj de alazos szovegi :))))))ea, mar a codmasters labat csokolja!, nagyon ottvan az a beszolas a vegen :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...