Call of Duty: World at War - imádják az új DLC-t

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem olyan régen jelent meg a Call of Duty: World at War legújabb pályacsomagja, amelyben négy új többjátékos térképet találtak a rajongók.
Nem olyan régen jelent meg a Call of Duty: World at War legújabb pályacsomagja, amelyben négy új többjátékos térképet találtak a rajongók.



A három multiplayer és egy zombis pályát felvonultató DLC augusztus 6-án jelent meg, s mindössze egyetlen hétvége alatt egymillió játékoshoz jutott el. Bele sem merünk gondolni, hogy azóta mennyien töltötték le a csomagot, amely egyelőre csupán PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érhető el. A mostani DLC egyébként már sorban a harmadik - a World at War térképcsomagok letöltései összesen mintegy 6.5 millióra rúgnak.
13.
13.
xboxer
A Haverokkal bírjuk a zombis pályákat!!;)

Úgy a jó ha sokan vagytok!
11.
11.
Ca$h
Ma csináltam meg majdnem minden acsit a "Riese"-ben, nem semmi élmény volt az a két meccs... (röpke 2-2 óra játékidő volt)... egyszerűen zseniális. Ha Daks papa rábólint hamarosan olvashattok egy rövid összefoglaló élménybeszámolót a 4 zombis pályáról! ;)
10.
10.
Chavez
Legalább Treyarch törödik a gémmel, nem úgy mint az Infinity :(
9.
9.
adikas
Amit kihoztak 3 zombis pályát tartalmazo részt pc honnan lehet leszedni?Googelen mindenhol kerestem aki tud létszíves segítsen.
8.
8.
ptogamer
Nem tudom mindent mert kell kesobb kiadni Pc-re! :/
7.
7.
Dcrysis02
Most a GK Shopban van egy jó ajánlat. A COD4 meg a WaW egyben csak 13 valamennyi. Olcsó, ahhoz képest hogy a COD4 önmagában még mindig a 11-12 ezret veri.
6.
6.
pjoco
WoW adják kifele pc-re, haverokkal állandóan Zombit tolunk! :D
5.
5.
Giga0509
Akkor ennek örömére mostantól adják ingyé :)
4.
4.
crysys94
pc-re még van az undead revenge nevet viselő map pack.Amiben 25 a rajongók álltal készített zombi pálya található amit az 1.4-es patch telepítése után már játchatunk is.
3.
3.
Dcrysis02
És jönni fog a harmadik is.
2.
2.
crysys94
A Második map DLC-t is kiadták pc-re 1.5 patch-ben van benne.
1.
1.
wildláma
a 2.-at még pc-re se adták ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...