Axel & Pixel - új kalandjáték Xbox 360-ra

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ESRB honlapjáról tudtuk meg, hogy a 2K Games kalandjátékot fejleszt kizárólag Xbox 360-ra - a munkálatokért a cseh Silver Wish Games felelős.
Az ESRB honlapjáról tudtuk meg, hogy a 2K Games kalandjátékot fejleszt kizárólag Xbox 360-ra - a munkálatokért a cseh Silver Wish Games felelős.

A point & click stílusban induló kalandjátékban egy festőművészt és hűséges kutyáját terelgethetjük majd, mindennek szépségét pedig az adja, hogy az egyes helyszínek és hátterek mind a szürrealista és az absztrakt stílus jegyében készülnek majd el. A fejtörők során többnyire interakcióba kerülünk a környezettel is: olykor követ kell hajítanunk a madarak közé, le kell fröcskölni egy bizonyos lényt vízzel, máskor pedig nekünk kell belőnünk egy-egy fényforrás irányát a továbbjutás érdekében. Nem lesz benne sok vér, de így is szórakoztatónak tűnik!
7.
7.
BADTrane
5: akkor biza jó lesz ^^
6.
6.
bumbus
Remélem olyan lesz majd, mint a Broken Sword. Jó kis game volt
5.
5.
fojesz
4: Miután a két játék fejlesztője ugyanaz. :)
4.
4.
BADTrane
1, 2: Én mondok nektek kalandjátékot konzolra PL.: Secret Of Monkey Island, igaz nekem PC-n van meg de naon konzolos remake lett szal az biza van konzolra is van.



3: A Heavy Rain meg hasonlít a Fahrenheit-re.
3.
3.
fojesz
Kalandjáték a maga módján a Heavy Rain is, de ott inkább az ügyességre és a reflexre mennek rá.
2.
2.
ptogamer
#1 Vanni biztos van csak nem tudok egy cimet se,mert nem erdekelnek!:D Ps3-ra tudok egy keszulo kalandjatekot a The Last Guardiant!
1.
1.
JoHnNiEE
hól hangzik! Szeretem a kalandjátékokat, oda tényleg kell 1 kis sütnivaló :) , ha jól tudom boxra meg ps3 ra nincs megjelent kalandjáték, de lehet rosszul tudom ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...