SW: The Force Unleashed - Tatooine-i kalandok

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 28.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy a készítők megígérték, a konzolosok számára is letölthetővé vált a Force Unleashed PC-s kiadásának egyik extra küldetése.
Ahogy a készítők megígérték, a konzolosok számára is letölthetővé vált a Force Unleashed PC-s kiadásának egyik extra küldetése.



S míg a számítógépes változatra várni kell, addig a PS3-as és X360-as játékosok már élvezhetik a Tatooine-i kalandokat. Az új küldetés ott folytatja a történetet, ahol az a Force Unleashed végén befejeződött, s egyúttal alternatív irányba viszi el a Star Wars saga sztoriját. A titkos tanítvány megölte Darth Vadert, s az Uralkodó jobbján az univerzum legnagyobb sith lovagjává akar válni. Hősünket a Tatooine-ra küldik, hogy leszámoljon a kevés megmaradt jedi egyikével, Obi-Wan Kenobival, ám odáig hosszú az út: át kell verekedni magát Jabba, a hutt palotáján, s meg kell küzdenie a fejvadásszal, Boba Fettel is. A csomagot a PlayStation Store-ban illetve az Xbox Live-on találjátok - jó mulatást!
12.
12.
roli33
Az ultimate sith edition PS3-ra csak DLC formában jelenik meg?

Vagy esetleg rajta lesz az alapjátékon?
11.
11.
Bins
10# Jah összecsapni kicsit más mint tudni hogy ki is nyírod.. Ja am már vágom hogy a végén lehet választani h az uralkodóval vagy véderrel küzdessz meg.. hát én tuti az uralkodót nyírom ki.. Védert meg második pörgetésre vagy nemtom..:)
10.
10.
F-14Tomcat
9.
9.
bitbandita
4: mintha a trailerekből nem derült volna ki, hogy a végén Vaderrel kell összecsapni... egyébként meg ez az extra küldetés(ek) csak akkor lesznek aktív(ak), ha azt a befejezést választod. Asszem.
8.
8.
Giga0509
Jah már megvan,az is 800 ms pont.
7.
7.
Giga0509
Hát én nem találtam live-on,kivéve ha a jedi temple map pack az...az viszont 800 ms pont.
6.
6.
Giga0509
Na akkor várjatok megnézem,csak lusta voltam föltolni a seggem live-ra :D
5.
5.
vuliem
Hogy ingyenesek-e az valóban agy nagyon jó kérdés, én is kíváncsi vagyok arra.
4.
4.
Giga0509
hány ms pont? vagy ingyé van?
3.
3.
Bins
nem kötekedésből, de most nagyon lelőtted a végét, pedig én nem játszottam még vele, és nem is tervztem hogy elolvasom vagy megnézem mi a vége.. viszont ha ez csak egy lehetőség, mámint h kinyirjuk vadert akkor nem baj, csak ez így most paff volt nekem...
2.
2.
Peterson06
Ezek az úgymond DLC-k ingyenesek? Mindössze azért kérdezem mert még nem rendelkezek konzollal, de szeptemberben veszek egy playstation 3-at:)
1.
1.
suti_88
ztem is, korrekt kis kieg. pár extra küldivel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...