Szeptember végén érkezik a PSP-s Motorstorm

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Szeptember végén kerül boltokba a PlayStation 3-exkluzívnak indult Motorstorm-sorozat PSP-s változata - a PS2-es megjelenés egy picit várat még magára.
Szeptember végén kerül boltokba a PlayStation 3-exkluzívnak indult Motorstorm-sorozat PSP-s változata - a PS2-es megjelenés egy picit várat még magára.

Ugrás a galériához

Az Arctic Edge alcímet viselő epizód több olyan extrával is várja a játékosokat, amelyek nem kaptak helyet a PS3-as verzióban. A nyolc válaszható járműfajta közé így többek között két olyan járgány is került, amelyeket kifejezetten havas terepre terveztek. A tizenkét, visszafelé is játszható pálya ugyan kicsit kevésnek tűnik, azonban a Motorstorm stílusát ismerve nehezen tudjuk majd megunni őket. A UMD-változat szeptember 29-én, míg a letölthető verzió október 1-jén jelenik meg - a PlayStation 2-es átirat szintén valamikor az ősz folyamán kerül boltokba.

6.
6.
Don Meidl
Én elégedett vagyok ettől független velük.
5.
5.
ngage
Basszus nem 09.19 fog megjelenni ps2-re? Ezt kibaszást na mind1......
4.
4.
laca009
1 jah az 576 nagyon geci mondták jó 14e-ért majd a gh aerosmith ps2-re gitár nélkül és pont az elenkezője lett gitárral minden platformra de ps2-re nem...
3.
3.
fojesz
Nem arról van szó, hogy hazudtak volna, csak amikor ők azt a katalógust szerkesztették, még nem tudtak pontos dátumot. A megjelenések gyakran az utolsó pillanatban is változhatnak, így azokat érdemes fenntartásokkal kezelni.
2.
2.
szambotomi
1: akkor ezek szerint hazudtak ;-D

soha ne higgy az 576-nak
1.
1.
Don Meidl
A PS2es verzió szeptemberben jön úgy tudtam, az 576 kiskatalógusban azt írták.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...