iPhone-ra is megjelenik a GTA: Chinatown Wars

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rockstar mindenáron szépíteni szeretne a Grand Theft Auto: Chinatown Wars eladásain, így a PlayStation Portable mellett az iPhone is kap egy saját változatot.
A Rockstar mindenáron szépíteni szeretne a Grand Theft Auto: Chinatown Wars eladásain, így a PlayStation Portable mellett az iPhone is kap egy saját változatot.



A Nintendo DS-re szánt GTA a boltokban csúfosan leszerepelt annak ellenére, hogy a játék nem sikerült rosszul. Talán több vásárló bizalmát sikerül majd elnyerni a készülő PSP-s illetve a most bejelentett iPhone-os változattal. Utóbbi nagyon jó választásnak tűnik, hiszen amellett, hogy talán a legolcsóbb verzió lesz, örökli a DS-es verzió érintőképernyős játékmenetét, illetve a PSP-s játék feljavított grafikáját. Megjelenése az ősz folyamán várható.
8.
8.
zola2000
De az hogy 700ezer ment el a chinatown warsból DSre, és még mindig viszik az miért csúfos leszereplés? A fejlesztési költség nem lehetett olyan túl magas, 700ezerrel szerintem bőven jó haszonnal simán visszahozta a fejlesztési költséget, és mivel rengeteg psp tulajtól hallom hogy neki nem kell így ez a játék, ezért nem hiszem hogy pspn sokkal jobban fogyna, és talán a rockstar is meggondolja magát és kiad dsre egy normális gtat, legalább olyan jó grafikával, mint a cop: the recuit.



http://media.ds.ign.com/media/143/14344025/vids_1.html
7.
7.
laca009
4 azért nem minősíti le mivel rohadt jó grafja lesz bár télleg jó lenne ha egy san andreas stories jönne egy végre rocker szereplővel:)
6.
6.
Gael
A kenyer mar reg elszaradt,de ezek csak kenik a vajat.
5.
5.
szambotomi
és ha az ájfon felrobban a túlterhelés miatt, akkor mi lesz? :S

ja meg milyen jó lesz a buszon zötykölődve a giroszkóppal pl sniperezni

" na baszki, csak nem fogom még ma eltalálni" ;-D
4.
4.
White Tiger29
iPhonra még illik is xD, de PSP-t csak leminősíti ez a játék
3.
3.
Sulphur
Woohooo, ezaz, köszi R* :D
2.
2.
megyesfalvi_2007
Na igen, iPhonra már mélto a Chinatown Wars, de nem PSP-re vagy DS-re.
1.
1.
megalonagyix
istenem, de unom ezeket a GTA híreket. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...