A Hudson fantasy MMORPG-je

  • Írta: Samurai
  • 2004. október 22.
  • Érdekesség
Link másolása

A Tokyo-i Hudson nevű játékkiadó, a BB Serve elnevezésű szélessávú net-biztosítóval együttműködve, ma jelentette be a PC-re szánt Master of Epic: The Resonance Age Universe című online kalandjáték e hónapban megkezdődő bétáját. Amíg a Hudson fejleszti a fantasy-stílusú játékot, addig a BB Serve állja a készítési költségek egy részét és biztosítja a játék hálózati infrastruktúráját és terjesztését is.

 

A Master of Epic-et már három éve fejleszti a Hudson és volt már egy béta-teszt is tavaly, márciustól-decemberig. Abban az időben a neve még nem Master of Epic, hanem Resonance Age: Lost Overlord volt, és realisztikus Western-stílusú grafikával pompázott. De a névváltoztatás mellett, egy kis anime-szerű kinézettel is kiegészítették már azóta, a készülő MMORPG-t.

 

A változtatás amit a Hudson végrehajtott, a megcélzott – főként Ázsiai – közönség miatt is jött létre. Kínában például már jövő nyáron a boltok polcain lesz a „kis kedves”, de mivel Koreából és Taiwan-ról is jöttek már megrendelések, előbb utóbb ezeken a helyeken is árusítani fogják a játékot.

 

A Master of Epic bétája Október 28.-án kezdődik és minden játékos kedvű vállalkozó, aki rendelkezik BB Service online account-al, részt is vehet a mókában.

De amint kijön a teljes stuff, már csak Softbank ISP és Yahoo BB tagok lesznek majd képesek account-ot létrehozni. (És persze minden béta-teszter függetlenül az ISP-től)

 

Az már más kérdés, hogy az Európaiak mit fognak ebből érzékelni! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...