Resident Evil 5 - újabb tartalmak várhatók

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Resident Evil ötödik részéről mostanság legfeljebb a készülő PC-s verzió kapcsán hallhattunk, ám végre megtört a jég, s szó esett a jövőben érkező kiegészítőkről is.
A Resident Evil ötödik részéről mostanság legfeljebb a készülő PC-s verzió kapcsán hallhattunk, ám végre megtört a jég, s szó esett a jövőben érkező kiegészítőkről is.



Mert nem a Versus módot tartalmazó csomag volt az utolsó, erre mérget vehetünk. A Capcom munkatársai szerint érkeznek még extra tartalmak, ám egyelőre csupán azon gondolkodnak, hogy mi kerüljön bele a következő kiegészítőbe. Alapanyag van bőven, ugyanis a készítők a rajongók visszajelzései és kívánságai alapján akarják összeállítani a pakkot.
18.
18.
adikas
Én az előző részeivel nem játszottam még viszont elmondhatom ,hogy sok játékon túl vagyok de eddig ez fogott meg leginkább.
17.
17.
Guwrovsky
#16

A Batman nagyobb meglepetés volt, sokmindenki egy szar comic-game-et várt, de annál sokkal jobbra sikerült, így a saját műfajához képest kimagasló, és ezért 5-ös...

Míg a Resi5 egy nagyon magas színvonalat képviselő játéksorozat tagja, amiből (ha jól értesültem) nem az 5. rész lett a legjobb. Hozza a színvonalat, de nem nyújt sokkal többet, így ömmagához képest csak egy 4-es
16.
16.
megalonagyix
Jah, és a Resident Evil 5 nyer xP

Szvsz. a Batman annyira overrated, pff. Resi 5 meg mindenhol le lett húzva 7-8-9-re.



Resident Evil 5: Csomó gyűjtögetni való, coopos, izgalmas kampány, gyönyörű grafika, kibeba**t jó történet, és... könnyű irányítás.



A Batman pedig: Szép grafika, ötletes de néha unalmas játékmenet, jó kis sztori, sok gyűjtögetni való... És tudomásom szerint nincs coop. Az irányítás sem a legjobb.
15.
15.
pjoco
Szeptember 15 ha minden igaz és akkor jön a NFS Shift, Batman, Red Faction Guerilla meg még tudja a gány!
14.
14.
oliver18
de mikor jelenik meg pc-re is mert álitolag szeptember-be kel neki megjeleni én eszt halotam
13.
13.
Mathia$
Király! 3x vittem végig a gamet , most vagyok a 4.felénél és 1 achievement hiányzik.
12.
12.
Iwashi
7: Én is először azt gondoltam, hogy xar controllerrel irányítani az FPS-eket, de egyszer kipróbálta CoJ-t a GamePadommalé, és azt mondom egy kicsit mintha fílingesebb lenne.:D
11.
11.
bledzer
pc-n jobb lessza graf.. mindt általában de a resi irányítása mindt karral mindt egérrel gyökér, nekem legalábbis nagyon nem jött be
10.
10.
megalonagyix
9# Jah Halo 3 -at tényleg könnyű. De a UT-t, vagy ilyeneket borzasztó nehéz.
9.
9.
Gt17
Hát mikor még megvolt a boxom,akkor a legszarabb irányítása a fear 2 nek volt,eléggé lassan fordult(lehet hogy be lehetett volna állítani)azon kívül minden ok,sőt még könyebb is 1es játékoknál.pl a cod5 nél.
7.
7.
Giga0509
5:jaja,már megint ez a hülyeség hogy kontrollerrel szar fps-t játszani...istenem miért nem lehet felfogni,hogy azt is meglehet szokni?gondolom senkinek nem ment először eggérel sem...
6.
6.
megalonagyix
5, jaja, mondjuk én elég n00b vagyok karral. Remélem nem csak én :)
5.
5.
Killerbee
Szerintem ezt kontrollerrel jobb iranyitani. Tobb ido kell a becelzashoz?

Hat nem tudom a resi sose a 8 fejest osztunk 2 mp alatt kategoria volt.

Mellesleg aki kicsit "skillesebb" kontrollerrel annak igyis konnyu mar.

Persze ez szubjektiv.
4.
4.
megalonagyix
Irányítás. Az Xbox vagy a PS3 irányíthatatlan. Legalábbis sokkal több idő kell, becélozni. Viszont az egérkombináció tökéletesen beválik. Egy előnye van az xboxon: nem kell hozzá semmilyen hardver, meg a kényelmesebb emberek jobban élvezhetik. Bár ez szerintem subjectív.
2.
2.
Giga0509
1:lol mitől lenne pc-n az igazi? miben különbözik a tübbitől (az extra tartlalmakon kívül)?
1.
1.
megalonagyix
wáá. de várom már pc-re. Igaz végig vittem már, de azért PC-n az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...