Batman: Arkham Asylum - túl a kétmillión

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Körülbelül két hete került boltokba a Batman: Arkham Asylum, az eladások pedig máris kétmilliónál tartanak, ami ezúttal nem csak a Denevérember jóhírének köszönhető.
Körülbelül két hete került boltokba a Batman: Arkham Asylum, az eladások pedig máris kétmilliónál tartanak, ami ezúttal nem csak a Denevérember jóhírének köszönhető.



Az Arkham Asylum ugyanis nagyszerűen sikerült, s alighanem hasonló sikerek várnak a még megjelenés előtt álló PC-s verzióra is. Persze ez elsősorban a játékosok és a sajtó elismerésére vonatkozik, ugyanis a kalózkodás miatt nem valószínű, hogy a számítógépes játék esetében is milliós eladásokkal számolhatnak a kiadónál. Érdekesség viszont, hogy a kalózmásolatok ellen a fejlesztők szándékos játékbeli hibákkal védekeznek, amit a hivatalos fórumon meg is erősítettek. Egyes jeleneteknél például Batman nem használhat bizonyos eszközöket, amennyiben a játékos kalózverzióval játszik, ez pedig lehetetlenné teszi a továbbjutást.

Aki tehát hibamentes játékra vágyik, kénytelen lesz megvásárolni a játékot szeptember 15-től a játékboltok valamelyikében. A fejlesztők egyébként bejelentették, hogy az összes platformra ígért DLC-ből nem egy, hanem mindjárt kettő érkezik a következő két héten belül. Az Insane Night szeptember 17-én, míg a Prey in the Darkness szeptember 24-én válik letölthetővé, s a pletykák szerint az előrendelői verziók mellé ajándékba kapott pályákat fogják tartalmazni.
30.
30.
Lenny
mivel ez nem is filmadaptációs game. remélem csinálnak ezek után is batmanes gamekat, és remélem h azok már kifejezetten Gotham város utcáin és tetőin játszódnak stb. egyszer kijátszottam easy-n, most kezdtem el normalon, és utána jön a hard. eszméletlen jó game
29.
29.
air 2
Sztem a játék jól sikerült.Nem korszakalkotó,de minden rendben van benne.Én nem sokat várok a filmadaptációs gaméktól(pl:Terminator),de ez leszögezett. a gép elé.

28.
28.
megalonagyix
Bár írhatok Call of Dutyt is, de szerintem több ember preferálja a HL2-őt mint a COD-ot..
27.
27.
megalonagyix
28# Ja, hát az gáz volt. Szerintem a SiN-ben van a legcsúcsa az MI-nek, olyan bűn rossz, hogy megéri végigvinni csak azért, hogy lásd milyen f*s.
26.
26.
Dcrysis02
27: LOL, a GoW? Még mindig rémálmaim vannak a játék MI-je miatt.

Esküszöm mindenre ami szent, abban a játékban volt a legbugyutább mesterséges/baráti intelligencia. De a második részben biztos csiszoltak rajta valamit.
25.
25.
megalonagyix
Jó akkor nem Half-Life 2, hanem Gears of War. Na az ténlyleg forradalmi volt, főleg az enginjével, és a játékmenetével. Nem mondom hogy rossz játék, de nem is mondom hogy tökéletes. Pont olyat amit élvezni tudsz, le tud kötni egy ideig. De semmi több, legalábbis az én szememben nem egy örökzöld.
24.
24.
Lenny
tényleg az a misztikus ellenség, az nem a madárilyesztő? mert az kurvajó rész volt. örülök h nem csak a pókember kapott misztikus ellenséget, hanem batman is
23.
23.
Lenny
24: akkor egy rugóra jár az agyunk mert nekem is ő a kedvencem, és ahogy kivettem az írásodból, pont azért mint neked:D az a rész nem tetszett amikor Denevérünk bezárta egy magánzárkába, és azóta nem találkoztam vele... sztem többet nem is lesz benne, ami nagy kár...
22.
22.
Maxxer
Harley Quinn :P nyamnyamm :D Nekem ő a favorit benne, meg ahogy beszél állat 1 nő :D
21.
21.
Mathia$
Nagyon jó játék lehet, sztem sokan inkább Joker miatt veszik nem is Batman miatt, persze egyértelmű hogy többen szeretik a denevérembert. :D
20.
20.
simon 555
19:miért 1 Half-Life 2 ben mi olyan jo?ja és hát nem éppen 2x végigjátszos játék!mert nincs vége ha kiviszed ott vannak Riddler rejtvénye meg kérdojelei amiket ossze kell szedni meg még a challangek(nemtom hogy kell irni)

ja amugy nekem meg a Half-Life 2 nem tetszik nemtudom sokan mit esznek benne....
19.
19.
ACDC 4ever
18:

"mert fél hogy ha elmondja, levadásszuk, és megkínozzuk."

hülye bazzmeg XDXDXD ezen dőltem XD
18.
18.
megalonagyix
mondjuk én azt sem értem mi guiness rekord ezen..
17.
17.
megalonagyix
de most úgy őszintén.. Mi olyan jó benne? Az értékelések lepipálnak egy Half-Life2-őt is, ami korszakalkotó volt a maga ideében. Ez megy egy, nyári játék amit 2x végigjátszol aztán hallani sem akarsz róla. Cöhh Egyébként 3 évvel fiatalabb vagyok mint te
16.
16.
Dcrysis02
16:Tudod ő 'régi játékos', nem felelhet meg neki minden. Persze a korát nem akarja elárulni, mert fél hogy ha elmondja, levadásszuk, és megkínozzuk. Vagy csak szégyenli hogy ilyen öregen játszik, ami még rosszabb.
15.
15.
megalonagyix
14.
14.
Giga0509
15:Neked mindig bajod vannak a játékokkkal...komolyan,van olyan játék ami egyáltalán tetszik neked?
13.
13.
megalonagyix
Szerintem a demó igen gagyi volt.. Mármint abból a szemszögből, hogy mindenki isteníti, elég gagyi. De amúgy egész jó. Olyan mint Splinter Cell és Batman begins keveréke... A grafika meg.. szép. De Unreal Engine 3, könyörgöm. Marha sokat dolgozhattak vele -.- Na mindegy, inkább ne is válaszoljon senki.
12.
12.
deviques
Mostmár tényleg nagyon nyomnám. De most még nagyon drága. mikor jön Platinum kiadásban? :)

...ps3-ra :D
11.
11.
drat576
12: én még üzletben is rákérdeztem hogy mennyiért chipeltetnék, és simán rávágott egy árat a fazon :), de végül megmaradtam a vén személyi számítógépnél
10.
10.
PGab
Csak egy kérdés (leginkább a hír írójához):

XBox360-on nincs kalózkodás? Én úgy tudom mindenhol megoldott, csak a PS3-nál nem.

Ha pedig van kérdés milyen arányban. Lehet, hogy arányaiban ugyanannyian "chippeltetik" ki boxukat, és a nagyobb eladás csupán annak köszönhető, hogy világszerte sokkal többen játszanak xbox-on.



Figyelem, ez nem kijelentés volt, csupán egy hiootézis, egy felvetés (burkolt kérdés).
9.
9.
Giga0509
10:Nem mondtuk hogy idegesít,csak fura volt.
8.
8.
Giga0509
7:Igen,azért.Nevében is benne van de azért hozzáteszi hogy "ps3-ra".
7.
7.
suti_88
ha az iylewn tört verziókban nem lehet kiiktatni semmilyen módon az iylen direkt bugokat, akkor ez a megoldás a kalózkodás ellen...asszem az ARMA2-ben is iylen van, meg ugye a GTA4 imbolygó kamerája is ilyesmi....hülye DRM helyett tényleg jó megoldás.....
6.
6.
Knodros
5,aki 5-öt írt,de 4-nek értette:



Mert ő mindig odaírja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...