Okóber 30-án megérkezik a Wii Fit Plus

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Wii Fit Plus 2009. október 30-án kerül az európai boltokba, új testi és lelki gyakorlatokat nyújtva és még jobban megkönnyítve az otthoni edzésedet.
A Wii Fit Plus 2009. október 30-án kerül az európai boltokba, új testi és lelki gyakorlatokat nyújtva és még jobban megkönnyítve az otthoni edzésedet.


Mindig álmodoztál egy személyi edzőről, aki a saját otthonod kényelmében segítené megdolgoztatni mind a tested, mind a lelked? Most ez könnyen megvalósítható! Az új Wii Fit Plus azon kívül, hogy méri a testsúlyodat és a BMI értékedet, számolja a leégetett kalóriákat is, hogy még jobban tudd követni a fejlődésedet. A Wii Fit Plus tartalmaz új minijátékokat és multiplayer játékmódot is. A család mindegyik tagja talál benne megfelelő gyakorlatot és meg is oszthatja az örömét a többiekkel. Akár nyolcan lehet versenyezni különböző mini játékokban. Október 30-tól Magyarországon is megvásárolható lesz a Nintendo legújabb üdvöskéje.
4.
4.
mármindegy
Tuti megveszik és aki nem próbálta csak az tud ilyeneket írni. Tök jól lehet szórakozni, gyereknek és felnőttnek egyaránt vele (rajta).

Mozogsz, játszol !!!!!!!



Az állatkerten kívüliek vegyenek savanyúúú cukrot, az olcsó és otthoni 500 ft -os kazetta nézéséhez kiváló.
3.
3.
hurkalány
Hát én vagyok az a "balek" aki megveszi. Meg van az első is, és imádom. A cirka 90 kg-mal nem szívesen megyek edzőterembe, és az otthoni kazikat is utálom. Unalmasak egytől -egyig. Csak azt éreztetik az emberrel, hogy egy nagydarabb háj.( ami igaz is).

A Wii fittemmel, meg játszva ugrálok, mozgok és így sikerült már jó pár kilótól is megszabadulnom :)

2.
2.
Takuma Sato
De tudsjátok nagy az Isten állatkertje, és megfogják sokan venni az biztos. Nem hiném, hogy ez mellé fogás lenne a Nintendo részéröl, hisz az utobbi időben jórészt amihez hozzá nyultak, az csak jövedelmezett nekik.
1.
1.
Raam989
örömbodottá...

van aki ezt meg fogja venni itthon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...