Getting Up - Marc Ecko folytatná játékát

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Három évvel ezelőtt jelent meg Marc Ecko játéka, a Getting Up, amely a remek értékelések ellenére nem kapott folytatást. Talán hamarosan az is megérkezik?
Három évvel ezelőtt jelent meg Marc Ecko játéka, a Getting Up, amely a remek értékelések ellenére nem kapott folytatást. Talán hamarosan az is megérkezik?


2006-ban belekóstolhattunk, hogy milyen is egy graffitis élete egy kitalált városban, ahol a hatalom ellen vívott harc egy érdekes módon bontakozott ki. Sokak kedvence lett a játék, amely a remek értékelések ellenére sem kapott folytatást. Talán ez hamarosan változni fog, ugyanis Marc Ecko a Destructoidnak adott interjúban elárulta, hogy minden vágya egy folytatást készíteni a jelenlegi generációra. Ezeknek a hardvereknek köszönhetően egy még ütősebb játékot álmodhat, amely minden tekintetben felülmúlja az első epizódot. Bízzunk benne, hogy a terve valóra válik, és hamarosan megérkezik a Marc Ecko's Getting Up 2.
27.
27.
heek
Mekora lenne ha ugykezdődne ajáték hogy egy toy al vagy és megkell tanulnod festeni legállis falon és járod a crew eket.mindenhol tudsz járkálni tudsz buztirni stb. aligvarom a játékot
26.
26.
Hell555
szentem is naon jó game én még ma is játszok vele unalmamba föleg hogy mostmár van magyar felirat a gamehez és igy értem is a történetet nem rég vittem végig és aszem mégegyszer kiviszem és remélem hogy a 2 tes minél hamarabb meglesz mert tuti kiviszem vagy 6 szor xD vagy töbször
25.
25.
Daigoro
Most gondoljatok bele, a második részben milyen ötletek jöhetnének be, pl két kézzel festés (pl a kontrollerek két analógjával), szabadon járható várostér... :)
24.
24.
Daigoro
Nekem kedvencem volt (még talán mostis) ez a játék, mivel énis bennevagyok ebben a körben, underground/urbán style, rap zene, graffitizés bandázás.

Az első rész nagyon jó volt, tetszett, mondjuk egyetértek pár előttem szólóval, hogy a bombingolás meg a köpködés felesleges a játékban, a taggelés volt a szép. Néha unalomba fulladt a játék, a grafika akkoriban még megállta a helyét, de a PCs porton a kamera tényleg rettenetes, ugrál, rezeg, nem áll be úgy ahogy te akarod... kicsit felidegesített. Viszont a legendák, a történet, és az hogy legendás tageket kellett fotózni, ez sokat lökött rajta, szerintem.
23.
23.
KoN_FHC
Jaj, de várom már a folytatást! Vajon milyen lehet?? Nekem az egy is bejött, kíváncsi leszek, milyen lesz a másik...

Am szerintem is hülyeség az, hogy valaki olyanokat ír egy falra, hogy ez, meg az, meg amaz ilyen, meg olyan :S.

Ezek helyére simán lehet valami értelmeset is rajzolni. De erre mondják, hogy rongálás. (miért, azok az irka-firkák jobbak?)

...de a legtöbb emeber sajnos azt sem, tudja, hogy egy jól, szépen megrajzolt graffiti (pl. wildstyle) mennyi időbe kerül...





GETTING UUUUUP :P
22.
22.
CJgabor
nekem tetszet a játék, és tényleg nem csak illegálba vannak jó graffok. habár az ún. 'taggelést' hülyeségnek és felselegesnek tartom (amikor csak egy szöveget vagy bandanevet, stb.-t írnak fel a falra) viszont a rendes graffitik tetszenek :) én várom a folytatást, remélem h tényleg megjelenik :)
21.
21.
Doc.
a sok nagyakosnak meg akik azt hiszik a graff egyenlo a vandalizmussal es csak illegalba vannak jo razjok azok nezzegessek a montana writer team rajzait

http://www.montana-cans.com/writerteam/
http://www.cantwo.de/cantwo.htm
meg persze illegalba is vannak olyan falak amit a kutya se szar le,nem az ujonnan vakolt falakat meg epuletek kell keresni
20.
20.
Doc.
19.
19.
Skippyke
Szerintem igenis yo játék volt. Amit sajnálok, hogy szabadság érzet nem volt, de a Graffity-k és a harcrendszer megállta a helyét. Nekem szintén teccet még néha mostanában is szívesen ülök le vele játszani.
18.
18.
Aramisz93
Remek értékelések? Alig kusztak néha 7.0 felé. Szar volt az első rész. Tény. Az ötlet jó volt, de a megvalósítás rossz és kiforratlan valamint unalmas. Lehet a második rész majd kinövi ezt a gyermekbetegséget, mindenesetre nagy reményeket nem táplálok a játék iránt.
16.
16.
LonGleY
Turley: olvasd el a zárójeles részt is, mielőtt agyatlanul kötekszel.

Amúgy sem egyenlő a rongálással, lehet azt sokféleképp sok helyre.
15.
15.
megalonagyix
Turley idd meg magad. Nem jutott eszembe. xD
14.
14.
Turley
11;12;13 gondolom fájt volna egy hsz-be leírni:)
13.
13.
megalonagyix
Egyébként egyetértek 7#-el.
11.
11.
megalonagyix
Hát én még egy akkora sz.ral nem játsszottam mint ennek az első része.
11.
11.
megalonagyix
Bár amelyik játékba nincs minimum egy rocket launcher, arra szemet sem vetek..
10.
10.
Daigoro
Ez a játék egy királyság, már gondolkodtam milyen lenne a folytatása..
9.
9.
Turley
7:Naja, vegyél kannát és hajrá,rongálj,okos gyerek.
7.
7.
LonGleY
Ez azoknak való, akikben egy csöpp kreativitás sincs alaphelyzetben. Ugyanis akiben van, az élőben alkot (és most nem csak graffiti-re gondolok).
6.
6.
drip
Na végre dideje volt a folytatáshoz :) Fel is pattintom az első részt :)
5.
5.
LonGleY
Vazeg, vegyetek egy kannát és hajrá.

Ilyen hülyeséget játékban...
3.
3.
Ghost
Bizony, nagyon jó volt. Ránk fér már a folytatás :)
2.
2.
wildláma
jaja az első rész nagyon le tudott kötni :D
1.
1.
Shadowman
ÁÁÁ az zsír lenne!!Nekem az első rész is iszonyatosan bejött!!!Hatalmas játék volt számomra!!!Jó hangulat.szép graffitik!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...