Test Drive Unlimited 2 - Képek, infók és videó

  • Írta: ATi0021
  • 2009. november 17.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten számoltunk be az Atari pénzügyi jelentéséről, mely alapján a Test Drive Unlimited 2 megjelenése 2010-ben de legkésőbb 2011 márciusáig várható.
A múlt héten számoltunk be az Atari pénzügyi jelentéséről, mely alapján a Test Drive Unlimited 2 megjelenése 2010-ben de legkésőbb 2011 márciusáig várható.


Nem telt el azóta sok idő, de máris újabb hírről számolhatunk be. A TDU-Central orosz forrásra hivatkozva, újabb információkat és még egy rövid videót is közölt. Az oroszok szerint rendkívül megnőtt a játékban helyet kapott autók száma. Az előző részhez képest a felületetek hálószerkezete sokkal részletesebb lett, így a felületek minősége komoly javuláson esett át. Ismételten megerősítették, hogy lesz eső, melynek modellezése mára sokat javult az első kiszivárgott képeken láthatónál.

Végül a rossz minőségű videóban egy Lamborghini Murciélago látható, ami éppen átalakul a játék új részét képező off-roadon használható buggyvá. Külön felhívom figyelmetek, a render videó nem gameplay, csak egy teszt és nem hivatalos forrásból származik. A videóban látható jelenetekből néhány jobb minőségű képet is megtekinthettek.

Ugrás a galériához

17.
17.
Fullback
am meg csaknem.. azzért ez nem optimus prime meg a társai
16.
16.
Fullback
háát remélem vmi jót hoznak ki ebből.. nekem inkább az aszfalsárkányok jönek be meg a napfényes beach

de a remény hal meg utojjára
15.
15.
tjames
miacsöcs lesz ez? átmegy trnszformerszbe?
14.
14.
dzsiádzsó
#13: Szerintem a rallys rész inkább úgy fogd föl ez is benne van, ha az alapok jók szerintem ez már csak plussz, és may az összképet rontja, és mindenki aszfalton tolja majd ha nem sikerül, de még az is lehet hogy jó lesz ;)
13.
13.
Drider
Az Eden-es srácok tudják, mitől döglik a légy, viszont a rallys, murvás szakaszoktól félek, mert a V-Rally is azon bukott el. Remélem tartják a jó szokásukat és nem akarnak DiRT-ösödni, és a PRO/STREET-ből sem lesz nagy áthallás. A grafikában viszont biztos nem fogunk csalódni, na meg az előrenderelt videókban!
12.
12.
bledzer
Egésszen felcsigázott:D:D omg omg
11.
11.
Mathia$
Az első részé valahogy kimaradt mert ps2-n egy fos volt sajna, de ez érdekesebb... :)
9.
9.
drat576
jó lenne több verseny és kevesebb idő elleni verseny, persze ez mégis csak Test Drive és nem nfs, de én pl a TDU-ban nagyon untam a trafipakszos kihívásokat pl meg nekem a motor se fontos, de az 1 elég sokáig lekötött így is, szóval szeretettel várom a második részt
8.
8.
CD klon
Nekem bejöt az 1 is igaz tejesen még nem vitem ki soha de ahányszor elkeztem anyiszor már 10x végignyomhatam volna de ez igy jó :) és ezt is naon várjúk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
7.
ATi0021
#6 - TDU készül nem transformers. Egyszerűen csak próbálgatják a játék motorját és a renderelést.
6.
6.
dzsiádzsó
ŐŐ az egy szent alkotás :) nem szeretném ilyen idóta transformers irányba vinnék el....



Nekem egy új helyszín, és normális szerver jelenti az igazi folytatást.
5.
5.
tyler001
ez iiiiiiigy lol :D transformers :D:D am faja várom :P
4.
4.
gamerplayer
sztem job lesz mint a shift XD
3.
3.
cross56
nos kiváncsian várom. :)
1.
1.
markus3
.Hat ..nem tudom engem az 1 es sem fogott meg ..de nem rossz ..nem rossz ..meglatjuk mit ujitanak majd ...
1.
1.
Oliver S96
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...