Koncepciós rajzok a Warhammer 40K MMO-ról

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 1.
  • Képek
Link másolása
A Vigil Games által fejlesztett MMO már évek óta fejlesztés alatt áll, ám mindeddig nem sokat láthattunk belőle. Ma néhány új koncepciós rajz érkezett a játék kapcsán.
A Vigil Games által fejlesztett MMO már évek óta fejlesztés alatt áll, ám mindeddig nem sokat láthattunk belőle. Ma néhány új koncepciós rajz érkezett a játék kapcsán.

Sokak kedvenc univerzuma a Warhammer 40.000, amelyben mindez idáig leginkább a stratégiai játékok kedvelői vethették bele magukat, ám hamarosan az MMORPG-t kedvelő játékosok is megismerhetik a véres univerzumot. A Vigil már évek óta dolgozik az eddig cím nélküli játékon, amelyből érkezett néhány érdekes koncepciós rajz.

 

Ugrás a galériához

18.
18.
Tharathiel
off: új Gaunt szellemei könyv jelent meg magyarul Sabbat Mártír címmel=)
17.
17.
HomoLudens
#16: A videók és természetesen a világ tetszik, de gameplay pffff rettentő buta leegyszerűsített a harc rendszer berohan 10 muki közé azok meg lödörögnek körülötte néha el eresztenek egy két sorozatot nézelődnek sétálnak... szóval rettenet buta minden benne és ez szerintem elrontja a csata hangulatot persze lehet kombózni meg brutálkodni, de ez nekem édes kevés szerintem csak az adja el, hogy WH 40K.
16.
16.
adikas
HomoLudens:

Most nézem nem tudom mi nem fogott meg de még semmire se jött ki a Space Marines. XD
15.
15.
adikas
A Space Marine konzolra jött és indult egy szavazás melynek nem tudom már mennyi számot kell elérni ,hogy PC-re elkészítsék,ezt valaki nem tudja,sikerült e elérni?Amúgy youtubos videok alapján szerintem nagyon kemény játék lett.
14.
14.
Tharathiel
#10: Hát igen, egy olyan fílingű játékot max FPS-ben tudnék elképzelni, de még az is sok port kavarna:D Egyedül a Dawn of War-nak volt jó hangulata, de az sem ezt a sötétebb, igazi oldalát világította meg, inkább a Dan Abnett könyvek hangulatát éreztem rajta(főleg valamiért a WA-ban...:D) DE! ha már ezt a hangulatot vissza tudá adni már akkor is über állat játék lenne, sajnos MMO esetén még erre sem látok sok esélyt=(
13.
13.
ultradani
én ki fogom próbálni csak lenne 1 kicsit több info :D
12.
12.
ACDC 4ever
mért rühellem én az MMO-kat nemtudom

őszintén mióta a fejemet tudom egyszerűen a kipróbálástól is óckodok
11.
11.
HomoLudens
#10: Pedig tartok tőle, hogy igazad lesz
10.
10.
iNKARNATE
#3: Hát Ian Watsonos feelinget eddig semmi sem adta vissza, valamint MMO-t bizonyára nem fognak igazán korhatárosra tervezni, úgyhogy még inkább kétséges. Álmainkban esetleg létezik egy megfelelő Warhammer 40k MMO, de sajnos máshol nem fog :)



ui: ne legyen igazam :DD
9.
9.
HomoLudens
#8: Ja már értem , köszi a választ az a játék engem nem negyon fogott meg, lehet ezért is felejtettem el.
8.
8.
Dcrysis02
7: A Space Marine konzolokra jön, bár lefogadom késöbb PC-re is kijön. Én a Chaos Rising-ot várom már Eliphas újra lecsap!
7.
7.
HomoLudens
#6: Miaz hogy a Space Mariner magszavazták??? Mit akar ez jelenteni?

Szvsz jön PC-re inkább az a kérdés konzolra jön-e.
6.
6.
adikas
A Space Marine-t megszavazták nem tudjátok,kijön PC-re?
5.
5.
HomoLudens
Ráadásúl a chimerának is vörösnek kéne lenni mert a Blood angels jelzését viseli. Remélem játszható les a Dark angels is....
4.
4.
Tharathiel
#3: Jah meg Chimera az IG-nek van nem pedig a SM-oknak, persze ezek még csak concept artok, remélem a játékban ilyen bakik nem lesznek
3.
3.
Tharathiel
Remélem jó lesz=) Imádom a WH40k-t, jó lenne ha sikerülne visszaadnia a Ian Watson könyvekből is jólismert sötét, borongós hangulatot=) Mondjuk a fejlődésrendszerre kiváncsi vagyok, a Space Marinoknál eltudnék képzelni egy olyasmit, hogy scout majd bizonyos szint után specializálódnának a skillei más-más fegyverre, gondolom az orkoknál is vmi ilyesmi lehetne...de a fiúk biztos jól kitalálták=)

U.I.:Az Ultramarinok fegyverei vörösek, és nem kékek, elég csúnya hiba...-.-
2.
2.
HomoLudens
Ezt a játékot már vagy háromszór lelőtték nem? Egyébként én várom nagyon szeretem a WH 40K világát. tudtok valamit erről a Vigil GAmes ről ? MEgbizható bagázs? Nehoy elszúrják nekem. :)

Egyébként gondolom még minimum két év mire kijön
1.
1.
Ecneb
Nekem a Fire Warrior az örök kedvencem!!!

Kíváncsi vagyok erre is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...