Halo: Reach - 2010 egyik legjobb játéka lehet

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Hamarosan megrendezésre került a VGA 2009, ahol elsőként láthatjuk mozgásban a Halo legújabb felvonását, ami Keighley szerint 2010 egyik legjobbja lehet.
Hamarosan megrendezésre került a VGA 2009, ahol elsőként láthatjuk mozgásban a Halo legújabb felvonását, ami Keighley szerint 2010 egyik legjobbja lehet.


Lassan szivárognak az információk a rendezvényről, talán nem véletlenül. Geoff Keighley, a VGA 2009 egyik szervezője elmondta, hogy az első Halo: Reach mozgóképek mind ingame jelenetek lesznek, nem pedig CG videók, és elmondása szerint a következő esztendő egyik legjobb játékát leshetik majd meg a játékosok. Keighley elmondása szerint az ODST is nagyszerű volt, de amit a Bungie művelt az új epizóddal, az egyszerűen fantasztikus. Reméljük is, hogy igaza lesz, és valóban egy nagyszerű játékot kapunk a kezeink közé jövőre.
31.
31.
ppgabesz
#31: God of war 3 mint az év innovációja vagy legjobb játéka??? ne már. én játszottam a god of war okkal, és figyelem a 3 rész körül zajló dolgokat. Hát de az wgy mi már?? jó szép lesz , nem mondom. de hogy új lenne vagy meglepő, vagy fú..... hát azért ne már. nagy szám mert harmadik rész . pon. hype hegyek

nem mondom hogy a Halot nem hypeolják, de logikus hogy hype van mert a halo a microsoft védjegye. ez az XBOX feeling. én pl imádom a halo univerzumot, de nem hinném hogy az évjátéka díjat az nyeri aki körül nagyobb hype van. inkább az aki nagyobbat villant. ha a Bungie tényleg nagyot dobbbant, akkor a halo lesz, ha nem akkor más.
30.
30.
Killerbee
Megint ez az ev jateka hulyeseg../sohajt
29.
29.
Krekk
Ez a Geoff meg a Gametrailers bagázs nem véletlenül mond ilyeneket, enyhén xboxosok. Az összes multiplatfrom játékot boxon tesztelik és dícsérik a gépet. A Halo-t sose értettem miért imádják annyian, számomra egy túldíszített csicsa komolytalan valami. Az ODST-t borzasztóan unalmasnak találtam, végig se vittem. A halo 3at is csak "tisztességből"toltam, nameg, hogy hátha rájövök mi a jó a haloban. Nem jöttem rá. 2010es év játéka szerintem vagy a Heavy Rain lesz (bár ez rétegjáték,de kérdés, hogy eladást nézünk-e vagy pedig minőséget,innovációt az év játéka cím alatt), vagy a God of War 3. De ha a Mafia 2 méltóztat kijönni 2010ra akkor könnyen megeshet, hogy az fog nyerni.
28.
28.
Mathia$
#29: én 6 óra alatt toltam ki veteránon. :)
27.
27.
KI4IDeM
A Halo 3 mindig a top 10 ben van eladásilag nem egy helyen. A másik, meg hogy mondta valaki, hogy nagyon rövid a gamma ideje a MW2-nek. Veteranon megnézem, hogy kitolod e pár óra alatt.;)
26.
26.
Mathia$
#18: már elolvastam közvetlen ezután hogy ezt leírtam, lehet adok neki még1 próbát. A második pályán vok benne...



#22: nézd, én az ODST-ről írtam és direkt ott van előtte hogy véleményem szerint. Szerintem mindössze jól meg lett hypeolva az ODST és azért adtak el első héten belőle annyit. Az első 3 halo sokkal jobb eladásokat mutatott ezen időszakokban is.
25.
25.
pjoco
#26 Igazad van! Klasszikusok én is imádtam mindet! Return to castle wolfenstein, Mohha , GTA3 sorolhatnám estig a címeket! Ezek mind tudtak újat nyújtani anno és szerette is a nép de a mai generáció csak az über grafikát nézik és ha valami régi az egyenlő a szarral! :(

Mai napig kedvencem a Gorky17 ami már nem mai darab de régen imádtam!

Manapság is vannak nagyon izgalmas játékok de ezek tényleg rövidek nagyon! Mostanában nagyon tetszett nekem a Batman Arkham Asylum ami viszonylag hosszú volt de a Modern Warfare 2 olyan rövid volt hogy az már fájt de viszont van egy remek multija amivel sokáig még elvan az ember!

24.
24.
Hunlancer
#25: Elárulom a CoD is ugyanolyan tucatfps, mint a Halo. Mindkét sorozat a marhanagy reklámkampányának köszönheti nagyrészt a hírnevét és hogy az összes 12 éves ezekre nedvesedik. Persze kell ilyen is, sőt én is kijátszottam párat, de azért nem kellene annyira isteníteni és magasztalni őket, ugyanúgy a jó öreg Doom "mész és ölsz agyatlanul" majdnem 2 évtizede bevált formulájának a szülöttei. Semmi több. Csak a grafika változott és mint azt tudjuk, az mindennél fontosabb, nem számít, ha 4 óra alatt vége, vagy elalszol rajta, csak hogy rohamot kapj a sok effekttől fullhádében.



A fiatalabb generációnak simán kötelezővé tennék pár régebbi mesterművet (System Shock, Deus Ex, Thief, stb.), de úgyse értékelnék, hiszem hol vannak ezek a krájziszhez képest (ami szintén csak ügyesen lemásolta a System 2 implantjait ;) )



További jó játékot mindenkinek
23.
23.
pjoco
Na szóval Halo sorozat mindig is átlagos FPS volt szerintem!

Call of Duty részei vagy most ez évben Batman Arkham Asylum na ezek év játéka címek nem pedig egy Halo!
22.
22.
Killerbee
2010-ben aztan lesznek boven nagy cimek, aztan majd megint mindenki tologat :D
21.
21.
ACDC 4ever
Nagyon Hype szagú a téma részemről
20.
20.
amd33
Bubi az hogy neked szar a halo vagy nem tetszik az nem azt jelenti hofgy szar is mer trajtad kivül meg x millió embernek tetszik és bejön mint ahogy nekem is a halo univerzum oylan hogy vlakinek nagyon bejön vlakinek meg nem,de ettől függewtlenül egyáltalán nem szar különben nem lenne ilyen sikeres a game...
19.
19.
Giga0509
#19: Te? lol,ezt se hittem volna :D
18.
18.
Giga0509
#17: Nézz be egy picit a milyen játékot toltál ki most éppen topikba! :)
17.
17.
Mathia$
Én eddig csak az ODST próbáltam és véleményem szerint egy nagy szar és nem értem azokat az embereket akik ilyenekkel töltik szabadidejüket.



Holnap próbálom a 3-at remélem az valamivel jobb lesz. Persze majd ennek is adok egy próbát.
16.
16.
cross56
Hát lehet ebből tényleg vmi nagyon jó fog kisülni :)
15.
15.
Killerbee
En nem latok ev jateka reszt a cikkben biztos en vagyok a hulye ( erre nem kell valaszolni :D ) "elmondása szerint a következő esztendő egyik legjobb játékát leshetik majd meg a játékosok"
14.
14.
wildláma
#13: jó lenne egy Gears of War 3 is, vagy csak hír róla hogy jól haladnak, vagy mégjobb egy teaser trailer
13.
13.
bencsizy
#10: Meg Dead Space 2 is! :)
12.
12.
KI4IDeM
A Halo egyszerűen felülmúlhatatlan. Amúgy meg a CoD MW2 és a Halo ég és föld. Össze sem lehet hasonlítani a 2 játékot. Annyi a hasonlóság, hogy fps. Teljesen más stílust tud adni, ha a "jövőben" gémelsz, vagy ha a jelenben. A célzásrendszer is más. Szóval ez ízlések és pofonok szerintem.
11.
11.
Barnez
#7: Igen, és ezek a játékok jövőre jelennek meg? :D Gondolkozz már el pajti... Szövegértelmezés 0!

Hajrá HALO! :D
10.
10.
Asher
Azért ott lesz a God of War 3, Haevy Rain, ICO2, Alen Wake. Kicsit erős az év játéka, főleg, hogy ha jól tudom ez eredeti fejlesztők már a közelbe sincsenek.
9.
9.
Takuma Sato
Hát szerintem kibekurt jó a HALO. Igaz én csak a 3. és a 3. ODST-t toltam.

A WARS-t azért nem mert nem szeretem a stratégiát. De ez tuti vétel lesz. Egyszerüen olyan hihetetlen élményt tudot nyujtani, ami nagyon kevés lövölde tud biztositani. Föleg az ODST-ban volt egy-két jelenet, hogy anyira meghatodtam, hogy abba kellet hagyni a gémelést.

No nem vagyok az a meghatodos csávó. Szó mi szó nagyon kevés dolog tud meghatni, de amit abban müveltek ahhh.

Pl.: (ha jól emlékszem, de nem biztos, és ezért ne nézzen le senki sem) amikor a Marti-t megölték ott kint a tersz szerüségen ,nahh az nagyon megfogott. Napokig az a vidi járt az eszembe.



ui.: Mégegyszer bocs, ha nem jól emlékszem a csávokám nevére.
8.
8.
bzsp
huh, már nagyon várom:) überkirály lesz!
7.
7.
pjoco
Sztem meg sima FPS semmi több! Év játéka Modern Warfare vagy Batman Arkham Asylum de nem Halo! xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...