Nagypályás PS3 játékélmény Epson-módra

  • Írta: Daks
  • 2009. december 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Mit szólnál, ha kedvenc játékod mindig veled lehetne, és bárhol lenyomhatnál egy kört a Shifttel? Az Epson feltalálta a Playstation 3 Portable gépet, és nagyon komoly lett!
Mit szólnál, ha kedvenc játékod mindig veled lehetne, és bárhol lenyomhatnál egy kört a Shifttel? Az Epson feltalálta a Playstation 3 Portable gépet, és nagyon komoly lett!


A fent látható vírusreklám az új, állítólag játékra is nagyon jól használható Epson projektort hivatott népszerűsíteni. A film készítői viszont elvonatkoztattak attól, hogy valaki a nappali melegében játsszon, és feltalálták a Playstation 3 Portable-t, mely nem áll másból, mint egy hátizsákba épített, akkumulátorról működő PS3 gépből, és egy szintén saját energiaforrással rendelkező Epson kivetítőből. Az eredmény magáért beszél, a találmány valami fantasztikus lett!
22.
22.
Thor Vath
Hát ez mekkora poén! Az agyam szétröhögtem :-D Csodálom, hogy nem állította az arc magát földkörüli pályára, és vetített a Föld éjszakai felére :-)

#16: Ez egy poén volt. Tréfa. Móka. Kacagás. Meg kivetítőreklám ;-)
20.
20.
bledzer
21. de azért viccelődni szadab nemde? :)
19.
19.
Exinor
Emberek ti el is olvassátok a híreket, vagy a hír címe és a video után egyyből nekiálltok kommentelni??? (tisztelet a kivételnek)

Nem a ruhát reklámozzák, hanem a projektort... amit ezzel a cuccal akartak érdekesebbé tenni. Nincs szó arról, hogy ilyen ruhát gyártanának....
18.
18.
bledzer
azt hiszem MOS def- I against I, valameik remixe
17.
17.
StriciMacko
Mi a szam cime ami a klipp alatt ment? es ha veszek ilyen hordozhato cecot, akkor fel kell oltozzek szellemirtonek en is? kotelezo a viselet?
16.
16.
Batri
lol látom itt sokan nemértik... a ruha csak egy bemutató eszköz, itt a vetitőn van a hangsúly... a ruhát nem fogják gyártani, ez csak reklám... a fogpasztareklámban sem a fogkefét reklámozzák
15.
15.
Krekk
Jó kis ötlet. Viszont ez a projektor nem gyengén komoly. Nagyon élesen és kontrasztosan tolta a képet tök messziről a járdára. Gyönyörű volt. Gondolom van egy hasonlóan szép ára is:S
14.
14.
Takuma Sato
Azta kurva ez nagyon elmebeteg. De most ki a faszom vesz ilyet? Mert én imádom a munkám. Van barátnőm és szeretem is. Rengeteg havrom van akikkel imádok együtt lógni koncertre járni piálni ezerrel.

De mindenek felett a gém. Azt imádom a legjobban, de akkor sem vennék ilyen mert tök felesleges, mert mindennek meg van a maga helye és ideje. Most hogy nézne már ki a sok suhanc az iskolában evvel? Mi lenne a tanár elvenné? Hát beperlnék. Vagy igy munkába menni.

Hát nem is töm szerintem a fönökmö haj égnek állna ha igy megjellenék maondjuk egy kazánt bekötni.

Vagy igy lemenni a boltba.

Hát nem is tom jó frankó meg minden tényleg nagyon vagány. De szerintem akkor is felesleges.
13.
13.
Game Fan
Ez nagyon komoly Nobel díjat érdemel az aki ezt kitalálta xD :'D Nagyon menő
11.
11.
Tyebeca
Ez királyság. Könnyem is kicsordult :-D

10.
10.
Pukhi-zik
Kurbli nincs rajta? Kurblis konzol. 1 ora jatek 3 perc tekeres.
9.
9.
Daks
8.
8.
bledzer
jó koncepció csak gyakorlatilag hasznavehetetlen. Nemhinneén hogy egy éven belül sok ilyen epson cuccal szerelt emberkét látnék az úton.
7.
7.
Slik
Nagyon nagy :D tiszta full hd 20000x200000 felbontásban
6.
6.
ultradani
5.
5.
Mathia$
Hol lehetne használni? Mert utcán elég ciki...



Azon kívül viszon tényleg nagy találmány, grat.
2.
2.
tommy93
Nagyon kemény! Kell egy ilyen. Remélem egy ilyen felszerelés lesz a nyeremény a következő GK rádióban. :D:D
1.
1.
gamerplayer
háát ez elég vicces

én ilyenben nem mennék ki az utcára

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...