Gyűjtői változatot kap a Dante's Inferno

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Divine Edition alcímmel gyűjtői változatot kap a Dante's Inferno - a rossz hír az, hogy az extrákkal megpakolt változat csak PlayStation 3-ra jelenik meg.
Divine Edition alcímmel gyűjtői változatot kap a Dante's Inferno - a rossz hír az, hogy az extrákkal megpakolt változat csak PlayStation 3-ra jelenik meg.



Fejlesztői kommentár, egy képeskönyv Wayne Barlowe rajzaival, a játék soundtrackje és az alapanyagul szolgáló Isteni színjáték digitális változata is helyet kap a Divine Editionben, amelyet ráadásul változatlan áron vásárolhatnak meg a PlayStation 3-as játékosok. A Dante's Inferno nem csupán itt kedvez a Sony-pártiaknak: PS3-ra már mától letölthető a játék demója, míg az X360-as változatra karácsonyig kell várni.


Befutottak az első információk a játék történetét feldolgozó animációs sorozatról is, melynek készítésénél többek között a Dead Space: Downfall, a Hellboy Animated: Blood & Iron és az Iron Man: Armored Adventures alkotói is közreműködnek. A friss bejelentés szerint a sorozat szintén Dante pokolbeli kalandjait veszi alapul, s kisebb történeteket mesél majd el, amelyeket mindig más-más rajzfilmkirályok fognak elkészíteni. A bemutató február 8-án, három nappal a Dante's Inferno megjelenése után várható.

12.
12.
godofwar44
#12: Én tegnap leszedtem az USA Store-ról.



Tuti, hogy a God of War III miatt van ez a speckó kiadás. 1: a készítök kijelentették, hogy megtisztelés számukra, ha a játékot a God of War III-hoz hasonlítják. 2: A God of War III directora, Stig Asmussen is elismerte konkurensének a játékot. 3: A God of War III-ból is lesz Ultimate Edition. Ettöl függetlenül várom, de mivel God of War III....
11.
11.
nomcsa
az érdekes ugyanis én bementem storera,onnan a demora,onnan newest demos,és ott van a legelsö dantes inferno demo..megjegyzem ahogy a régebbi hozzászólásomban,hogy egyszerűen eszméletlen milyen jólletudták másolni a god of wart,és milyen élvezetes játékot alkotott a visceral games..TUTI VÉTEL
9.
9.
Mathia$
Ja ez lesz a boxosok god of warja... nagyon... INKÁBB A PS TULAJOK DANTÉJA!!! :DD
8.
8.
Giga0509
#9: Legalább tudjuk hogy nem csak a microfosnak van pénze xD
7.
7.
ffixer
Amúgy lefizette őket a Sony, vagy mi ez a nagy PS3 mánia a Dante's Inferno kapcsán? Mert a demó is oda jön előbb. Sőt, oda már ki is jött, ha jól tom.
6.
6.
vuliem
Bakker, ilyenkor sír a szám ps3 után!

De legalább jön boxra is...
5.
5.
Kocsis92
#1: csak ps3:) ez jó:P köszii:) a szerintem az állhat a dolog hátérbe, hogy egy blu-rayre még mindig többfér mint egy kétrétegű dvd-re :)
3.
3.
wildláma
ilyenkor annyira utálom, hogy csak 1 platformot preferálnak. még ha xbox exkluzív is a játék akkor is szar, mert akkor a ps-esek nem játszhatnak vele. legtöbb esetben meg a pc-sek szopják
3.
3.
wildláma
a 2. videóban király "A Halál"
2.
2.
nomcsa
Széép :S eléggé szemétség főleg hogy ps3 ra ott van a gow,de holott örülök hiszen feketedobozom van. (a demo eszméletlen jó lett és csak egy kicsit marad el a god of wartól)
1.
1.
KD
csak ps3.... ezjó, kössz......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...