Test Drive Unlimited 2 - Kiszívárgott jelentés

  • Írta: ATi0021
  • 2009. december 26.
  • Hír
Link másolása
Karácsony alkalmából, a TDU Central kitett egy 2007-ből származó jelentést. Az írója Pascal Casolari, aki három hónapot dolgozott az autós játékon, grafikus művészként.
Karácsony alkalmából, a TDU Central kitett egy 2007-ből származó jelentést. Az írója Pascal Casolari, aki három hónapot dolgozott az autós játékon, grafikus művészként.

A jelentés elég réginek mondható, így az információ lehet ma már nem helytálló, bár így is rengeteg érdekességet tartalmaz: A játék alapja továbbra is az MMO Racing vagyis a nyílt területű versenyzés. Lehetőségünk lesz internetes boltban vásárolni számos új dolgot. A TDU2ben is megtaláljuk a Hawaii szigeteket. Az első rész azzal ért véget, hogy karakterünk milliomos lett. A második részben visszatérünk hősünkhöz, akinek az élete az első rész óta megváltozott. Néhány rossz döntés után visszaesett, mely végül a teljes csődbe vezetett, így kénytelen volt elszökni egy kis szigetre, és csak remélheti, hogy visszakapja régi életét, státuszát és egy nap visszatérhet Hawaiira. Indulásképp motoron keressük majd a kihívásokat. A játék fejlesztése Xbox 360-ra és PC-re folyik, mivel mindkét gépen megfelelő online szolgáltatás valósítható meg.

A művész feladatai közé tartozott, Oahu sziget még gazdagabbá alakítása, melynél a fő szempont, hogy a terület továbbra is életszerű maradjon, tehát el lehessen elhagyni az utat. A realitásnak az eltérő időjárásban is meg kell maradnia. A játékban elhelyezkedik egy kitalált sziget, Treasure Island. Ennek a szigetnek az elkészítésénél felhasználtak műhold felvételeket, rengeteg dokumentációt, de még a Kanári szigetek legnagyobb szigetét Tenerifet is. Modellezőnknek első feladata a növényzet kialakítása volt. Itt kiválogatni a növényeket, textúrákkal együtt, továbbá az stílusban eltérő területek összehangolása. Így a játékban találkozhatunk rengeteg eltérő körzettel: tengerparttal, esőerdővel, sziklaszirttel, és versenypályával. Külön kérés volt, hogy az új sziget, Treasure Island tartalmazzon több alagutat is.

Ugrás a galériához

Lehetőségünk lesz motorozni vagy akár 4x4-est vezetni. A kis sziget ahová elszökünk sokkal kisebb lesz, mint Hawaii, a hangulata pedig Mexikóra hajaz. Számos helyszínnel, (autó kereskedés, reptér stb.) találkozhatunk. Treasure Island hangulatán is dolgozott művészünk. Aki szerint ennek meghatározója a sivatag és a szegénység lesz. Végül egy kis érdekesség, hogy a Test Drive logót újratervezték.
14.
14.
ATi0021
#13 - Szerintem helyes így is. Eddig is így írtam, és senkinek soha semmi baja nem volt vele.
13.
13.
gamerplayer
13: így van ez értelmes elvégre kijavítottad :))
12.
12.
Hofi3
"így az információ lehet ma már nem helytálló"



"lehet, hogy" helyesen írva.

Remélem nem cseszik el. Az első rész a mai napig a kedvencem. Ha nem is versenyeztél, órákig lehetett csak kószálni, céltalanul. Gyönyörködni a szigetben. Egyedül csak a gépigény volt magas.
11.
11.
ATi0021
#11 - A legutóbbi pletykák szerint 2010-ben, de legkésőbb 2011 márciusáig kijön.
10.
10.
barosg
haliii



bocsi de KB. megjelenés? :) köszii
9.
9.
racrac
A GT5-öt nem lehet egy TD-val összehasonlítani... Az első alapvető különbség, hogy a GT csak és kizárólag PS-re illetve PSP-re volt-lesz kiadva. A GT-ben nincs játéktörténet, ott a versenyzés a lényeg, meg az, hogy meglegyen az összes jó autód, és ha értesz hozzá, a lehetőségekhez képest tökéletes beállításokat tudj alkalmazni. Nem tudom, milyen lesz a GT5, de az 1-2-ben hosszú napokat el lehetett játszani azzal, hogy egy pályára megtaláld az ideális beállításokat... Ezért nem hasonlítható össze a két játék... Ez olyan "leülsz és mész" típusú játék, a könnyebb utat választó gamerek részére... Bocs, ha valakit megbántottam az előző mondattal.
8.
8.
racrac
"el lehessen elhagyni" - ez mi ez? én nem érteni.
7.
7.
iNKARNATE
Minek ilyen fos random sztori bele nemértem... de amugy szerettem az első részt!
6.
6.
Skullman
Az a baj, hogy ezek még mindig csak külsős információk. Jöhetne valami egész konkrét is.
4.
4.
d15a5t3r
Huhh most extázisba jöttem! Végre hírek! Bár ez a kamu sziget dolog nem igazán tetszik. Inkább modellezék le Oahu szomszédos szigeteiből párat. Off-road dolog viszont kell, jól hangzik. És szívesen látnék egy Mg osztályt, tele old timer mocikkal, chopperekkel.
3.
3.
Raszti
2:Most akkor ide kéne írni hogy ezt most azért hoztad fel mert ps3-ra nem készül? :D Két külön játék a gt5 meg a tdu.....
2.
2.
naranc5
#1: GT5nél biztos nem ;)
1.
1.
Skullman
Jó lenne ha már itt lenne.:S Az egyet már hatszor elővettem, nagyon király. Jövőre kiadhatnák tuti az év autós játéka!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...