Mass Effect 2 - Újabb videók a fejlesztésről

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 20.
  • Videó
Link másolása
Újabb videókat adott ki a fejlesztő Bioware, amelynek köszönhetően ismét megtudhatunk néhány érdekességet a fejlesztésről és a Normandyról is.
Újabb videókat adott ki a fejlesztő Bioware, amelynek köszönhetően ismét megtudhatunk néhány érdekességet a fejlesztésről és a Normandyról is.


A fantasztikus első rész után már rengetegen várják, hogy a hónap végén megjelenjen a Mass Effect folytatása, amelyben tovább bonyolódnak Shepard parancsnok kalandjai, aki ezúttal újabb segédeket toboroz maga mellé, hogy ismét megmentse a galaxist. Az új videóknak köszönhetően ismét megtudhatunk néhány újdonságot a fejlesztésről és magáról a világról egyaránt.



47.
47.
Cybernet343
Ok, itt vagyok lehet szidni XD ugyanis én vittem el az ország utolsó Mass Effect példányát XD Debreceni vagyok és nekem is már Szegedről kellet idehozatni (amit eredetileg másnak raktak félre, csak az meggondolta magát). Aki nem hiszi, járjon utána ;)
46.
46.
drat576
#44: Liara volt a kedvencem :D
45.
45.
Macifasz
#26: Az milyen már, hogy még tegnap írtam egy mailt az 576-nak, amiben megérdeklődtem azt, amit te a CDGalaxistól, és még mindig nem válaszóltak? A durva anyjukat:-D
44.
44.
Macifasz
#43: Mert a huoikék-törpikék Liara és társai jobbak mi?:-D
43.
43.
drat576
#42: de arrogáns feje van és génmanipulált :)
42.
42.
Macifasz
#40: Miranda nem jön be? Már ne is haragudj, de TE BUHER VAGY?!?! De most no offense keretein belül:-D Miranda az egyik legszebb játék női karakter, akit valaha láttam.
41.
41.
drat576
amúgy ha jól vettem ki és a csapattársakkal nem elég jó a kapcsolatunk vagy a Normandy nincs eléggé felszerelve, és rossz döntéseket hozunk akkor a játék Shepard halálával is végződhet, majd igyekszem, mert szeretném majd tolni a 3-mat is :)
40.
40.
drat576
Miranda egyre unszimpatikusabb, szerintem Samarat és Thane-t rakom majd be magam mellé, viszont röhej hogy majdnem az összes csapattársunk biotikus, még Jacob is :)

Mint nő, se Miranda se Subject Zero nem jön be így első látásra, ha Samara nem hagyja magát akkor nem lesz kit megdönteni :)
39.
39.
Macifasz
#38: Ha előrendelted a CE-t és kaptál is róla visszaigazoló mailt, akkor nem kell parázni...megkapod 29-án;-)
38.
38.
norbi155
srácok ez most hogy van? Irtátok , hogy aki elörendelt meg mit tudom én az megkapja a játékot , én a cd galaxis nál kértem értesitést , küldtek mailt azt megerősítettem bla bla bla és iakkor én már kapok belöle? irták h majd akkor jön 1 mail h töltsem ki a valós adatokat szóval tudjátok , ocs csak kicsit hülye vagyok , már nagyon várom és jó lenne ez a hülye collectors edition :):)
37.
37.
forgonati
#36: Akkor az frankó. Az 1. részben is imádtam, jó volt a segge :-D
36.
36.
Macifasz
#35: Biztos, hogy lehet, nem hiszem, hogy kivették ezt a funkciót belőle. Csak a videókban nem mutatták meg nekünk a női Shepardot, ahogy az első résznél se tették. De tuti, hogy lehet majd benne a puncival nyomulni.:-)
35.
35.
forgonati
#33: De választ nem kaptam :-) Arra voltam kiváncsi hogy lehet-e majd női Shepherd-el nyomulni a 2. részben is, úgy mint az 1.-ben?
33.
33.
Macifasz
#32: Mivel Shepard eredetileg férfi, csak a készítők csináltak egy sablon női változatot is, de a BioWarenál Shepard egy férfi katona kaszt.
32.
32.
forgonati
Az első videó végén nem Ashleyt mutatják egy pillanatra? És ha én megöltem az 1. részben? Bár gondolom ez majd azon múlik hogy az első rész mentései szerint él-e Ashley vagy sem...

És a 3. videó elején az a robot eltaposta Talit? És még rá is lőtt a mocsok. Remélem nem ölik meg a játékban. Akkor nagyon kiábrándulnék belőle :-(

Ja, és amúgy lesz női Shepherd is? Mert én eddig még egyik videóban se láttam csak férfi verzióban. De lehet hogy pnt azt hagytam ki...
31.
31.
drat576
egész jól elvagyok most a Fallout 3-mal úgyhogy lehet, hogy megvárom a februárt, de 26.-án lehet hogy kísértésbe esek...
29.
29.
Macifasz
#26: Nocsak, kaptál válasz e-mailt? Ezt én is megpróbálom az 676-al:-D
29.
29.
Macifasz
#27: Látod, látod, ezért kellett volna a személyes átvételt választani;-)
27.
27.
Dcrysis02
#26: Értem. De ha 29-én kapod az értesítőt akkor valószínűleg csak hétfőn érkezik meg a játék. Kár.
25.
25.
Macifasz
#24: Elvileg az összes előrendelt termék elfogyott, nem csak a CDGalaxisnál, hanem mindenhol, ahonnan elő lehetett rendelni. Legyen az 576 vagy bármi más.
24.
24.
Dcrysis02
#23: De ő nem a Cd Galaxisról beszél?



Hole, melyik üzletről beszéltél az elöbb?
23.
23.
Macifasz
#21: Amúgy hol olvastad, ezt? Mármint, hogy mi előrendelők megkapjuk 29-én?
22.
22.
Macifasz
#21: Jól van, kezdek véglegesen megnyugodni, de a biztonság kedvéért holnap kinyomtatom a visszaigazoló e-mailt és bemegyek a Duna Plazai 576-ba és megkérdezem.:-D Amúgy elég rég óta elő lehet rendelni (asszem november óta) így esélyes volt, hogy el fog fogyni. Sebaj, a lényeg, hogy ügyesek voltunk és nem szoptuk meg:-D
20.
20.
Macifasz
#16: Köszi, most megnyugtattál. Amúgy én nem a CDGalaxisnál rendeltem elő, hanem az 576-nál. Remélem ez se fog bekavarni, bár ott is febrár 5 van, szóval remélem tőlük is megkapom időben:-D
17.
17.
XDannyL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...