Halo Reach - Kiszivárgott képlopatok

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 21.
  • Képek
Link másolása
Az EB Games jóvoltából néhány új Halo: Reach screenshottal gazdagodott az internet, amelyeket mától a galériánkban is megtekinthetnek az érdeklődők.
Az EB Games jóvoltából néhány új Halo: Reach screenshottal gazdagodott az internet, amelyeket mától a galériánkban is megtekinthetnek az érdeklődők.

Az előzőleg kiszivárgott képlopatok sajnos a kamerás felvételekből származtak, és ezt a minőségük is bizonyította, azonban az EB Games jóvoltából felkerült a világhálóra néhány új screenshot, amelyeket megtekinthetnek az érdeklődők. A Halo: Reach ígérkezik az idei esztendő egyik legnagyobb dobásának, a megjelenése pedig karácsony környékén várható.

Ugrás a galériához


34.
34.
gg01
Na ezt jól megkaptam:) Lehet kicsit erős volt a comment sorry, egyébként én is játszottam haloval nem keveset leginkább a 3-mal és nekem is lényegében tetszett nagyon is, nem akartam a game-t leszólni de azért nem tennék ilyen kijelentést hogy az év legnagyobb játéka!!! Szerintem egyenlőre a sonynak a legerősebbek talán a címei de ez az én véleményem majd meglátjuk :)
33.
33.
ruszrob
#35: Igazad van! Én nem is értem, nekem ha valami nem tetszik akkor oda nem írogatok. Amőba 3D :-) Ez jó...:-)
32.
32.
Alienji
#22: TE vagy egy szánalmas pulyka. Megin olyan szól be aki kb 3percet játszott vele egy bevásárlóközpontban. XD És akkor te mivel játszol amőba 3D????
31.
31.
ruszrob
#33: Én a 29 kommentre reagáltam, amit gg01 írt nem a tiédre:-)
30.
30.
LtK
#30 Most mi is a probléma? Halo-s hír, én szeretem a Halo-t a Gears of War-ról írtam pár negatívumot, vagy talán ilyen vérbeli Gears of War rajongó lennél?=S=S=D
29.
29.
nomcsa
nekem pl nem tetszik a Halo (de elhiszem hogy nem véletlenül akkora a címe) attól még ne legyünk elfogultak semmivel se hisz még január van :D (értem itt azt hogy mindenhol irogatják hogy év játéka mikor pár képet láttak róla)
28.
28.
Jocilus
29: Figyelj tökös.Ez csupán csak ízlés kérdése...nekem a god of war 3 egyáltalán nem tetszik...Neked meg nem tetszik a Halo.De attól még nem kell lecseszni a másikat,mert mást szeret.Amúgy meg a Halo-n kívül vannak/lesznek még más nagy x360 címek is.Pl.: mass effect 2,fable 3,forza 3...

27.
27.
ruszrob
#29: Már nem is idegesítem magam az ilyen korlátolt emberek miatt, mint amilyen te vagy. Ha nem tetszik akkor minek írogatsz ide hülyeségeket. Ezt soha nem fogom megérteni.
26.
26.
gg01
Néhány microfos fejes szerint ez lesz az év legnagyobb játéka!!! NA ez már tényleg nevetséges!!! Hol élnek ezek zacskóban?? Nem tudják mi az a God of War meg a Gran Turismo??? Legnagyobb játék.... pfffff viccc!! Közelében nincs és nem is lesz a komolybb sony címeknek!!!
25.
25.
LtK
13# igen a 6 fegyverből álló "fegyverarzenál" , a gagyi story, a már egyszerűen unalmas unreal engine sokkal jobb (csak az 1-el játszottam) és még lehetne sorolni, mindkettőnek vannak hibái , mindkettőt lehet szídni, de azért mégiscsak van benne valami ha ennyien szeretik, és igen 19# az 1. rész anno eléggé büntetett 2001-ben , még 2 évvel később is voltak jóval csúnyább játékok.
24.
24.
ppgabesz
sztem a halo király és kész. a reach még királyabb lesz...



nem tom mért akadnak ki a grafikán egyesek. ezt sose értettem.

a kubista festményeket nem szólja le senki, csak van aki megveszi X milláért van aki nem. nem állnak le veszekedni, hogy "há de ez szar---!"



Akinek teccik, játszik vele, akinek nem mássaljátszik...



Halo4Life
22.
22.
Razielhu
nekem nem jött be a Halo széria, de nem támadom, hiszen hallottam már én is áriákat erről :D lehet h nem szép, de a CoD2 vagy a CS sem, és véleményem szerint lehet vmi varázsa egy olyan játéknak amivel napi szinten több 10 000-en játszanak
22.
22.
Pukhi-zik
egyebkent olyasmi filing volt a halo 1 anno mint most az Avatar film. elkapraztatott..
21.
21.
trulyxy
halo 3 multiba oda vissza veri pl az mw2-t.sőt még singlébe is.

egyéni vélemény nem kell oltani "A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra."
20.
20.
Batri
#22: háát persze...minden úgy van ahogy te mondod...szánalmas
19.
19.
dzsiádzsó
#20:



É játszottam a Haloval, és kakivá röhögtem magamat, pulykákra löttem rozsaszin lézerrel, miközben xbox 1 grafikával találkoztam, amiről azt állították még Cracdownos béta alatt fanok csak béta, persze pár hónapra rá gyúrnak egy újat :D:D:D jaaj szánalom ez a sorozat, illetve nem a sorozat, mert egy közepes játék ti fanok teszitek szánalmassá az!!
18.
18.
Kyuubi
#19: Még a második is, plusz egy csomó újitást tartalmaztak. A Halo az előző generációba élte fénykorát...
17.
17.
ruszrob
Aki nem játszott még Haloval annak a f**ért kell ide írogatnia baromságokat. Több tízmillióan szeretik és kész! Ez van! Én is szeretem!
16.
16.
Pukhi-zik
#18:

de , az volt, az elsö halo grafikai etalon volt. :)
15.
15.
Batri
f*szér kell mindig fröcsögni a Halo hireknél...ha nem tetszik nem kell ide jönni...

a Halo egy olyan FPS aminek vagy bejön a hangulata vagy nem. sosem volt kiemelkedő grafikája, de nem is ezért szereti a sok rajongó...
14.
14.
Giga0509
#14: Csatlakozom! majd aztán mindjárt jön a sok fanboy hogy köcsögök vagyunk stb.
13.
13.
Jocilus
10: Ez azért szerintem túlzás: :D Lesz ennél idén sokkal jobb játék is.
12.
12.
MT Raze
Bleh. Újabb Halo.

Gyanítom hogy ezse lesz sokkal jobb mint a 3.

Az 1 után ott kellett volna hagyniuk a frencsájzt és kitalálni valami újat.
11.
11.
X360_FaNbOy
#13: nem haragszol ha 100%ig egyetértek veled? :D
10.
10.
Krekk
Sose értettem a Halo jelenséget. Lehet, ha kisebb lenne a hype jobb lenne. Grafikailag egyik se kimelekedő (sztem), játékmenet még jó, sztori nagyon nem fog meg, és az egész világ műanyag óvodásan sokszínből állő trutyi. Az ODST-t be se bírtam fejezni, mert mindíg eluntam magam. ekkor még kevésbé értettem a halot körülövező rajongást. Lehet bennem van a hiba. A gearsek 100X jobban bejöttek nekem minden téren. Az egy macsó, kőkemény játék, egy adrenalinbomba, nem kifestős mesekönyv elalvás előtt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...