Final Fantasy XIII - képek az első, PS2-es verzióról

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Final Fantasy XIII eredetileg PS2-re készült, a készítők később döntöttek csak a harmadik generációs Sony-konzol mellett. Szereztünk néhány képet az eredeti játékról.
A Final Fantasy XIII eredetileg PS2-re készült, a készítők később döntöttek csak a harmadik generációs Sony-konzol mellett. Szereztünk néhány képet az eredeti játékról.

 

Sajnos a képek nem a legjobb minőségűek, viszont a lényeg tisztán kivehető: az eredeti elképzelés szerint némileg más stílusban készült volna el a játék. A Final Fantasy XIII jó ideje fejlesztés alatt áll, s nem csupán azért kell rá várnunk ilyet sokat, mert a Squre Enix nem akarja elkapkodni az első komolyabb PS3-as projektjét, hanem azért is, mert pusztán az elvett másfél évet a fejlesztési időből, míg a már meglévő PS2-es részeket átdolgozták újgenerációs színvonalúra.

Final Fantasy hírből jutott még a hétvégére egyébként: mint kiderült, Ázsiában csak a PlayStation 3-as változat fog megjelenni, a korábban pletykált Xbox 360-as premier kacsa volt. Ami inkább érint bennünket, hogy az új résszel párhuzamosan készülő Final Fantasy Versus XIII-ról a következő hetekben akarják lerántani a leplet. A spin-offról ugyan láttunk már néhány előzetest és képet, viszont a rendelkezésre álló információink egyelőre igen szegényesek.

9.
9.
kae-chan
mit keres Yuna meg Rikku az FFXIII PS2es verziójában XD?

vagy csak ők a sqex főkedvencei - és még nem voltak meg a rendes kari dizájnok by tetsuya nomura XD?
8.
8.
zola2000
8: Ne már, én szeretem a szép mangás grafikájú játékokat, amiben jobb a cel shading megoldás. Ez nem technológia kérdés, hanem stílus és ízlésbeli, de a lényeg az hogy az butaság hogy "a rajzfilmes grafikának ma már nincs helye"
7.
7.
exa85
a cel-shading grafika a mult sztem,mára már olyan erössek a konzolok is h nem kell ilyen megoldásokhoz nyulni,de azért nem rossz megoldás az sem:)
6.
6.
Mathia$
Kiadhatták volna, 3-4 millió darabot biztos megvettek volna a ps2-es FF fanok.
5.
5.
zola2000
Hát szépek, szerintem a cel shading maradhatott volna, én pl jobban szeretem a cel shadinges jrpgket, sokkal jobbak, mint az újabb final fantasyk.
4.
4.
sallcsa
nem tudom de szerintem ez kurva jo játék lehet kár hogy nincs personaly computeren(pc)
3.
3.
MadDragon
Jól látom, hogy Cell-Shading-es a grafika?
2.
2.
Jenova
Érdekes, akkor eredetileg a XIII a X-nek a folytatása akart lenni? Vagy csak a X, és X-2 szereplőinek a nevét hagyták meg? Ha folytatás akart lenni, jó, hogy nem az lett, már a X-2 is kérdéses volt.
1.
1.
_Tappancs_
Kár, hogy ilyen rossz minőségüek a képek ._:) Videó jó lenne ha előkerülne. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...