Végleg lelőtték a PC-s Alan Wake-et

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 13.
  • Gyászhír
Link másolása
A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy nem készül el az Alan Wake PC-s verziója - a számítógépes változat sorsa eddig is a redmondi cég jóindulatán múlt.
A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy nem készül el az Alan Wake PC-s verziója - a számítógépes változat sorsa eddig is a redmondi cég jóindulatán múlt.



A játékot fejlesztő Remedy már jó ideje elárulta, hogy a PC-s verzió fejlesztését szüneteltetik addig, amíg el nem készülnek az Xbox 360-as változattal, s akkor azt mondták, ha a Microsoft zöld utat ad nekik, idővel befejezik a számítógépes játékot is. Mint utóbb kiderült, a konzolgyártó nem így döntött, s miután szerintük az Alan Wake élménye csak Xbox 360-on lehet teljes, végleg lelőtték a PC-s Alan Wake-et.

További érdekesség, hogy a fejlesztők nyilatkozata szerint egyelőre maguk sem tudják, hogyan ér majd véget a játék története. A boltokba kerülő játék sztorija biztosan cliffhangerrel zárul majd, s csak a később megjelenő DLC-k során teljesednek ki az események - ennek mikéntjéről azonban még nincsenek pontos elképzeléseik.
105.
105.
ferr
Nincs mit, igen észrevettem, hogy nem az:)
104.
104.
hedzsooo
#106: THX ferr, de hagyd csak, nem normalis szegeny... ;)
103.
103.
ferr
Uramisten, hedzsooo már régen túl van 20-on, legalábbis Gépigényről ezt tuttam meg, és azér ír így, mivel nem MO.n lakik, és angol bill.-je van, nagyon nehéz ám rájönni;)xD Amúgy nagyon sajnálom, hogy nem lesz, elég kíváncsi voltam rá:(
102.
102.
zoe9
Hát érdekes, mióta készül a játék? 5 éve? A Star Wars Force Unleashed-ről is ezt mondták. Arról is közöltek olyan hírt, hogy nem lesz pc-s verzió és ma ott van telepítve a gépemen, mert mégis megcsinálták. Azt mondták a pc-k nem képesek azt az élményt hozni, mint a konzolok. Bullsh*t. Ahányszor PS3 és X360 összehasonlító videókat mutatnak, alig van grafikai különbség. Igazán eltérőt a mostani és fejlesztés alatt álló kontrollerekkel képesek felmutatni. Emellett ma nem kell gazdagnak lenned, hogy összerakj olyan gépet, amin Crytek 2/Unreal 3/MT Framework engine-es játék maximális beállításokkal fullHD-n fut 60 fps-sel (vannak ilyen játékaim). Bőven képesek a pc-k a kívánt látvány létrehozni. Egyszerűen előbb az egyik rétegből hajtják ki a bevételt, utána a másikból is.
101.
101.
hedzsooo
Tehat olvasd el ujbol kerlek es probald elemezni es felfogni a mondatot helyesen: "Azert mert azt hiszed irni tudsz, meg nem jelenti azt, h ertelmeseket is ! ;) XD"

-Sok Szerencset Kivanok hozza, te sik hu@ye gyerek ! ;)
100.
100.
hedzsooo
#104: "ha azt hiszed az írásnak, és az értelemnek nincs köze egymáshoz." Te meg meg elolvasni, vmint ertelmezni sem tudod, amit irtam ! Grat ! XD



Komolyan, farasztobb vagy, mint a du.-i veradas, amin reszt vettem. :)
99.
99.
dzsiádzsó
Abból is látszik mennyire buta vagy hogy egy kommentbe nem bírod összefoglalni a sok sületlenségedet, és nagyon hülye lehetsz ha azt hiszed az írásnak, és az értelemnek nincs köze egymáshoz.

Amúgy meg hogy te mivel találkoztál az más kérdés, valószínű sok tankönyvvel nem, itt az oldalon meg mivel tetted volna itt vagy egy hete? És minek vagy itt? Talán azért hogy ontsd az észt a tök/üres fejedből....
98.
98.
hedzsooo
1ebkent majd ide irhatnad, h te hova tettel eddig ertelmes +jegyzeseket, mert eddig 1et sem taliztam, bocs ! XD
97.
97.
hedzsooo
Ugylatszik a huyleseg 1re ragadosabb erre.... XD
96.
96.
hedzsooo
#100: Azert mert azt hiszed irni tudsz, meg nem jelenti azt, h ertelmeseket is ! ;) XD
95.
95.
dzsiádzsó
#97:

Még írni se tudsz te retardált, olyan hülye vagy és annyi baromságot hordasz össze minden hírhez hogy neved legyen mától KUSS!!
94.
94.
hedzsooo
#98: Hat, akkor esetleg olvass is vissza a kommentekben Te is, te "nagy fiu" ! En az irasod alapjan + azt nezem ki, h alig multal 18 es most ennek orulsz, mint majom a farkanak ! Pedig kesobb ra fogsz jonni, h meg csak most jon szamodra az elet kevesbe "habos" resze ! ;)



1ebkent + annak nezel, aminek akarsz ( plane, latatlanban :) ) , te nagyon lokott ! XD
93.
93.
JcGross
#96: Hát, az írásod alapján én téged nézlek, még csak nem is 13, de 10 évesnek.
92.
92.
hedzsooo
#96: Hű vagy a nevedhez, azt el kell ismerni Te nagyon gyoker ! XD
91.
91.
dzsiádzsó


hedzsooo



Hallod fogd már be senki nem kíváncsi arra mérhetetlen sötét anyagra amit te tudást kén előadsz a kis agyadból hogy kitöltse az univerzumot.

Annyira buta vagy, és annyira primitíven adod elő hogy kb lehetsz 13 éves, vagy egy retardált vagy akkor sorry sajnálom a fogyatékosokat, de az internet nem neked való ez esetben.
90.
90.
hedzsooo
...de sok hulye pa@aszt "jarkal" itt, tisztelet a kivetelnek...
89.
89.
hedzsooo
...en csak azert irtam vissza most neked is 1ebkent, h Te is vedd kicsit mar eszre magad, is menj fikazni ertelmetlenul, ervek nelkul, el a jo budos fr@ancba ! Ertelemrol a helyedben en nem papolnek, mert igy te + nalam is szanalmasabbnak tunsz ! En legalabb tisztaban vok vele, mik a korlataim es ertelmetlenul nem kezdek el fikazgatni senkit, ugy mint te, kis sz@ros ! ;)
88.
88.
hedzsooo
#92: ...Jah, de nem is en kezdtem, kar, h te sem veszed eszre mit irtam elozoleg, hulye par@aszt, 1ebkent nagyon kemeny az avatar-od, biztos a valo eletben is passzol hozzad ! XD
87.
87.
Mortician
#84: Csak annyit fűznék hozzá, hogy játék közben konzolon ugyanúgy tudsz zenét hallgatni. (Dead Rising közben szoktam adni egy kis háttér ricsajt hentelés közben :))



hedzsooo: Te meg észrevehetnéd magad, mert egy hangyányit szánalmom, amit művelsz. Azért, mert biztonságban vagy a monitor előtt még nem kell beugatni senkinek... Te se írsz sokkal értelmesebbeket, sőt...
86.
86.
hedzsooo
Csak azert mert eddig 222Xszer irtal kommentet hirekhez, v. mert a forumokon 179Xszer irtal zoldsegeket + nem kene ennyie zseninek lenni, vazze ! XD
85.
85.
hedzsooo
Talan olvasd el elotte az elozo kommentjeimet, mivel azokkal van osszefuggesben amit irtam es utana legyel ekkora nagyszaju, az internet nevtelensegbe burkolozva, Te kis koc@og ! XD
84.
84.
hedzsooo
#77: Te + mar biztos regen lejottel a farol es azert birsz ilyen oko kommentet irni. XD
83.
83.
JcGross
#86: Azért van pár játék amit szerintem csak controllerrel jó tolni, mint az assassin's creed, vagy a prototype.
82.
82.
Extol
Vagy analóg vagy minek hívják. Azzal nem lehet annyi dolgot csinálni mint a klaviaturán.
81.
81.
Extol
#85: Igen de még nem sok ven belőlük. Idővel lehet. Én a kontrollert sem szeretem, az egér+billenyüzetnél nem kell jobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...