Fable III - befutottak az első gameplay jelenetek

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 13.
  • Videó
Link másolása
Fejlesztői kommentárral és a Lionhead hétköznapjait bemutató vágóképekkel támogatva láthatjuk most először mozgásban a Fable harmadik részét.
Fejlesztői kommentárral és a Lionhead hétköznapjait bemutató vágóképekkel támogatva láthatjuk most először mozgásban a Fable harmadik részét.



Az X10-en bemutatott játék kapcsán Peter Molyneux megjegyezte, hogy ő már nem nevezné szerepjátéknak a Fable harmadik részét, hiszen nincs sok köze a 90-es évekbeli RPG-khez, inkább amolyan akció-kalandjátéknak tekinti, amiben szintet is lehet lépni. És ha már akció, nem spórolnak majd az erőszakkal és a vérrel, s nem érdekli őket az sem, hogy a korhatár miatt néhány tinédzser nem játszhat majd a játékkal. A Fable III az idei év végén jelenik meg.
17.
17.
adriano28
DE MÉNEM ADDJÁK KI PCRE???
16.
16.
gyonax
ugyanez fordítva kár hogy pár ps3-as játék nincs boxra :D
15.
15.
Oliver S96
nekem még mindig nem világos mi az az X10 XD
14.
14.
Mathia$
#9: ja én is már egy igazi natalos videóra várok mert ami eddig kijött róla az semmi.
13.
13.
vuliem
Ja, nem szóltam... Nem olvastam végig a cikket...
12.
12.
vuliem
Mikor akar ez megjelenni?
11.
11.
MatNob
Úgy látom Molyneux leszokott arról, hogy világmegváltó ötletekről hazudjon, aztán persze a negyedét se váltsa be az ígéreteinek. Talán nem is baj ez, így viszont egy kicsit érdektelen ez a produktum. De talán egy próbát megérdemel majd.

A csíkos inges kopasz fószert viszont kihagyhatták, vagy feliratozhatták volna, mert a szőr föláll a hátamon, ha valaki angolul hadar...
10.
10.
Giga0509
#9: Van egy rész ahol ilyen piros körrel fölülről bombázunk,sztem azt lehet majd irányítani natallal.
9.
9.
Parker71
#8: remélem igazad lesz, jó lenne már látni Natalos videókat a játékból, sok kérdésre választ kaphatnánk...
8.
8.
Mathia$
#6: majd biztos lehet választani hogy te mivel szeretnéd játszani.

Am ahogy értettem teljesen más lesz a játékmenet mint az előző két részben. nyílván azért is hogy könnyedén lehessen Natallal játszani a gamet és ne legyen sok írányításbeli probléma.
7.
7.
Kyuubi
"...nem spórolnak majd az erőszakkal és a vérrel..."

Ja, képzelem. Még a God of Warba sincsenek igazán véres és durva jelenetek, majd pont ebbe a játékba lesz... De ezzel most nem ezt a játékot akarom szidni, a Fable-nek nem is kell ilyennek lennie, de jó lenne már valami normális, igazi csonkolós, bélkitépős játék...
6.
6.
Parker71
Nekem azért van pár kérdésem: ha alapból conrollerre fejlesztik és a Natal csak egy opció vagy kiegészítő akkor mégis, hogy kell majd játszani vele, fogom a kezembe a controllert és közbe a lábammal kapálózok, hogy történjen valami extra vagy ordibálnom kell majd a tvhez vagy vágjam földhöz a controllert, hogy valami special kombót nyomhassak a Natallal...? Szerintem beletört az a bizonyos bicska ebbe a Natalos cuccba, lehet még nem tart ott a technika, hogy önállóan lehesssen a Natallal egy játékot irányítani, attól még nagyon jó kis játék lesz, legalább is remélem, a videó azért bíztató, még ha nem is azt láttam amit akartam - Natal előtt kapálózó fejlesztőket.
5.
5.
zola2000
"nem spórolnak majd az erőszakkal és a vérrel" -hát ez nem biztos hogy jót tesz a játéknak, a fable2t pont a kicsit mesés stílusa, és a jól sikerült magyar felirat miatt kedveltem.
4.
4.
gyonax
bejövős.. várjuk szeretettel:D
2.
2.
Moldren
Most akkor Natalos játék lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...