Az angol popdíva már tolja a Final Fantasy XIII-at

  • Írta: InGen
  • 2010. február 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Leona Lewis énekelte fel a Final Fantasy XIII nyugati verziójának főcímdalát, jutaloma pedig a sok zöldhasú mellett a megjelenés előtti játék!
Leona Lewis énekelte fel a Final Fantasy XIII nyugati verziójának főcímdalát, így ő már jóval a megjelenés előtt kezei közé kaphatta a Square Enix legendás szerepjáték-sorozatának legújabb darabját.


A hölgy az Xbox360-as változatot nyúzza, s nagyon tetszik neki. "Lenyűgöző" -mondja, majd hozzáteszi: "Legszívesebben egész nap csak rohangálnék össze-vissza a tájon." Valószínűleg Leona nem egy kifejezetten nagy gamer, de azért most irigyeljük.
12.
12.
naruto88
nem 13 része van, számozott rész van 13 de összesen jóval több van lásd wii-re és psp-re is van de azoknak sincs száma csak alcíme, simán dönthet rekordokat. FIFA-nál és NFS-nél több van a Marioban nem vagyok biztos.
11.
11.
kae-chan
irigylem én iiiiiiiiiis >o
9.
9.
dzsiádzsó
#8:

Biztos hogy nem, pl NFS-re, vagy a FIFA-ra gondolj, szerintem még több részesek is, és ezek csak nagyobb címek, sztm még a mario is üti, meg még lehet egy pár kisebb játék széria is több résszel rendelkezik.
8.
8.
styke86
13? Ez nem számít már rekordnak? Nem ismerek olyan játékot,amiből ennyit kiadtak volna.:S
7.
7.
triplet
mennyi FF részt akarnak még csinálni? PS1-en játszottam asszem az FF5-el, vagy a hárommal így valahogy:D

de azért a 13 rész az már szerintem kicsit túlzás, persze ha a mennyiség nem megy a minőség rovására akkor tőlem jöhet a 100. rész is:D
3.
3.
Jocilus
1.
1.
Scoo
Inkább a pasiját irigyeljük. Szép nője van és hozzáférhet a játékhoz is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...