StarCraft II - Koreában csak felnőtteknek

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 19.
  • Érdekesség
A Blizzard is meglepődött, amikor a Starcraft-játékosok Mekkájának számító Koreában kizárólag felnőtteknek szóló címmé nyilvánították a folytatást.
A Blizzard is meglepődött, amikor a Starcraft-játékosok Mekkájának számító Koreában kizárólag felnőtteknek szóló címmé nyilvánították a folytatást.Az első rész és kiegészítője dobozára csak egy laza 15-ös számot nyomtattatott a helyi besoroló bizottság, jelezve, hogy a játékkal minden tizenötödik életévét betöltött illető játszhat majd. A StarCraft II-t viszont csak felnőttek vásárolhatják meg, a Korea Times értesülése szerint erőszakossága, durva nyelvezete és a játékban feltűnő droghasználat miatt. A Blizzardot is meglepte a döntés, hiszen valószínűleg nem nagyon akartak elrugaszkodni az eredeti koncepciótól ilyen téren - a fejlesztők fontolgatják a fellebbezést, erről 30 napjuk van dönteni.
15.
Davidhux
Én személy szerint nemvagyok 18 bementem boltba COD 6 ot kihoztam. Szoltak? Nem. Kapott pénzt érte? Igen akkor pofa be. Míg én fizetek addig kussvan XD Ha nemfizetem ki és úgyviszem el akkor belémköthet
13.
eGo-bOy
Közülünk kinek okozott gondot, hogy megvegye a gta4-et? vagy bármilyen más gamet, ami (18) ? :D
11.
simon 555
már nem azért de ettol mi akadályozza meg a 18 év alattiakat,hogy megvegyék?:D

vagy netán koreában be tartják a boltok,hogy korhatár alattiaknak nem adják el a játékot?
10.
FeroxX
jajah ez igaz, összebalhéztak a starcraft 1-et sugárzó tv csatornákkal a Blizz-esek.. nagyon kiváncsi vagyok mi fog ebből kijönni végül.
9.
eGo-bOy
#8: nem szabály kell ahhoz hogy vki abba tudja hagyni :)Am meg hülye rízs evők, rajok akarnak lenni azt közbe sehol semmi :D
7.
princeps27
"játékban feltűnő droghasználat" lehet a koreai sikátorokban már stimpack-et árulnak
6.
Bloodman
Szentem csak unatkoznak a húzott szeműek és most ebbe kötöttek bele.
5.
Pukhi-zik
#3: a jó öreg pénzecske majd minden elsimít, ahogy az lenni szokott..
3.
MadDragon
Igazából ez azért van, mert összezördültek a Blizzard és a koreai Starcraft sport rendezők, ugyanis eddig Blizzardnak semmi haszna nem volt az összes rendezvényből, most pedig a Starcraft 2-nél azt akarják elérni, hogy minden sport esemény az ő felügyeletük alatt menjen(ezért az új battle.net, LAN nem támogatása).

Ebbe a koreai rendezők nem akartak beleegyezni és ezért azzal fenyegették Blizzardot, hogy csak 18+ besorolást fognak adni ott a SC2-nek.

És no lám...
2.
Antihero
Ezt ők is tudják, ahogy azt is, hogy miután apuka megvette a gyerek is kap egyet, vagy használja az övét, de mégiscsak úgy kell tenni, mintha...
1.
Knodros
Szánalmas. Nem az,hogy ilyen besorolást kapott,hanem,hogy a Blizzard itt pattog.Mintha a GTA IV-el játszók 70%-a nem gyerek lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...