Xbox 360-ra is jön a Final Fantasy Versus XIII?

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A Square Enix vezérigazgatója nyilatkozott biztatóan a minap, azután persze gyorsan korrigálta magát, hogy ő nem is úgy gondolta, ahogyan a sajtó levonta a konklúziót.
A Square Enix vezérigazgatója nyilatkozott biztatóan a minap, azután persze gyorsan korrigálta magát, hogy ő nem is úgy gondolta, ahogyan a sajtó levonta a konklúziót.

Ugrás a galériához

A Final Fantasy Versus XIII-at a nemrég megjelent Final Fantasy XIII-mal párhuzamosan jelentették be, akkor mindkettőt kizárólag PlayStation 3-ra. A történet azóta ismert: az utóbbi végül - nem kis meglepetésre - Xbox 360-ra is megjelent, s nagy kérdés egyelőre, hogy mi lesz a Versus sorsa.

Az általánosan elfogadott vélemény az, hogy a játék PlayStation 3-exkluzív marad, viszont érthető, ha a sajtót is izgatja a kérdés, miszerint lehet-e esély egy Xbox 360-as átiratra. A Square Enix vezérigazgatója, Yoichi Wada a minap biztatóan nyilatkozott a kérdés kapcsán, állítása szerint "ezt még meglátják a hivatalos bejelentés előtt."

Persze nem úgy van az, Wada a Twitter-csatornáján magyarázkodott nem sokkal később, hogy félreértették: ő úgy gondolta, hogy az ilyen dolgokat egészen a bejelentésig nem szokták véglegesíteni. Majd meglátjuk.

8.
8.
Ryukian
#6: Óvatosan az ilyenekkel, mert még elhisziXD
7.
7.
OneWingedAngel
Én remélem megjelenik X-re is, nagy playstation rajongó vagyok, világéletemben az voltam de Final Fantasy világában mindenki megérdemli, hogy részesüljön. Minél több ember játszik vele annál komolyabb eszmecseréket lehet utána folytatni, elemezni a látottakat a különbségeket és a lehetőségek tárházait. Nekem ez a véleményem erről. Alig várom a hivatalos bejelentést.
6.
6.
Exinor
#5: Ha feltöröd a box-ot akkor nem fog működni.



5.
5.
Kochee
Akkor most lefognak menni a konzolok árai? Mért én úgy tervezem hogy veszek majd egyet, ja és megéri feltoretni a Xboxot? Mert én úgy hallotam aki feltorete annak utana meghibásodot a konzolja.
4.
4.
Pain
#3: Ezzel én is így vagyok:D
3.
3.
Ca$h
#2: Én akkor foglalnám imába a nevét ha végre megjelenne már! :)
2.
2.
gkanczler_syh
Imába foglalnám a Squere Enix nevét, ha jonne box-ra!
1.
1.
pepsus
jó lenne. 13 is jo volt:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...